Gizliyor...

arkadaşlar yorumlarınızı misafir olarak takip ettim,eşim buara genelde evde oluyo.ancak yazmaya fırsatım oldu.benimkisi illaki aldattığını düşünmekten ileri gelen bişey değil,sadece merak,eşiniz birlikte onun msnini açmanız gereken bi durumda şifresini gizleyerek giriyosa bu sizde merak uyandırmazmı?

sonu ne olur bilmiyorum ama bakalım.bugün bi mail göndermemiz gerekiyodu,gizleyerek girdi şifreyi-bi ara mutfağa gitti- iletilerden konuşmaları kaydetme bölümü işaretsizdi ,işaretledim, ama bu konuşulanlar nereye kaydolucak,nasıl takip edicem?

genel olarak msjlarda,kişilerde bi yamukluk yoktu bakalım hayırlısı

Canım eşin bu yaptığını öğrenirse ne yapacaksın!Daha da vahimi aldatma gibi bidurumu yoksa sen de bunu iletilerden anlarsan eşine kendini nasıl affettireceksin?Yinede sen bilirsin sonuçta hiç suçu yoksa ve eşinin senin böyle şeyler yaptığını öğrendiği zaman eşinin sana güveni sarsılcak bence!Bu sefer hiç bişeyine bakamıcaksın...

Tek kelimeyle harika cevap ..a.s.

Bence iyi yapmisin vereliniortak ileti gecmisine kaydolur canim sen dosyalari karistir biraz nasilsa karsina bir yerlerden cikar :jeyyar: birde msn plus yuklu degilse yukle o kesin gecmis yazilari sakliyor :dance:
mamun arkadasimizda ya esin anlarsa ne yapacaksin demis tabiki inkar edeceksinsırnaşık şey zaten sifresini bilmiyorsun, msnine girmiyorsun, nasil yapacaksinki :)) kendi bile supheye duser ay ben unutmusmuyum orayi isaretlemeyi diye lülülülülülü
valla icindeki suphe gitsinde farkedersede farketsin hic korkma sen yanlis birsey yapmadin oda sakli gizli sifre yazmasaydi Allah Allah şakkıdı

Son düzenleme:
Bence eşlerin şifrelerini birbirinden gizleme olayı çok saçma.Benim msn, facebook, mail ,kredi kartı şifrelerime kadar ne varsa eşim bilir.ben de onunkileri bilirim.güven temelli evliliklerde gizliliğin bu türlüsü olmamalı bence.Tabi bu benim fikrim...

esimin benden bir seyi gizledigini anlayim valla direk o an actirir bakarim ve hic dolanbacli yolardan gecmem aninda benim icimi rahatlatmak zorunda :dilcikar: sikandal cikar...

özeli olucak tabiki birtakım konularda
ama madem msn için vs saklancak bişi yoksa neden şifreler gizli. zaten ortada olsa bi kadın şüphelenip bakmazki.
saklandıkca merak uyandırıyor.
eşlerin fazla özgürlük,fazla özel sahibi olması taraftarı değilim.eş olamk birçok seyi paylaşmaktır

esimin benden bir seyi gizledigini anlayim valla direk o an actirir bakarim ve hic dolanbacli yolardan gecmem aninda benim icimi rahatlatmak zorunda :dilcikar: sikandal cikar...

aynen öyle..

saklayacak bişeyi olmayan adam da zaten o skandalın çıkmasını istemez..

güveni sarsan eğer suçsuzsa o güveni yeniden oluştururur hem de tüm delilleriyle..

öğrenirse,sende şifreni saklayıp beni meraklandırmasaydın derim.

ben bu bastırma konusunda başarısızım sanırım.ilk msj atmamız gereken gün onun acelesi vardı bende ver şifreyi ben atayım dedim.yok illa vermedi bende demekki bi şey gizliyosun ki vermiyosun fln vs biraz atıştık.skandal fln çıkaramadım ya adam herzaman haklı,illaki üste çıkıyo,haksızken herzaman haklı çıkarıyo kendini.kendimi kale alınmıyomuş gibi hissediyorum,ne yapmalıyım başka erkek olsa ya eşini inandırır yada gönlünü alır benimki tepeme çıkıyo.kesin ben bi yerde hata yapıyorum ama ne,benden hiç çekinmiyo yani çekinmek derken kale almıyo bunu nasıl başarırım,başaranlardan yardım istiyorum.

keylogger bulalım sana internetten. kuruyorsun bilgisayara, basılan her tuşu kaydediyor. bütün şifreleri ve konuşmaları patır patır ortaya dökersin. eşin istediği kadar silsin, keylogger özel bir klasörde logları tutar, o bilgisayar başından kalktıktan sonra alır okursun.

istersen bulurum sana.

