- 25 Nisan 2014
- 669
- 194
- 53
- Konu Sahibi elasrcerten
-
Nasil hic birsey yapamiyorsun 5 kere dayak yedin polis sana olmaz mi dedi hic inandirici degil kusura bakma karisini aradin oda kocam yapmaz dedi buda inandirici degil yaptiginiz cirkinlikleri mesrulastirip acindirmayi birakin
Gidin savciliga verin dilekce degistir telefonunu adresini is yerinden sube degisiigi iste olsun bitsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
annesi nasıl göz yummuş hem gelını hem 2 torunu varken??
adam psıkopatta annesınındemı gözünü korkuttu acaba?
sessız kalmamaya çalış,o sana vuruyosa sen ona daha cok vur bide sakın ailenı işin içine katma,o tehdit etsede kanma..
eger telefonuna msj arama vs.. olursa kanıt olabılecek savcılıga gidersin
gerci bu modeller cok iz bırakmaz arkasında gibime gelıyor
Bu adamla birlikte mi yaşıyorsunuz? Neden sizden vazgeçmiyor? Karısından da boşanmayacaksa nedir amacı? Zorla alıkoyma derken?Çok korkunç... Kimseniz mi yok? Dayı, Amca?
.
Aynen oyle zinada suç degilmis artık en cok buna sasırdım, darp raporu alabilicegim gozle gorunur bir hasar keske olsa diyorum artık, sadece hamlama oluyor ve gidince geri ceviriyorlar,bu zamana kadar gonlu gecer diyede dusundum, gecmedi, benden istedigi birseyde yok, anlayamıyorum iste, yuva kurucam cocugum olucak diye basladıgım bir iliskiden bu sonuc cıkınca mahvoldum zaten, birde surekli tehdit ve dayak.. adam her kavgada karısına araba alıyor, istedigi baska bir seyi yapıyor kadın susuyor, ben ilk degilim, 9 yıllık evli bu kisi, evlendiginin ilk ayı aldatmaya baslamıs, ve tek gecelik degil gonul iliskisi seklinde, bir kadın hic mi anlamaz hic mi hissetmez, resmen kabullenip oturmuş benim aklıma gelen tek acıklama bu.
Bilen biliyor, zina artık suç değil, cevrenizde bilen vardır muhakkak, bir sorun.. bu olayları benim ailemde biliyor, annem ve kardesim varız, babam yok akraba yok, caresiziz, karısı birde hakaret etti, sağolsun. Televizyonu açın akşam, polisin uzaklastırma kararı aldıgı kocaların hepsi kadınları bilmem kac yerinde bıcaklayıp oldurmus, bir tanesi sağ değil bugun, yıl 2014 koskoca turkiyede ne kadına değer var ne polis var ne yargı var ne de adalet
bi avukata gidin, size en iyi şekilde yol gösterecektir.. onun arabasına binmeyin, tenha yerlere gitmeyin. hergün bi kadın cinayeti oluyor.. Allah korusun.. ikkat edin.
internetten mi tanıştınız?
Oncelikle hepinize mrb ve hayırlı ramazanlar, bu aralar yuva yıkan genc kızlar konusu cok fazla iken açmak istemezdim ama artık çaresizim ve benimki biraz daha farklı..simdiden bana akıl verenlere cok tesekurler…
Ben 24 yaşında bir bankacıyım..Mayıs 2013'te birisiyle tanıştım, 3 ay boyunca herşey yolunda gitti,inanın cennette gibiydim, agzımdan cıkan her soz o dakika oluyordu, hergun cicekler, basımdan asagı gul yaprakları, kahvaltılar, aksam yemekleri evlilik hayalleri, gelecek planları ile dolu bir iliski, daha 2.ayda annesinin evine aksam yemegine davet etti..Ama benim icimde hemen suphe olustu bir erkegin bunları yapması cok cok fazla geldi, nufusta calısan bir arkadasımda istersen bir bakalım dedi, ve tabiki EVLİ, 2 tane erkek cocugu, birisi 3 yasında, digeride o zaman daha 4 aylık bebek..
Aynı gun is cıkısı icin yemege gitmek icin sozlestik, gidip oturduk ve anında konuyu actım, ben asla o cocukların gunahına giremem onların rızkını yiyemem, sakın bir daha beni arama adımı agzına bile alma dedim ve kalktım, restoranın onunde taksi beklerken beni kolumdan tuttugu gibi bindirdi arabasına, yarım saat kesintisiz dövdü, tehdit etti, bensiz ictigin suyu bile haram ederim,senide çevrenide yakarım diye ve tabiki çok korktum benim cevremde kimsem yok annem ve kız kardesimle sessiz sakin bir hayatımız var, neyse yatıştırıp tamam ayrılmıyoruz dedim, bu olaydan sonra birkac kez kavga cıkartarak ayrılmayı deneyim ve 1 yıl icinde en az 5 kez dayak yedim, daha sonra polise gittim, polis elinde kanıt olmadan birsey yapamayız bacım, onun karısı senden sikayetci olmalı dedi, kendin bulaşmışsın dedi yolladı, en son anneme anlattım, annemle karısını aradık care kalmayınca, birlik olup sikayet edelim o da bilsin diye, karısıda bize kufretti, benim kocam yapmaz dedi hakaretler etti kapattı..
Ben bu adam yuzunden ne evden cıkabiliyorum, ne arkadaslarımla oturup bir bardak cay icebiliyorum, ne olursunuz bir akıl verin ben herseyi denedim kurtulamadım sonu hep DAYAK ! Ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum, bu hayvanlada bu niyetle gorusmustum, belam oldu..Hayatım zehir oldu.
