msn şifresi kırılırda burdan anlatmak benim için imkansız en azından . birde konuşmaları kayıt altına alabileceğiniz normalda bilgisayarda görünmeen arka planda çalışan bir program var. messenger pro log diye bundan anlayıp kurmanızda gerekli
bu kadar oyun oynayana kadar ne saklıyosun korkacak bişeymi vardiye sorup şifreyi kendisinden neden istemiyorsunuz
sen ne yapmaya çalışıyorsun diyesordunuz mu kocanıza..
neyse;
bu programları bilgisayara kurup eğer birşey yakalarsanız çekip gidecek güce sahip misiniz?
yoksa gelip burada eşim beni msn de aldatıyor ama çekip gidemiyorum mu diyeceksiniz?
windows xp kullanıyorsan ve eşin msndeki konuşmalarının kaydını tutuyorsa hepsini geri yükleyebilirsin ama windows xp yüklüyse tabiki..?
arkama bile bakmam...aldatıldıktan sonra geriye ne kalıyo bi evliliğin sürdürülmesi için....
evliyiz diye bütün şifrelerimizi birbirimize mi vericez.ne kadar gereksiz, ne kadar çocukça bir durum bu. ben eşimin kredi kartı ekstrelerinin bile açmam. benim özeliminde açılmasını istemem.herşey aldatma üzerine kurulu değilya insanın annesiyle de konuşması özeldir.off ffff çok meraklı gördüm sizi.
Msn şifresi kırmak yasalara aykırıdır, ahlaka aykırıdır.
Eşiniz bile olsa bir başkasının msn şifresini neden kırmak, görüşmelerini neden okumak istersiniz. Güveniniz yoksa neden hala evli kalırsınız anlamam.
Benim şifremde eşimde değildir, bende msn ni kapatırım. İstesede vermem. Bu onu aldattığım anlamına gelmiyor ama insanın bir özeli vardır. Eşimde olsa her şeyimi ortaya serecek değilim değil mi?
Açıkcası bana ters böyle şeyler. Yapanların yolları açık olsun.
evliyiz diye bütün şifrelerimizi birbirimize mi vericez.ne kadar gereksiz, ne kadar çocukça bir durum bu. ben eşimin kredi kartı ekstrelerinin bile açmam. benim özeliminde açılmasını istemem.herşey aldatma üzerine kurulu değilya insanın annesiyle de konuşması özeldir.off ffff çok meraklı gördüm sizi.