arkadaşlar yorumlarınızı misafir olarak takip ettim,eşim buara genelde evde oluyo.ancak yazmaya fırsatım oldu.benimkisi illaki aldattığını düşünmekten ileri gelen bişey değil,sadece merak,eşiniz birlikte onun msnini açmanız gereken bi durumda şifresini gizleyerek giriyosa bu sizde merak uyandırmazmı?
sonu ne olur bilmiyorum ama bakalım.bugün bi mail göndermemiz gerekiyodu,gizleyerek girdi şifreyi-bi ara mutfağa gitti- iletilerden konuşmaları kaydetme bölümü işaretsizdi ,işaretledim, ama bu konuşulanlar nereye kaydolucak,nasıl takip edicem?
genel olarak msjlarda,kişilerde bi yamukluk yoktu bakalım hayırlısı
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?
Sizler eşinize çok mu güveniyorsunuz dicem ama yazdıklarınıza bakılırsa evet sanırım gözü kapalı kesinlikleee yapmaz diyen kişilersiniz siz...tom pembe bi hayat varda biz mi o hayattan bi haberiz..
Evlilikte özel diye bir şey olur mu?
Sizin tek özeliniz yatak odasıdır evlilikte ben böyle düşünürüm...
Evlenirken bi ömür paylaşılır.. Bi yatak bi ev vs vs... Bunlar paylaşılırken eşlerin telefonları eşlerin msnleri özel oluyor sizin için demek... Çok garip...:1closedeyes:
ama bu yazdıklarınıza kendiniz bile inanmıyorsunuz bence
arkadaşlar yorumlarınızı misafir olarak takip ettim,eşim buara genelde evde oluyo.ancak yazmaya fırsatım oldu.benimkisi illaki aldattığını düşünmekten ileri gelen bişey değil,sadece merak,eşiniz birlikte onun msnini açmanız gereken bi durumda şifresini gizleyerek giriyosa bu sizde merak uyandırmazmı?
sonu ne olur bilmiyorum ama bakalım.bugün bi mail göndermemiz gerekiyodu,gizleyerek girdi şifreyi-bi ara mutfağa gitti- iletilerden konuşmaları kaydetme bölümü işaretsizdi ,işaretledim, ama bu konuşulanlar nereye kaydolucak,nasıl takip edicem?
genel olarak msjlarda,kişilerde bi yamukluk yoktu bakalım hayırlısı
esimin benden bir seyi gizledigini anlayim valla direk o an actirir bakarim ve hic dolanbacli yolardan gecmem aninda benim icimi rahatlatmak zorunda :dilcikar: sikandal cikar...
Canım eşin bu yaptığını öğrenirse ne yapacaksın!Daha da vahimi aldatma gibi bidurumu yoksa sen de bunu iletilerden anlarsan eşine kendini nasıl affettireceksin?Yinede sen bilirsin sonuçta hiç suçu yoksa ve eşinin senin böyle şeyler yaptığını öğrendiği zaman eşinin sana güveni sarsılcak bence!Bu sefer hiç bişeyine bakamıcaksın...
öğrenirse,sende şifreni saklayıp beni meraklandırmasaydın derim.
esimin benden bir seyi gizledigini anlayim valla direk o an actirir bakarim ve hic dolanbacli yolardan gecmem aninda benim icimi rahatlatmak zorunda :dilcikar: sikandal cikar...
Msn şifresi kırmak yasalara aykırıdır, ahlaka aykırıdır.
Eşiniz bile olsa bir başkasının msn şifresini neden kırmak, görüşmelerini neden okumak istersiniz. Güveniniz yoksa neden hala evli kalırsınız anlamam.
Benim şifremde eşimde değildir, bende msn ni kapatırım. İstesede vermem. Bu onu aldattığım anlamına gelmiyor ama insanın bir özeli vardır. Eşimde olsa her şeyimi ortaya serecek değilim değil mi?
Açıkcası bana ters böyle şeyler. Yapanların yolları açık olsun.
Kesinlikle katılıyorum evlisiniz diye herşeyini bilmek zorunda değilsiniz eşimde benim msn şifremi bilmez bende onunkini bakmamda eğer aldatmak isteyen adam her şekilde aldatır.Bu zamana kadar eşinizin bi yamuğunu yada bi yalanını yakaladınız mı?Yakalamadıysanız bu güvensizlik neden!Siz bir kız arkadaşınızla dertleşiyorsunuz belkide eşinize bile açıklayamadığınız bi sorununuz var bunu eşiniz sizden gizli okusa hoş olur mu?Bence yapma arkadaşım içinde şüphe varsa bunu en yetkili ağızdan duy eşinden yani!
insanin özeli vardir mutlaka ama bahsi gecen msn sifresi ki maalesef bu msn-messenger günümüzde ailelerde ne huzur bozucu olaylara konu oluyor.
Burbuk esinize msn sifresini verseniz ne kötülük var anlayamadim...
Arkadas bir soru sormus ve sorularla cevap vermek bu...
Bence kari koca arasinda gizli sakli olmaaazzzz....
olmamalidir da bence...
Nedemek istediğini pek anlamadım:uhm:
Kaçınız kocanıza herşeyi anlatıyorsunuz allah aşkına!Eğer anlatıyorsanız arkadaş bu derdini neden önce kocasına anlatmıyorda burda anlatıyor?Yanlış anlaşılmak istemiyorum..Bende eşimle çoğu şeyi paylaşırım ama kocan bile olsa özelin diye birşey vardır!Ben sadece eşinin bu zamana kadar bir yalanını bir yanlışını yakalamadıysa bu güvensizlik neden?Eminim ki eşi o merak ettikçe saklamaya devam edicek!Belki de sırf gıcıklığına yapcak bunu!Diyelimki eşi msn şifresini söyledi başka bir hesap almak çok mu zor.Bunun sonu yok yani..Aldatmak istiyorsa yapar.Aldatırsada o zaten birgün ayağına dolanır.Aklına koyması yeterli bence...Böyle yaparak yok şifresini öğreneyim yok msn i okuyayım bunlar huzursuzluktan başka birşey doğurmaz...Güven en başta güven şimdi yapmaz 5yıl 10 yıl sonra yapmayacağı ne malum hep bu tedirginlikle mi yaşıcaksınız..Herkesin düşüncesine sonsuz saygım var arkdaşlar ama ben böyle düşünüyorum.Eşimin yanlışını görmediysem neden onu ve beni huzursuz edeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?