Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sağol canım seninde mübarek olsun inşallah bu mübarek günde dualarımız kabul olur..
Ben yine de spermlere bağlıyorum daha çok degiskenlikten dolayı.
Bilmiyorum kafam çorba gibi oluyor bazen..

Sağol canım seninde mübarek olsun inşallah bu mübarek günde dualarımız kabul olur..
Ben yine de spermlere bağlıyorum daha çok degiskenlikten dolayı.
Bilmiyorum kafam çorba gibi oluyor bazen..
canim sizin sorun nedir ?hiç tedavi yaptinizmi ve vss valla haklısın bizim bide doğal yoldan bi tane olmuş nasil olurda hiç riyo oluşmaz .dr.embirilog şoka girdiler sperm çok yum çok ama bosssssss

canim sizin sorun nedir ?hiç tedavi yaptinizmi ve vss valla haklısın bizim bide doğal yoldan bi tane olmuş nasil olurda hiç riyo oluşmaz .dr.embirilog şoka girdiler sperm çok yum çok ama bosssssss

Yani en çok da onu diyorum doğal yolla çocuk olmasa kim bilir neler diyecekler..İnsan sasiriyor işte bu noktada nasip işte diyorum bu iş mucize gibi bisi sonuçta

Bizim iki taraflı sıkıntımız var .
Benim iki tarafta da çikolata kistim var ve yumurta rezervi mi etkilemiş dedi Dr.
Eşimde de morfoloji 0 normal yapıda sperm yok yüzde 50 si de globozoospermia şeklinde. .

Bizim de ilk tüp bebek de yumurtalar dollenmedi. İkinciyi henüz yapmadık ağustos ta şişli memorial da düşünüyoruz

mikroenjeksiyon yöntemi ile de mi döllenme yapamadılar ben en son çare o diye biliyorum spermde dölleme sorunu varsa.

mikroenjeksiyon yöntemi ile de mi döllenme yapamadılar ben en son çare o diye biliyorum spermde dölleme sorunu varsa.
Icsi yani mikroenjeksiyon da işe yaramıyor bu gibi şekil bozukluğu olan spermlerle .dölleme kapasitesi yok akrozom yetersizliğinden dolayı.

İyonofor çözelti ekliyorlar döllenme olması için ama olmuyor hepsinde malesef.

canim tmm da sizin diyelim erkekte sorun var .olmuyor ya bizim niye dollenme olmuyor .birde 10yum ve bitanesinde bile kıpırdama olmamış olsa bile orta kalite bile cikmiyor.bizimki gerçekten mucize gibi birseymis. RABBİM o guzel mucizeleri sizlere de yasatsin inşallah
benim artık tek umudum esimin dna hasarı kaldi inşallah onda bi sorun cikar da en azından tedavi ile aşılabilir .ondan da bişey çıkmasa yapılacak bişey kalmıyor.canim pizzi elektirik varmış onu bi deneyin benim arkadaşım .iki denemesinde dollenme olmadı.3.başarılı oldular yani p iezzo ile bi oğlu var .gerçi oda şans işi herkeste de başırılı olunmuyormus. memorial laboratuvarı çok iyi deniliyor.bizim içinde artık doktor 2.planda önemli olan laboratuvar....

canim zaten hemen hemen her merkez mikro deniyor.ilave olarakta başka şeylerde yapıyorlar.olmasa zaten olmuyor

Zaten labaratuvar iyi diye oraya gitmeyi düşünmüştük sonrasında semra hanımla da tanışınca tamam doğru yerdeyim dedim..

En azından kafamda acaba şunu da yaptılar mı ne yaptılar gibi bi düşünce kalmayacak aklımda. .gerisi nasip işi ..

Bende sana çok şaşırdım Dr larin gibi. E doğal yolla nasıl oldu yumurta kalitesi sabit diye biliyorum. .

İyi dileklerin için teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. .

Erkek te ki sorun da çözülmüyor ki malesef morfolojiyı etkileyen bir tedavi ilaç yok keşke olsaaaa

Allah nasip eder inşallah o düzgün sperme inşallah rastlanır.

Defrent canim zaten yumurta ligi demedilerki sadece bizde çok saskiniz bilmiyoruz dediler.hatta doktorum .hastalarının içinde en iyi sensin yumurtalarının gelişimi çabuk olgunlaşması dolu olması ve yardımın genç olması.yani kimse ne olduğunu bilemiyor.ışte bizim doğal yoldan olmamasının sebebi içerde dollenme olmuyor olsada kaliteli olmuyor.canim siz kaan aydos gittinizmi?

Anladım canım. .Kaan aydos u netten araştırdım ve en azından verdiği kürleri eşime uygulamaya çalışıyorum ama bizzat gitmedim ..

Anladım canım. .Kaan aydos u netten araştırdım ve en azından verdiği kürleri eşime uygulamaya çalışıyorum ama bizzat gitmedim ..
canim kesinlikle gitmeniz lazım hatta gitmediginize sasiriyorum.ben bilseydim tup yapmadan giderdim.dinlenmenin sebeplerinden biri de hasar paneliymis

canim kesinlikle gitmeniz lazım hatta gitmediginize sasiriyorum.ben bilseydim tup yapmadan giderdim.dinlenmenin sebeplerinden biri de hasar paneliymis
Dna hasarının payı yüksek diyor kaan hoca evet . Hastalarina verdiği takviyeler genellikle aynı o yüzden gitmedim zaten bütün dediklerini yapıyor ve kullaniyoruz

Dna hasarının payı yüksek diyor kaan hoca evet . Hastalarina verdiği takviyeler genellikle aynı o yüzden gitmedim zaten bütün dediklerini yapıyor ve kullaniyoruz

Ama sonuçları göndereceğim mail yoluyla .
Çok yoğun ve sıra 6 7 ay sonra geliyor gitmek istesem bile tedavi öncesi yetişmiyor malesef

Defrent canim sabırlı ol bekle kaan hocaya uğramadan tup yapmayın ben iki defa yaptim.ama olmadı kaan hoca tese yöntemini bile size onerebilir .emodex verebilir.yinede sen bilirsin ne zaman başlıyorsunuz tedaviye

Kandiliniz mübarek olsun dualar kabul olur inşallah benimde kafam çorba gibi ne yapacağımı bilemiyorum birimiz hamile kalsakta umut olsak birbirimize çok yoruldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…