bu şifre kırma olayını bende merak ediyorum sakın üstüne alınıma.her şifresini saklayan aldatıyor diye bir şey yok
benim eşimde bütün şifrelerini benden saklardı en son bir kızla gürüştüğünü üğrendim
şimdi boşanmak üzereyim şimdi bunları nasıl kayıt altına alıp delil olarak kulanırım onu bilmiyorum

belgelerim klasörünü aç - alınan dosyalarıma tıkla-orda geçmiş diye dosya vardır muhtemelen

ama bu şekilde çok göz önünde biri ona msnden bi dosya gönderse ona bakmak için girse görür geçmişi

eğer bi daha fırsat bulabilirsen başka bi yeri seç oraya kaydetsin

ben de eşim ile aynı msn adresini kullanyoruz.....hatta adresin içinde kendi adı yazıyor...evlilikte bu gibi durumlarda özel kavramı olmamalı...gizliyorsa ben de olsam şüphelenirdim....

kendi ozelimle facbookun msnin ne alakası var anlamadım msn şifremi de yanında girerken hiç saklamadım.cok ozel konuşçağiniz birşeyi zaten maillerle halletmez yüzyüze konuşursunuz.ha maili bu kadar aktif ozel hayatı için kullanan bir adam kesinlikle kırmızı alarm verir

valla şifrelerini saklayanları hiç anlamadım.biz evli değiliz ama erkek arkadaşimdan şimdiye kadar birşey saklamamişim bunu mu saklayacağim.(kendimle ilgili olanlar tabi ki arkadaşlarımın sırlarını da anlatcak değilim)

facebookta sanal da ozel hayatınız olmasın bence arkadaşlarınızla yuzyuze ya da tel de goruşun.

eski erkek arkadaşım aşırı kıskanç biriydi. mail adresime girse habire karıştırır arkadaşlarımın ne olduğunu kim olduğunu bilmek isterdi.

bende bu durumdan çok sıkıldığım için asla yanında mail msn v.b şeyleri açmazdım. ondan saklayacak birşey olduğu için değil tamamen kendi kıskançlığı nedeniyle kavga çıkardığı için.

belki de eşinizinde böyle bir derdi vardır. illaki bir şey saklamasına gerek yok.

insanin özeli vardir mutlaka ama bahsi gecen msn sifresi ki maalesef bu msn-messenger günümüzde ailelerde ne huzur bozucu olaylara konu oluyor.
Burbuk esinize msn sifresini verseniz ne kötülük var anlayamadim...

Arkadas bir soru sormus ve sorularla cevap vermek bu...
Bence kari koca arasinda gizli sakli olmaaazzzz....

olmamalidir da bence...

Nedemek istediğini pek anlamadım:uhm:
Kaçınız kocanıza herşeyi anlatıyorsunuz allah aşkına!Eğer anlatıyorsanız arkadaş bu derdini neden önce kocasına anlatmıyorda burda anlatıyor?Yanlış anlaşılmak istemiyorum..Bende eşimle çoğu şeyi paylaşırım ama kocan bile olsa özelin diye birşey vardır!Ben sadece eşinin bu zamana kadar bir yalanını bir yanlışını yakalamadıysa bu güvensizlik neden?Eminim ki eşi o merak ettikçe saklamaya devam edicek!Belki de sırf gıcıklığına yapcak bunu!Diyelimki eşi msn şifresini söyledi başka bir hesap almak çok mu zor.Bunun sonu yok yani..Aldatmak istiyorsa yapar.Aldatırsada o zaten birgün ayağına dolanır.Aklına koyması yeterli bence...Böyle yaparak yok şifresini öğreneyim yok msn i okuyayım bunlar huzursuzluktan başka birşey doğurmaz...Güven en başta güven şimdi yapmaz 5yıl 10 yıl sonra yapmayacağı ne malum hep bu tedirginlikle mi yaşıcaksınız..Herkesin düşüncesine sonsuz saygım var arkdaşlar ama ben böyle düşünüyorum.Eşimin yanlışını görmediysem neden onu ve beni huzursuz edeyim...

Ne demek istedigimi sormussunuz;
amacim polemik yaratmak degil yanlis anlasilmasin ltf.

Esimle birbirimizin msn ya da sifreli neyimiz varsa biliyoruz sakincasi yok bizim icin.
Esimin bana söylemedigi seyler olabilir bu da erkek arkadasiyla cok özel bir seylerdir tipki arkadasimla benim arkadasimin özeli gibi, özel derken hani jinolojik vs..

Arkadasim, esim benden özenle msn adresini falan gizlerse benim dikkatimi ceker, illa ki dürter beni...

Ayni sekilde ben de yapsam esim de aynen sebep falan arar belki...

Güvenden bahsediyoruz tamam da inanin ki zaman geliyor insan kendine bile güvenemiyor, annesine, babasina, kardesine güvenemiyor ki....

Ayni yatagi, hayati paylastigi karisindan msn sifresini sakliyorsa adam, kadinin aklina da kurt düsebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…