Gizliyor...

canım bunun kablosuz kablolu ağla ilgisi yok pcnde windows xp mi yüklü vista mı yüklü onu soruyorum eğer xp yüklüyse sistem geri yükleme diye bir olay var onu yaparak daha önce silinmiş herşeyi geri yükleyebiliyorsun o yüzden..Ama dediğim gibi kişi kendi msninde kayıt tutma seçeneğini işaretleyip özel olarak kayıt tutmuyorsa silinmiş bir geçmiş de olmaz ..Sana tek bir seçenek kalıyor msn şifresini bir şekilde ele geçirmek eğer içim ancak bu şekilde rahat edecek diyorsan onunda çeşitli yöntemleri var tabi..Seni sorgulamıycam şöyle ayıp böyle ayıp diye çünkü bir bildiğin vardır muhakkak...

her zaman aynı şeyi savunuyorum.. eşim de olsa msn di facebook tu bilmem ne onun özelidir.. bilmem gereken birşey varsa söylemeli ki bende onun bilmesi gerekenleri söylemeliyim.. :umursamaz:

şüpheniz varsa alın karşınıza konuşun... bunun sizi daha da şüphelendirdiğini söyleyin... lmaz:

hala aynı hareketlere devam ederse KK'nın teknik servis bölümündeki arkadaşlara danışın.. casus program vs gibi programlar hakkında oradan destek alabilirsiniz.. (onaylamıyorum ama çözüm bulmaya çalışıyorum.. ne çeliştim ben kendimle yahukafamçokkarıştı)..

Evet canım evlendik diye her şeyimi eşimle paylaşacak değilim. Oldu artık nefeside ortak alalım. Tabiki gizli bir şey yapmıyorum ama ısrarla şifremi isteyen eşimde olsa vermem arkadaş. İstemem de onun şifresini. Paylaşmak derken her bir haltı da paylaşacak değiliz. Yok mudur kimsenin özeli, kendisine sakladığı şeyler. Benim var. Ama bu ne eşimi aldattığım anlamındadır nede başka bir şey.

Artık herseyi teknolojik yasıyoruz aldatmalarda genelde teknolojik baslıyor bu nedenle msn şifreleri özel olmamalı dikkat ederseniz genelde herseyin fazlası zarar mesela fazla özel yasamak ,fazla güvenmek gibi

yapman gereken ıkı secenek var
bırıncısı ya o programı yukletekcsın ve yuzune vuracaksın tabıkı abes bırsey varsa
ıkıncısı ne oluyor ya ben senın karınım ne bu sıfre gızlemeler felan dıceksın

ayrıca nasıl bır es esı gormesın dıye sıfrelerını sıler ya
olamaz oyle sey
esım tum sıfrelerını bılırım maılınden sıte sıfrelerıne kadar
ne sakladıgı var da boyle maılınden cekınıyo

dıkkandım vallaha

valla burcuk gibi benim de telefonum msn im facebookum felan bana aittir eşim bugüne kadar bir kere şifremi istemedi benimse aklıma bile gelmedi
yahu benim eşim çantamı bile açmaz bazen çantadan bişi istiyorum eline çantamı alıp geliyor ben de onun ne çantasını karıştırırım ne onun bilgisayar masasındaki kendi evraklarını koyduğu çekmeceyi

ben bu adama güveniyorum o da bana o yüzden evliyiz biz üvenmesek evlenmezdik ki

ayrıca eşlerden biri aldatmayı kafaya koyduysa istersen milyon tane şifresini bil yapar zaten

burada sorun olan eşinin tüm şifrelerini bilerken kendinin şifresini vermemesi bu da ben erkeğim karımın her şeyini bilrim ama ben erkek olduğumdan o bana şifre hesap felan soramaz mantığından kaynaklanıyor

arkadaşım sen kendi şifrelerini değiştir önce eşin bıdı bıdı ederse senin msn in senin benimki benim özelim dersin devam ederse ver şifreni vereyim şifreni dersin olur biter

bu süreçte de eşini gözlersin ne alemde şüpheleneceğin bişiler yapıyor mu yoksa sadece maço erkek mantığıyla mı saklıyor

evet, evlilikte de özel diye birşey değil çok şey olur. bir şey iddia etmek içim sebebiniz olmalı, hayat tozpembe değil diye kimseyi ihanetle itham edemezsiniz.Ne yapmışki adam.sizinle evli diye kimse bunu hak etmez. benimde eşiminde özeli vardır.örneğin; annemle konuştuğum herşeyi eşime mi anlatıcam? herşeyin bir usturubu yolu yordamı vardır.
Bana böyle bir şey yapılsa, arkamdan iş çevirilse, aldatmakla itham edilsem tepkim çok sert olur.kendine saygısı olmayanın kimseye saygısı olmaz herkesi de kendi gibi saygısız sanır

cnm bence hiç gerek yok git ayrı bi adres al kendine güzel bi kadın resmi koy avatara ekle msne konuş eşinle bi haltlar yiiyosa illaki pot kırar eğer taviz vermessede normal arkadaş gibi yaklaş biraz samimi olursanız sana hayatını anlatır gerisi sana kalmış

canım kesnlkle katılıyorum ailende sorunların vardır özeldir anlatmazsın yada arkadaşının bi sorunu vardır derdini sana açar,eşine söylemezsin tamam biçok şeyde özeldir ama kendine msn facebook açıcak bende özel şeyidir diycem yok öyle lülülülülülü
bu yüzden ne evlilikler bitti forumda takip edin görürsünüz ha tabi sizin ilişkiniz ama bence kesnlikle sağlıksız bir yöntem!

