maşallah cnim.ALLAH tamamına erdirsin. yumurtanin kalitesiz olduğunu nerden anlamışlar doktorlar,birde hiç tup denedinizmi kaç yum toplandı kaçı dollendi???bizi bilgilendirirsen çok sevinirim. sağlıkla kucağına gelsin inşa2488 hormon degerim
aaa ne kadar ilginç bizimds öyle darisi bizim başımıza inşallah )))))peki yumurta kalitesi için ek bişey yptinmi??yaş kaç bu arada?? Rabbim sana bağışlasın yavrunu. ...Canım benim iki tüp birincisinde 13 yumurta 2.sinde 14 yumurta toplandı ilkinde iki tane dinlendi ama pek kaliteli değildi tutmadı 2.sinde hiç transfer edilmedi bile
Merhaba arkadaşlar bende bugün globozosperm denen illeti duydum ve araştırdıkça umutsuzluğa kapılıyorum bize de doktorumuz Kaan beyi önerdi neler yaptınız bu süreçteokudukça ümidim azalıyor tüp bebek bile çok zor ihtimalmiş anne olamayacak mıyım lütfen yardımCı olur musunuz
Tatlım Korkutma kendini testin ayrıntılı yapılması detaylara bakılması önemli . Labaratuvar da çok önemli bu konularda .
Bazen o kadar farklı sonuçlar çıkıyor ki . Kaliteli merkezleri seçmeni öneririm .
Merhaba canim hayirli olsun hamileliğin sizdeki globozosperm 100de kaç ćikiyordu sizde2488 hormon degerim
bize de tesa mesa fark etmez, icteki neyse distakide aynidir dendi. ki benim de aklima yatti. mantiksiz degil.
esimin sperm sayisi da bayaa cok ama ise yarayan hic yok :)
gerci bir daha tup denemem icin coookkkk ciddi bir sekilde dokt. ikna etmesi %50 nin uzerinde sans vermesi lazim...
tabii birde cocuk istior olmamiz lazim..
bircok lazimlar bir araya gelmeli....
peeehhh dunya sartlarina ve simdi ki rahatima bakarsak cocugum olmadugi icin bile mutluyum ....
Siz nasıl hamile kalabildinizmaşallah cnim.ALLAH tamamına erdirsin. yumurtanin kalitesiz olduğunu nerden anlamışlar doktorlar,birde hiç tup denedinizmi kaç yum toplandı kaçı dollendi???bizi bilgilendirirsen çok sevinirim. sağlıkla kucağına gelsin inşa
Cnm gözün Aydın rabbim evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah. Peki hiç tese ameliyatı oldunuz mu? Birde hormonlar nasıl dı sizin bizim fsh yüksek testesteron düşük malesef. Biz birde fish testi yaptırdık onda da haploit hücre çıkmadıSelam kızlar belki birilerine umut oluruz..buralarda çok gezmiştim yüzdeyüz globozo olup hamile kalan oldumu acaba diye. Çok şükür hamileyim iki buçuk aylık olduk bizsorusu olan varsa yardımcı olmaya hazırım her zaman
Allah dileklerinizi kabul etsin inşallah
Selam kızlar belki birilerine umut oluruz..buralarda çok gezmiştim yüzdeyüz globozo olup hamile kalan oldumu acaba diye. Çok şükür hamileyim iki buçuk aylık olduk bizsorusu olan varsa yardımcı olmaya hazırım her zaman
Allah dileklerinizi kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?