Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım sen yaptığım kur ler neler sperm için yazarmisin

Hepimizin kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah canım.. Keşke hepimiz o mutlu haberleri verebilsek birbirimize inşallah o da olur ..

Canım keçi boynuzu ve incir kuru yaptık.
Şuan keciboynuzunun kendisini yiyor kuru incir yiyor bal polen ve haşlanmış nohut
Bide gıda takviyeleri var balık yağı hapı omepa kO enzim bide neofortil aldık bu ay geçen ay proxeed kullanmıştı bide ekstra e vitamini alayım diyorum havuç suyunun yaptığını yapıyor ve hücre yeniliyor. .
Şuan bunlara devam ediyoruz ..

Defrent canim ne demek hiç önemli değil.tmm sana katılıyorum
RABBİM ol derse iki cihan bi araya gelse de olur. ama ALLAH akıl vermiş bunu değerlendirmemiz lazım eğer senin yine hüsranla sonlanacaksa tabi insallah boylr bisey olmaz.tekrar tekrar yapmanın ne gereği var.önce problemi çözme yoluna gireceksiniz sonra tupe baslayacaksin.bk mesala ben 2.denemeyi istemiyordum.biraz daha araştıralım dedim.eşim zorla yaptırdı ama daha kötü sonuç aldık.ızmir irenbe kaan bozkurtta yaptim iki denemeyide mikro ve inufor kalsiyum kullanıldı .ama boş

Canım benim hani tedavi nerde olsa hadi gidelim hepberaber. kaan aydos iyi bir Dr ama kesin bir tedavisi yok ki ..ben mailimi atacağım gel derse gideceğim hem belki erken çagirir..
Ve kesinlikle seninle aynı fikirdeyim eşimi de sonunda ikna ettim takviye ve gıdalara pek sıcak bakmiyordu ilk tedavi öncesi şimdi ne dersem yiyip içiyor. .

Yani demek istediğim tam bir tedavinin olmayışı biz elimizden geleni yapıp gerisini Rabbim e bırakacağız..

Bi de sperm seçerken hangi yöntemi kullandılar bunun da çok farkı var. Biz üniversite de mikro cip kullandık ama olmadı .. şuan imsi daha mantıklı geliyor en azından doğru düzgün e en yakın olanı sececekler tam seçmece olacak yani
Sizde ne uyguladılar biliyormusun

CANIM AZRAMM canım benim demem o ki yani Turkiyede ki gidebileceğimiz son nokta neresi üroloji de kaan aydos bence
Tüp bebek tedavisinde de İstanbulda ki 3 4 merkez var memorial bahceci acıbadem

Bide takviyeler kurler falan filan. Şuan bunların hepsini deniyorum zaten eksjk olan varsa da göremiyorum şuan sence ?

canim bize mikro ve inufor kalsiyum kullanıldı
canim mikro çip pek başarılı değilmiş.bildiğim kadarıyla canim ben en etkili yöntem tese ben bunları en ince detayına kadar araştırmadan kesinlikle tupe geçmem çünkü opudan sonraki tlf beni gerçekten bitiriyor yıpratıyor.canim nedense ben pek kur lere inanmıyorum demiyelimde ilgim yok diyelim çünkü bize aramadi

Defrent canim ervanazim diye bir arkadaş var geçen sene beraber tedavideydik .onunda doğru dürüst bölünme ve dollenme olmadı.daha sonra dna hasar çıkmış onlarda kaan aydosun ilaç ve kurlerini kullanarak hamile kaldi.hemde 2ay kullanarak

Mikrocipi denemiş ve görmüş olduk zaten o bizim işimize yaramaz. İmsi bana mantıklı geliyor ama dediğin gibi tese de hep aklımda onu ciddi ciddi konuşacağım.

Kürleri yapmasan da takviye vitaminleri muhakkak ikiniz de kullanın derim..
Konuştuğum 3 embriyolog ve hekim kullanmamizi şiddetle önerdi.. özellikle omepa kO enzim ve e vitamini bence içmekten zarar gelmiyor o ise yaramazsa bile vücuda faydası var yinede..

Peki sen ne zaman yapacaksın tedaviyi ve nerede düşünüyorsun.