Ben bir şey iddaa etmiyorum özelliklede kimseyi ihanetle itham etmiyorum.yazılanları okuyupta anlamama gibi bi problemin var galiba?
Annenle yada arkadaşlarınla her konuştuğunu git eşine anlat diyen olmadı. Benim dediğim ile senin dediğin arasında dağlar kadar fark var.Bu msn facebook telefon vs bunların özeli olmaz kardeşim. gizleyen ve özelliklede vermeyenden şüphelenirim var mı ötesi?
Senin gibi diyenler sonra burda çok gelip ağlaştılar şöyle oldu böyle oldu diye... ilk önce forumu takip et derim. Ve bu saygı konusunu önce sen bi düşün. senin yazdığın mı saygısızlık yoksa benim yazdığım mı? kırmızı ile yazılan cümleyi kendin için yazmışssın uymuş sana

açıklamaya çalışayım;

1) email vs şifresini vermiyor diye bir insanı eşini aldatıyor konuma sokup GİZLİ GİZLİ arkasından iş çevirmek de aldatmak, aptal yerine koymaktır,

2) kardeşim derken neyi kastettiniz anlamadım, kardeş olmadığımızdan çok eminim o zaman bu çok kahve ağzı olmuyormu sizce?

3) Senin gibi diyenler derken sizin gibi diyenlerin başına böyle şeyler gelmiyormu? sizin tabirinizle gelip burada ağlaşmıyorlarmı( böyle ifade etmeniz çok ayıp çok).Aldatmak sizce kaç saat sürer, tlf msn olmadan aldatılamazmı?

4) Ben saygısızlık derken sizi yada bir başkasını hedef almadım medeni bir insan gibi.Benim cümlem kişiye değil duruma yazıldı, sizin cümlenizden ve mesajınızdansa seviyesiz bir kavgacılık okunuyor. Lütfen bu uslüpla bana hitaben mesaj yazmayın.Kimse sizin düşüncenizi onaylamak zorunda değil. yasakkelime yasakkelime

benim erkek arkadasım benim msne giriodu bi program vardı ama ismini bilmiyorum senden bişiler saklaması senin suphelenmeni saglıyor sonucta neden boyle davrandıgını sor bence

Sana arkadaşım diye hitap etmek istemedim! Arkadaşım değilsin...Başka bi kelime kullanmak istemedim laubaliliği sevmem... Kardeşim dedim..Herkes kardeştir mantığından dolayı... Ve emin ol hiç bi zaman kahve ağzı ile konuşmadım..

Bizim gibi diyenler her zaman herşeye hazırlıkdır... sizin gibi diyenler böyle bir durumla karşılaşırsaa şok şok şok etkisi yaşarlar.. Bizim gibi düşünenlerden çok daha fazla yara alırlar çünkü sizin gibi diyenler karşısındaki erkeğe kendinden çok daha fazla güvenirler.. Benimde demem şudur ki, sevdiğiniz erkeğe güvenin tabi ama her zaman açık kapı bırakın.. Ve evlilikte böyle şifre olayları gizli saklı işler bana göre terstir... Evlilikte senin özelin benim özelim olmaz.. Bizim ikimizin özeli olur.. Oda yatak odasıdır..(anneyle arkadaşla konuşmalardan bahsetmiyorum)
Ve evet msn ve telefon olmadanda aldatılır.. Ama aldatma ortamını sağlayan başlıca aletlerdendir msn ve telefon...

Ve şunuda belirtmeden geçemicem.yazdıklarımdan seviyesiz bi kavgacılık okunuyor öylemi? Beni ve üslubumu bilmeden bunu yazman bile çok saçma.

googleye eşinizin adını soyadını yazın arattırın nerelere girdiğini görebilirsiniz.ayrıca niye siliyo ne ayıp.

alkisalkisalkis aynen kendi silahıyla vurun onu.

kipriklerim bi rahatsızlık sonucunda 10 yıl önce kaybettim. Şu an çıktılar ama eskisi gibi değil.Uzaması için denemediğim yöntem kalmadı.Son umudum lumigan adlı ilaç,göz içine kaçırmadan pamuklu çubukla sürülürse uzadığını duydum.Bu yöntemi deneyen ya da başka çözüm önerisio alan var mı arkadaşlar? :uhm:

canım msn şifresini gizli sorudan kırabilirsin eşin msn şifresini sana söylemesi gerekir benim eşimin benden saklı gizlisi yoktur.bence eşin seni aldatıyor olabilir msn şifresini sakladığına göre vardır birşey

canım forumları araştırıp konunu ilgili yere açmalısın..

Kesinlikle katılıyorum evlisiniz diye herşeyini bilmek zorunda değilsiniz eşimde benim msn şifremi bilmez bende onunkini bakmamda eğer aldatmak isteyen adam her şekilde aldatır.Bu zamana kadar eşinizin bi yamuğunu yada bi yalanını yakaladınız mı?Yakalamadıysanız bu güvensizlik neden!Siz bir kız arkadaşınızla dertleşiyorsunuz belkide eşinize bile açıklayamadığınız bi sorununuz var bunu eşiniz sizden gizli okusa hoş olur mu?Bence yapma arkadaşım içinde şüphe varsa bunu en yetkili ağızdan duy eşinden yani!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…