canım sağolcnm birazcık zaman tanı kendine kafanı topla dinlen, hem karar verirsin istanbula gelip gelmeme konusunda. bu sonuncuyu nerde yaptırdın? histeroskopi falan çekildi mi? aynı doktor ve merkezde devam etmen bence daha avantajlı olabilir. sonuçta seni ve hikayeni daha iyi tanıyo. hem belki indirim bile alabilirsin. Dualarım seninle. Pes etmek yok biliyosun. Benim 3. de tuttu.
Teşekkür ederim canım, aslında çok da takmadım kafaya. Artık üzülmekten de bıkmışım onu farkettim. biz de 2 ay sonra bi daha deniycez. yine memorial de düşünüyoruz. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin.Merhaba kızlar geçmiş olsun susu ne diyim bilemiyorum inşallah bidahakine canım ben düşünmüyorum bi sure daha ama eşim ekim kasım gibi deneyelim diyor bende hazır hissetmiyirum ankara genartta drnicem olmazsa bi kezde İstanbul da başkada denemicem
merhaba A anka23 bahsettiğin anomaliyi bilmiyorum ama birkaç yerde okuduğum kadarıyla İCSI ile hamile kalmak mümkünmüş. Kaan Aydos'a mail atıp sorabilirsin bence. Bize hemen geri dönmüştü. Bir de rahim filmi inan ki hiç korkulacak bir şey değil. Vajinal muayene olduğunu düşün. Acısız ağrısız birşey. Sakın ümitiszliğe kapılma. Hamile kaldığında herşeyi unutacaksın
Cnm teşekkürler. Bülent beyşn çok iyi olduğunu duyduk. Hastane de iyi zaten teknolojik olarak. Ben tüp bebeği istanbuk tüp bebek merkezinde doğumu acıbadem maslakta yaptım. Tüp bebek merkezinde biz de kalsiyum iyonoforla başarıya ulaştık. Gerçi ilkinde de aynı yöntem uygulandı ama hiç döllenme olmadı. Yine de o düşük bir ihtimalmiş biZi buldu. Allah yardımcınız olsun. Bir an önce güzel haberlerinizi bekliyorum. Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah her an dua ediyorrum.arkadaşlar biz acıbadem maslak bülent beyi düşünüyoruz ama çok kararsızım kaan hocaylamı başlasak bilemedim yardımcı olurmusunuz tşkler...
Neden tedavi işini bıraktınız Can'ım, inşallah en kısa zamanda olur. Güzel haberler ver bize lütfenMerhaba kelebek3248 bende bi haber yok tedavi yok çünkü inşallah bigün bizde bebeklerimizden bahsederiz burada kendine ve bebeğe iyi bak
Bu çok güzel bir haber işte. Maşallah Rabnim tamamına erdirsin. Cinsiyeti ne? Artık globozoospermianın çok ekstrem bir durum olmadığını herkes anlasın lütfen normal bir tüp bebek tedavisinden bir farkı yok sadece ekstra bir yöntem uyguluyorlar. Başarı şansı onlardan daha düşük değil. Ohh çok sevindim.Ben de hamileyim arkadaslar 7. Aya gireceğiz inşallah :) rabbim olmayan herkese nasip etsin özellikle globozoospermi teşhisi konulanlara...
Ayyyy buna daha da çok sevindim. Topikte 3 erkek olduk hadi bakalım devamı gelsin inşallah :)Cinsiyetimiz erkek :) bizim ki tedavi ile olmadı yaptığımız tek sey keçiboynuzu kürüydü..hiç ummadığımız bir anda geliverdi bebişimiz..rabbime çok şükür.. Sabredip beklemek gerek bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?