kayıt tuttuğunu sanmam.biz kablosuz ağ kullanıyoruz.casus programlar ücretli görünüyo,bu ücret nasıl ödeniyoki,kablosuz ağı aldığımız yere faturalanıyomu yoksa kartla flnmı satın alınıyo
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?
Sizler eşinize çok mu güveniyorsunuz dicem ama yazdıklarınıza bakılırsa evet sanırım gözü kapalı kesinlikleee yapmaz diyen kişilersiniz siz...tom pembe bi hayat varda biz mi o hayattan bi haberiz..
Evlilikte özel diye bir şey olur mu?
Sizin tek özeliniz yatak odasıdır evlilikte ben böyle düşünürüm...
Evlenirken bi ömür paylaşılır.. Bi yatak bi ev vs vs... Bunlar paylaşılırken eşlerin telefonları eşlerin msnleri özel oluyor sizin için demek... Çok garip...:1closedeyes:
ama bu yazdıklarınıza kendiniz bile inanmıyorsunuz bence
Sizler eşinize çok mu güveniyorsunuz dicem ama yazdıklarınıza bakılırsa evet sanırım gözü kapalı kesinlikleee yapmaz diyen kişilersiniz siz...tom pembe bi hayat varda biz mi o hayattan bi haberiz..
Evlenirken bi ömür paylaşılır.. Bi yatak bi ev vs vs... Bunlar paylaşılırken eşlerin telefonları eşlerin msnleri özel oluyor sizin için demek... Çok garip...:1closedeyes:
evet, evlilikte de özel diye birşey değil çok şey olur. bir şey iddia etmek içim sebebiniz olmalı, hayat tozpembe değil diye kimseyi ihanetle itham edemezsiniz.Ne yapmışki adam.sizinle evli diye kimse bunu hak etmez. benimde eşiminde özeli vardır.örneğin; annemle konuştuğum herşeyi eşime mi anlatıcam? herşeyin bir usturubu yolu yordamı vardır.
Bana böyle bir şey yapılsa, arkamdan iş çevirilse, aldatmakla itham edilsem tepkim çok sert olur.kendine saygısı olmayanın kimseye saygısı olmaz herkesi de kendi gibi saygısız sanır
Ben bir şey iddaa etmiyorum özelliklede kimseyi ihanetle itham etmiyorum.1) yazılanları okuyupta anlamama gibi bi problemin var galiba?
Annenle yada arkadaşlarınla her konuştuğunu git eşine anlat diyen olmadı. Benim dediğim ile senin dediğin arasında dağlar kadar fark var.Bu msn facebook telefon vs bunların özeli olmaz kardeşim. gizleyen ve özelliklede vermeyenden şüphelenirim var mı ötesi?
Senin gibi diyenler sonra burda çok gelip ağlaştılar şöyle oldu böyle oldu diye... ilk önce forumu takip et derim. Ve bu saygı konusunu önce sen bi düşün. senin yazdığın mı saygısızlık yoksa benim yazdığım mı? kırmızı ile yazılan cümleyi kendin için yazmışssın uymuş sana:kahve:
açıklamaya çalışayım;
1) email vs şifresini vermiyor diye bir insanı eşini aldatıyor konuma sokup GİZLİ GİZLİ arkasından iş çevirmek de aldatmak, aptal yerine koymaktır,
2) kardeşim derken neyi kastettiniz anlamadım, kardeş olmadığımızdan çok eminim o zaman bu çok kahve ağzı olmuyormu sizce?
3) Senin gibi diyenler derken sizin gibi diyenlerin başına böyle şeyler gelmiyormu? sizin tabirinizle gelip burada ağlaşmıyorlarmı( böyle ifade etmeniz çok ayıp çok).Aldatmak sizce kaç saat sürer, tlf msn olmadan aldatılamazmı?
4) Ben saygısızlık derken sizi yada bir başkasını hedef almadım medeni bir insan gibi.Benim cümlem kişiye değil duruma yazıldı, sizin cümlenizden ve mesajınızdansa seviyesiz bir kavgacılık okunuyor. Lütfen bu uslüpla bana hitaben mesaj yazmayın.Kimse sizin düşüncenizi onaylamak zorunda değil. yasakkelime yasakkelime
Sende aynısını yap arkadqşım . bir msn adresi al ondan sakla yani sakla derken msn adresini bilsin ama aynen onun yaptığı gibi şifresini falan sakla nasılsa meraklanacak ve sorarsa sende dersin buda benim özelim . bakalım ozman özel mözel kalacakmış.
bazen insanları kendi silahlarıyla vurmak gerek
kipriklerim bi rahatsızlık sonucunda 10 yıl önce kaybettim. Şu an çıktılar ama eskisi gibi değil.Uzaması için denemediğim yöntem kalmadı.Son umudum lumigan adlı ilaç,göz içine kaçırmadan pamuklu çubukla sürülürse uzadığını duydum.Bu yöntemi deneyen ya da başka çözüm önerisio alan var mı arkadaşlar? :uhm:
Msn şifresi kırmak yasalara aykırıdır, ahlaka aykırıdır.
Eşiniz bile olsa bir başkasının msn şifresini neden kırmak, görüşmelerini neden okumak istersiniz. Güveniniz yoksa neden hala evli kalırsınız anlamam.
Benim şifremde eşimde değildir, bende msn ni kapatırım. İstesede vermem. Bu onu aldattığım anlamına gelmiyor ama insanın bir özeli vardır. Eşimde olsa her şeyimi ortaya serecek değilim değil mi?
Açıkcası bana ters böyle şeyler. Yapanların yolları açık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?