Gizli Saklı İlişkim Ve Bela !

Bir tane ses kayit cihazi al ve disari ciktiginda aktive et, onun bulustugunda tehditleri falan kaydetmis olursun,polislere de al sana kanit dersin, denesen cok iyi olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bilen biliyor, zina artık suç değil, cevrenizde bilen vardır muhakkak, bir sorun.. bu olayları benim ailemde biliyor, annem ve kardesim varız, babam yok akraba yok, caresiziz, karısı birde hakaret etti, sağolsun. Televizyonu açın akşam, polisin uzaklastırma kararı aldıgı kocaların hepsi kadınları bilmem kac yerinde bıcaklayıp oldurmus, bir tanesi sağ değil bugun, yıl 2014 koskoca turkiyede ne kadına değer var ne polis var ne yargı var ne de adalet

Aynen oyle mesajda telefonda melek, yuz yuze azrail !

Canım çok geçmiş olsun böyle piskopat insanla uğraşmak zordur. Taşınsanız gitsenizi oradan seni bağlayacak bisey yoksa bi gece toplayın eşyalarınızı gidin kimseye söylemeden Savcılığa dilekçe ver telefonın dinlensin belki öylelikle şikayetçi olabilirsin

Arkadasım bır adamla tanıştı,ustelık adam öğretmen ve kursta tanıstılar,bır ay bıtınce ogrendık kı adam evlı,hem de kendı itiraf ettı,ama hergece sabahlara kadar konusmuslardı,ustelık aynı evde yasıyorlar ve karısı hamıleymıs,ama nasıl oluyosa herhalde ayrı odalarda yatıyolardı bilmiyorum,kız ogrenınce ayrıldı tabı,adamı şiddet uygulamadı ama tacıze basladı,tum arkadaşlarını arayıp anlattı,ustelık ağlatdı milletin numarasını bulup,arabada kapısının önünde bekledı sabaha kadar,polisi aradık,polis geldı de adamı ordan kaldıramadı,tehdıt ve hakaret mesajları cektı bınlerce,polise verdık savcılığa verdık sonuc yok,en son caysın dıye karısını aradık,karısı ben karışmam kocama dedı ya,bı ton da küfür yerdik ustune,tam ıkı yıl çektı kız,en sonunda adam baskasına kancayı taktı da kurtuldu ve hala evli,çok garıp ınsanlar var

Son düzenleme:
bi avukata gidin, size en iyi şekilde yol gösterecektir.. onun arabasına binmeyin, tenha yerlere gitmeyin. hergün bi kadın cinayeti oluyor.. Allah korusun.. ikkat edin.
internetten mi tanıştınız?

Bu adamla birlikte mi yaşıyorsunuz? Neden sizden vazgeçmiyor? Karısından da boşanmayacaksa nedir amacı? Zorla alıkoyma derken? Çok korkunç... Kimseniz mi yok? Dayı, Amca?

.

Hayır birlikte yasamıyoruz, benim tek ailem annem ve kız kardesim, ne baba, ne amca ne dayı, hic kimse yok..

Zina, 1998 yılından beri suç değil, sadece boşanma sebebi...

Sizde bu olaylari ornek alarak iliskiye devam edin mutluluklar !

bi avukata gidin, size en iyi şekilde yol gösterecektir.. onun arabasına binmeyin, tenha yerlere gitmeyin. hergün bi kadın cinayeti oluyor.. Allah korusun.. ikkat edin.
internetten mi tanıştınız?

Hayır dugun salonunda tanıstık, o dugun salonu isletmecisi, bende dugune gitmistim. Ben bilemedim işte, oyle muhtesem bir 3 ay yaşattıki aklıma gelmedi, sonra fazla mukemmelligi gozume battı ve oğrendim

boşan evlenelim diye baskı yap bakalım
belki bu nedenle kaçar

Ben olsam igrendirirdim. Dis lerinin arasinda gida artigi varken gul mesela. Buna benzer seyler. Kaba ko usmalar falan.... hoslanmaz artik senden...

Sizde bu olaylari ornek alarak iliskiye devam edin mutluluklar !

Bakın ogrendigim ilk gun ayrılmak istedim dayak yedim, turlu bahaneler ile denedim dayak yedim, soguk davrandım dayak yedim, karısını aradım agza alınmıcak sozlerini yuttum, polise gittim isimiz gucumuz var bacım dedi laubali sekilde. Anneme anlattım, gizli saklı bir is yapmıyorum, yuva yıkmak istesem karısını arayıp nolur siz beni sikayet edin diye yalvarmam, ben yuva kurma hayali ile girdim bu işe, korkuyorum, inanın yasadıklarımı bilemezsiniz

İnsallah bi an once buda oyle olur

Buyrunuz evdeki hanım maalesef şaşırmadım, çoğu biliyor ve ses çıkarmıyorlar inanın bu artık çok sıradan
Kanun yoluyla bir şey yapmak zor ama şansınızı savcılıkta deneyin
Olmadı verin birine üç beş kuruş bir temiz kemiklerini kırsınlar adi herifin
Karşısında sağlam durun, olabildiğince arabasına binmemeye, yalnız kalmamaya çalışın
Allah yardım etsin tam bir manyağa denk gelmişsin

Hayır dugun salonunda tanıstık, o dugun salonu isletmecisi, bende dugune gitmistim. Ben bilemedim işte, oyle muhtesem bir 3 ay yaşattıki aklıma gelmedi, sonra fazla mukemmelligi gozume battı ve oğrendim

Allah yardımcın olsun.

Kanunları ciddiye bile almıyorum artık, hergun haberlerde en az bir kadın cinayeti var, hepside polis mahkeme destegi alan kadınlar malesef. Dayak işi bunu hırslandırır gibi geliyor.. surekli bir arkadasımda oluyor son zamanlarda yanımda, ama o da igrendi artık, mumkun oldugunca bahaneler savurarak haftada 1e indirdim gorusmeleri, ondada is cıkısı yemek ve hemen ev..

Boşanmış biri olarak yeminle bu sitede okuduklarımdan sora yeni biriyle tanışmaktan deli gibi korkar oldum. Bu ne ya böyle. Evden çıkasım gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…