kızlar yarın emriyo transefrim var lütfen dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla inaşşallah benimde bebelerim sizinde olur inaşşalh
tatlım iki emiriyo tarnsefr edildi ücüncü gün emriyosu verdiğim günü saymıyorlar heralde beni carşamba günü yumurtalrımı toplandı cumartesi günü sekize bölünmüş iki embriyo kondu cok iyi kalıtede oldugu söylendi 15 yumurta toplandı diğerlerinin hepsi malssef yola devam edemdiemiriyologum dediği biz bu kadar iyi kalite embriyo beklemiyorduk ama benim aklımı karıştıran bize binde bes saglan hücre oldugu söylendi hadi daha az olsun cok az deilmi bu döllenme bide kalsiyum uypnoforu takibimi yapan doktor yapmış embriyolügun yapması gerkmiyormu gypsy84 ben bu işe yabancıyım kalsiyom ıyonoforu ne zaman kullandılar sizde acaba bizde ertesi gün kullanmışlar sanırım dondurmak umudumuz vardı ama hepsi havaya uctu emriyolüga dedimki neden donacak kadar olmadı biz cok özel hastaymısız sanki demse bilmiyorduk gypsy84 canım sende belirti oldumu bende kan testini dayanamayıp onuncu gün vercegim heralde
Piezo +tüp bebek + pgt tarama 6000dı sanırım canım. Ay teni transferler var hayırlısı olsun inşallahhhhhh. Dualarım sizinle inşallah güzel haberler bekliyoruzzzz. Eşim gnc marka bütün erkekler için olan vitaminlerden yuttu diyebilirim keçiboynuzu kürü leblebi nohut yemeği proxeed toka yere beslendi eti kestik ama biz de ork bi faydası olmadı açıkçası sayımız zaten çok düşüktü. Sadece bir kere genart ike görüşün derim muhtemelen Sertaç bey bizi de örnek verecektir. Allah var ya biz çok memnun kaldık evden uzakta mazlum mahsun olsak da hergün Rabbim sonunda sevindirdi inşallah sonuna kadar güzel gider. Maşallah barekallah...IFF bu ne yaa yazamiyirum bu turlu telden gidiyorum tabrik ediyorum cokk sevindim kelebek diğer hamile haberleinede inşallah bizde yaxicaz zamani gelince kelebek ne kadar genarta tedavi bide esin farklı bi ilaç kullandimi
ay tatlım cok tşklr bildiğin yataga yapistım bilsiyarın başına oturmaya bile korkuyorum allahım inşallah hayırlı haberler veririm inşallah cok amin
tşk edrim tatlım sonuna kadar katılıyorum cok fazla şişkinlik var normalmiki ilaclardanmı acaba
canım bence kendini oyalayacak bişeylerle ilgilen. çok yatarsan ya da çok hareketsiz zaman geçirirsen strese girersin ister istemez olacak mı olmayacak mı diye. Rabbim yardımcın olsun, hayırlı haberlerini bekliyoruzay kızlar allah razı olsun ama gercekten acayip bi şişkinlik ilaclara baglıyorum bu şişkinliği idrar testi yapasım var zaman gecmiyor zaten dayanamayıp onuncu gün kan verceceğim inaşşalh pozitif olur
canım kaçıncı gün bugün? inşallah yanlıştır ya çok üzüldümdayanamadım ıdrar testi yaptım negatif cıktı
dayanamadım ıdrar testi yaptım negatif cıktı
ya biliyorumda dayanamadim t ransefer 14 subat ayin 26 sinda kan testi ya bu kronel jel topak topak sonradan dusuyor sizdedemi oyle oldurica etsem bi bilgilensem bu konuda gidip ignemi yazdirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?