Canım sen yaptığım kur ler neler sperm için yazarmisin
Defrent canim ne demek hiç önemli değil.tmm sana katılıyorum
RABBİM ol derse iki cihan bi araya gelse de olur. ama ALLAH akıl vermiş bunu değerlendirmemiz lazım eğer senin yine hüsranla sonlanacaksa tabi insallah boylr bisey olmaz.tekrar tekrar yapmanın ne gereği var.önce problemi çözme yoluna gireceksiniz sonra tupe baslayacaksin.bk mesala ben 2.denemeyi istemiyordum.biraz daha araştıralım dedim.eşim zorla yaptırdı ama daha kötü sonuç aldık.ızmir irenbe kaan bozkurtta yaptim iki denemeyide mikro ve inufor kalsiyum kullanıldı .ama boş
canim bize mikro ve inufor kalsiyum kullanıldıCanım benim hani tedavi nerde olsa hadi gidelim hepberaber. kaan aydos iyi bir Dr ama kesin bir tedavisi yok ki ..ben mailimi atacağım gel derse gideceğim hem belki erken çagirir..
Ve kesinlikle seninle aynı fikirdeyim eşimi de sonunda ikna ettim takviye ve gıdalara pek sıcak bakmiyordu ilk tedavi öncesi şimdi ne dersem yiyip içiyor. .
Yani demek istediğim tam bir tedavinin olmayışı biz elimizden geleni yapıp gerisini Rabbim e bırakacağız..
Bi de sperm seçerken hangi yöntemi kullandılar bunun da çok farkı var. Biz üniversite de mikro cip kullandık ama olmadı .. şuan imsi daha mantıklı geliyor en azından doğru düzgün e en yakın olanı sececekler tam seçmece olacak yani
Sizde ne uyguladılar biliyormusun
canim bize mikro ve inufor kalsiyum kullanıldı
canim mikro çip pek başarılı değilmiş.bildiğim kadarıyla canim ben en etkili yöntem tese ben bunları en ince detayına kadar araştırmadan kesinlikle tupe geçmem çünkü opudan sonraki tlf beni gerçekten bitiriyor yıpratıyor.canim nedense ben pek kur lere inanmıyorum demiyelimde ilgim yok diyelim çünkü bize aramadi
Sağol canim 2 sene oldu aylin hoca ilgilendi transferimide o yaptı çok umutluyduk olmadiCanım geçmiş olsun üzüldüm inşallah bi daha ki sefere ..ne zaman yaptırdınız tedaviyi kim ilgilendi sizinle
Merhaba benim esimde de %12 globozoospermia görülmüş kötü bir şey mı acaba?Icsi yani mikroenjeksiyon da işe yaramıyor bu gibi şekil bozukluğu olan spermlerle .dölleme kapasitesi yok akrozom yetersizliğinden dolayı.
İyonofor çözelti ekliyorlar döllenme olması için ama olmuyor hepsinde malesef.
Merhaba benim esimde de %12 globozoospermia görülmüş kötü bir şey mı acaba?
Sağol teşekkür ederim canım benim internetten karsilastirdigim kadarıyla esimin değerleri güzel tabi dr da göstercez bir de bir şey sorabilir miyim aglütinasyon anormal yaziyo o ne anlama geliyo?% 12 çok yüksek bir oran değil ama testin ayrıntılı yapılması gerekir . Diğer oranlar da çok önemli sade bu sonuca bakılarak iyi veya kötü denemez.
Sağol teşekkür ederim canım benim internetten karsilastirdigim kadarıyla esimin değerleri güzel tabi dr da göstercez bir de bir şey sorabilir miyim aglütinasyon anormal yaziyo o ne anlama geliyo?
Arkadaşlar bende 3 yıldır mücadele ettim eşim globozoosperm bende yumurta kalitesizliği vardı dün test yaptım çift çizgi bugün kan vermeye gidiyorum.2 tüp bebek negatif su anda normal yoldan hamile kaldım.bugun bakalim kan vericem haber ederim bol dua sabır ben hala şıktayım.
Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için hayırlısı olsun bi doktora gidelim deŞöyle söyleyeyim spermlerin yapışması gibi bir durum oluyor dediğiniz problemde . Enfeksiyon belirtisi olabilir başka testler de yapıyorlar bu gibi durumlarda . Dr lar ayrıntılı açıklayacaktir.
Canım ne oldu, sonuç ne cıktı?Arkadaşlar bende 3 yıldır mücadele ettim eşim globozoosperm bende yumurta kalitesizliği vardı dün test yaptım çift çizgi bugün kan vermeye gidiyorum.2 tüp bebek negatif su anda normal yoldan hamile kaldım.bugun bakalim kan vericem haber ederim bol dua sabır ben hala şıktayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?