Aynen oyle zinada suç degilmis artık en cok buna sasırdım, darp raporu alabilicegim gozle gorunur bir hasar keske olsa diyorum artık, sadece hamlama oluyor ve gidince geri ceviriyorlar,bu zamana kadar gonlu gecer diyede dusundum, gecmedi, benden istedigi birseyde yok, anlayamıyorum iste, yuva kurucam cocugum olucak diye basladıgım bir iliskiden bu sonuc cıkınca mahvoldum zaten, birde surekli tehdit ve dayak.. adam her kavgada karısına araba alıyor, istedigi baska bir seyi yapıyor kadın susuyor, ben ilk degilim, 9 yıllık evli bu kisi, evlendiginin ilk ayı aldatmaya baslamıs, ve tek gecelik degil gonul iliskisi seklinde, bir kadın hic mi anlamaz hic mi hissetmez, resmen kabullenip oturmuş benim aklıma gelen tek acıklama bu.
Sizde bu olaylari ornek alarak iliskiye devam edin mutluluklar !
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
boşan evlenelim diye baskı yap bakalım
belki bu nedenle kaçar
Arkadasım bır adamla tanıştı,ustelık adam öğretmen ve kursta tanıstılar,bır ay bıtınce ogrendık kı adam evlı,hem de kendı itiraf ettı,ama hergece sabahlara kadar konusmuslardı,ustelık aynı evde yasıyorlar ve karısı hamıleymıs,ama nasıl oluyosa herhalde ayrı odalarda yatıyolardı bilmiyorum,kız ogrenınce ayrıldı tabı,adamı şiddet uygulamadı ama tacıze basladı,tum arkadaşlarını arayıp anlattı,ustelık ağlatdı milletin numarasını bulup,arabada kapısının önünde bekledı sabaha kadar,polisi aradık,polis geldı de adamı ordan kaldıramadı,tehdıt ve hakaret mesajları cektı bınlerce,polise verdık savcılığa verdık sonuc yok,en son caysın dıye karısını aradık,karısı ben karışmam kocama dedı ya,bı ton da küfür yerdik ustune,tam ıkı yıl çektı kız,en sonunda adam baskasına kancayı taktı da kurtuldu ve hala evli,çok garıp ınsanlar var
Hayır dugun salonunda tanıstık, o dugun salonu isletmecisi, bende dugune gitmistim. Ben bilemedim işte, oyle muhtesem bir 3 ay yaşattıki aklıma gelmedi, sonra fazla mukemmelligi gozume battı ve oğrendim
boşan evlenelim diye baskı yap bakalım
belki bu nedenle kaçar
Buyrunuz evdeki hanım maalesef şaşırmadım, çoğu biliyor ve ses çıkarmıyorlar inanın bu artık çok sıradan
Kanun yoluyla bir şey yapmak zor ama şansınızı savcılıkta deneyin
Olmadı verin birine üç beş kuruş bir temiz kemiklerini kırsınlar adi herifin
Karşısında sağlam durun, olabildiğince arabasına binmemeye, yalnız kalmamaya çalışın
Allah yardım etsin tam bir manyağa denk gelmişsin
Oncelikle hepinize mrb ve hayırlı ramazanlar, bu aralar yuva yıkan genc kızlar konusu cok fazla iken açmak istemezdim ama artık çaresizim ve benimki biraz daha farklı..simdiden bana akıl verenlere cok tesekurler
Ben 24 yaşında bir bankacıyım..Mayıs 2013'te birisiyle tanıştım, 3 ay boyunca herşey yolunda gitti,inanın cennette gibiydim, agzımdan cıkan her soz o dakika oluyordu, hergun cicekler, basımdan asagı gul yaprakları, kahvaltılar, aksam yemekleri evlilik hayalleri, gelecek planları ile dolu bir iliski, daha 2.ayda annesinin evine aksam yemegine davet etti..Ama benim icimde hemen suphe olustu bir erkegin bunları yapması cok cok fazla geldi, nufusta calısan bir arkadasımda istersen bir bakalım dedi, ve tabiki EVLİ, 2 tane erkek cocugu, birisi 3 yasında, digeride o zaman daha 4 aylık bebek..
Aynı gun is cıkısı icin yemege gitmek icin sozlestik, gidip oturduk ve anında konuyu actım, ben asla o cocukların gunahına giremem onların rızkını yiyemem, sakın bir daha beni arama adımı agzına bile alma dedim ve kalktım, restoranın onunde taksi beklerken beni kolumdan tuttugu gibi bindirdi arabasına, yarım saat kesintisiz dövdü, tehdit etti, bensiz ictigin suyu bile haram ederim,senide çevrenide yakarım diye ve tabiki çok korktum benim cevremde kimsem yok annem ve kız kardesimle sessiz sakin bir hayatımız var, neyse yatıştırıp tamam ayrılmıyoruz dedim, bu olaydan sonra birkac kez kavga cıkartarak ayrılmayı deneyim ve 1 yıl icinde en az 5 kez dayak yedim, daha sonra polise gittim, polis elinde kanıt olmadan birsey yapamayız bacım, onun karısı senden sikayetci olmalı dedi, kendin bulaşmışsın dedi yolladı, en son anneme anlattım, annemle karısını aradık care kalmayınca, birlik olup sikayet edelim o da bilsin diye, karısıda bize kufretti, benim kocam yapmaz dedi hakaretler etti kapattı..
Ben bu adam yuzunden ne evden cıkabiliyorum, ne arkadaslarımla oturup bir bardak cay icebiliyorum, ne olursunuz bir akıl verin ben herseyi denedim kurtulamadım sonu hep DAYAK ! Ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum, bu hayvanlada bu niyetle gorusmustum, belam oldu..Hayatım zehir oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?