Defrent canim eşimle vitamin tkviyelerini 3ay kullandık .inan hiç etkisi olmadı hatta bize yarardan çok zararı oldu.benim ve esimin saçları döküldü şimdide cansiz saçlar halinde eşim asla ama asla kullanmaz.bide çok kulfetliydi ya valla doktorumuz denemeyin dedi.ilk önce yumurtaya bağladı sonrada sperm kayniklidir buyuk ihtimalle dedi.eşim önce bi dna hasar paneli yapsın bakalim.ondan sonra düşüneceğim aklımda memorial bahceci var.yani sperm testi normal hiç sorun yok.acaba dna hasarinda sorun cikar mi?böyle belirsizlik te insanı mahvediyor.

CANIM AZRAMM anladım canım sıkıntı yapma yapmayalım inşallah. .

Ben memorial ı tavsiye ederim daha tedaviyi yapmadık ama yinede ederim .
Özellikle semra kahraman ilk muayene randevunu muhakkak ona al konuşunca ne demek istediğimi anlayacaksın. Diğerleriyle görüş tabiki .
Ben görüştüm bahceci acıbadem ve sisli memorial ve sonra karar verdim ..

Merhaba Arkadaslar, tedavisinde bir gelisme olan var mi acaba? Biz de morfolojinin %0 cikmasindan muzdariptik, kaan hocanin verdigi emodex, klomen ve keciboynuzu kuru, ari poleni ile mucizevi bir sekilde 3 ay icerisinde morfoloji %10 kadar cikti. sonuclar iyi cikinca normal yoldan denemek istedik. Bir sene sonunda yine bir sonuc alamayinca tup bebege karar verdik ve globozoospermia oldugumuzu ogrendik. Ustelik genetik testte haploid hucre dahi cikmadi. Tup bebek, mikrocip dahi denenemiyor. Su an tedavimiz devam ediyor ve haploid hucre cikmasini bekliyoruz ama bir daha o sansi yakalar miyiz bilmiyorum. Allah'tan umit kesilmez. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Hayirliysa eger saglikli, imanli, salih evlatlar versin

Merhaba benim esimde de %12 globozoospermia görülmüş kötü bir şey mı acaba?

Merhaba benim esimde de %12 globozoospermia görülmüş kötü bir şey mı acaba?

% 12 çok yüksek bir oran değil ama testin ayrıntılı yapılması gerekir . Diğer oranlar da çok önemli sade bu sonuca bakılarak iyi veya kötü denemez.

% 12 çok yüksek bir oran değil ama testin ayrıntılı yapılması gerekir . Diğer oranlar da çok önemli sade bu sonuca bakılarak iyi veya kötü denemez.
Sağol teşekkür ederim canım benim internetten karsilastirdigim kadarıyla esimin değerleri güzel tabi dr da göstercez bir de bir şey sorabilir miyim aglütinasyon anormal yaziyo o ne anlama geliyo?

Arkadaşlar bende 3 yıldır mücadele ettim eşim globozoosperm bende yumurta kalitesizliği vardı dün test yaptım çift çizgi bugün kan vermeye gidiyorum.2 tüp bebek negatif su anda normal yoldan hamile kaldım.bugun bakalim kan vericem haber ederim bol dua sabır ben hala şıktayım.

Sağol teşekkür ederim canım benim internetten karsilastirdigim kadarıyla esimin değerleri güzel tabi dr da göstercez bir de bir şey sorabilir miyim aglütinasyon anormal yaziyo o ne anlama geliyo?

Şöyle söyleyeyim spermlerin yapışması gibi bir durum oluyor dediğiniz problemde . Enfeksiyon belirtisi olabilir başka testler de yapıyorlar bu gibi durumlarda . Dr lar ayrıntılı açıklayacaktir.

Canım sonucunu mutlaka yaz bize . O kadar mutlu oldum ki anlatamam . Rabbim ol dedikten sonra bir sürü sıkıntın olsa ne olur .

Şöyle söyleyeyim spermlerin yapışması gibi bir durum oluyor dediğiniz problemde . Enfeksiyon belirtisi olabilir başka testler de yapıyorlar bu gibi durumlarda . Dr lar ayrıntılı açıklayacaktir.
Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için hayırlısı olsun bi doktora gidelim de

Canım ne oldu, sonuç ne cıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…