allah büyük canım. umarım 2 transfer ederler böylece şans artar. histeroskopiyi bana en başında çekmişlerdi ilk kez mi çekecekler. şu an hala her şey yolunda çünkü bizim problemimiz gibi problemi olmayanlar ile aynı konumdasın, dondurulmuşların var çok şükür. olacak inşallah hepimizin olacak...
hıı canım doğru ya ben karıştırdım hsg çekildi bana da bundan çekilmedi doğru. histeroskopi rahimde yapılan özel bir işklem ve embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyor, onu çok öneriyorlar ama nedense yapılmıyor öncesinde. maalesef çok vaktimiz varmış gibi beklemeyi öğretiyor hayat. mutlu bir gecenin sonunda hamile kalanlara bu sebeple iyice gıcık oluyorum, bir de istemiyorduk ya ben ne yapıcam şimdi diyen hamilelere:) çok zormuş eşimle hep keşke nişanlandığımız evlendiğimiz ilk günlere dönebilsek diyoruz, hatta arada flört edip kafamıza göre gezdiğimiz günlere dönsek de diyoruz da o da sıkıyor bi süre sonra:) ne huzurlu uyku ne mutlu uyanışlar kaldı artık ama yanımıza kalan bir tek ümit. bir de bi arkadaşıma bahsettim durumdan üstün körü tam bilmiyorda niye yapmıyorsun diyip duran birine bu kişi 32 yaşında evli değil uzatmalı bir ilişkisi var ve ben bu derdimi anlattıktan sonraki her gün bunun çocuk sevgisi kabardı, işte dün sevgilimle çocuk mu yapsak dedik yapınca adını şu koyalım dedik vs. o kadar sinir oluyorum ki sen önce bi evlen de sonra düşün dememek için zor tutuyorum kendimi:) neyse farkedildiği üzere benim de sinirlerim baya yıpranmış zaten ben de 2 hafta izin aldım bayramla birleştiricem ailemin yanına gidicem. ablamın bebeği var onunla oynayayım teyzesinin kuzusuyla vakit geçsin belki...histeroskopiyi ilk defa yapacaklar canım. anestezi altında yapacaklarmış adetten temizlendikten sonra. daha önce hsg çektirmiştim ama onunla bu daha farklı galiba. orda göremediklerini bunda görebiliyorlar sanırsam. neyse bi adet olayım da sonra histeroskopisi bayram seyran derken zaman geçer inşallah. her işlemde bir iki ay atıyor zaten:S bayram sonrası izin de kullanıcam biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım var sanırım. kafa dağıtır kendimi toplar yeniden başlarım heralde.
aynen öyle olan var olmayan var azcık bi dikkat edin yahu:)Gerçekten beklemek çok sıkıntılı. Elden de bişey gelmiuor. Hep bi umut. Ama en azından döllenme olabildiğiNi gördük buna da şükür. Ne kadar denersek olasılığı o kadar arttırırız. Bnm de bazen Canm cok sıkılıyo. Artık bi bebeğim olsun öpüp koklayayım istiyorum. Facebookta instagramda sürekli çocuğunun bebeğimin resmini paylaşnlara bile gıcık oluyorum artık. O bile gözüme batıyo moralimi bozuyoama pes etmek yok. Biz elimizden geleni yapalım, gerisi allahtan
Aynen canim sana katiliyorum.o kdar cok yemek ve cocuk fotografi paylasiyorlar ki... hic dusunmuyorlar belki birinin yarasina tuz basiyorlar ama iste...aynen öyle olan var olmayan var azcık bi dikkat edin yahu:)
Bide eşime klomen yerine iğne verecekti doktor ama kesimde karaciğer yaglanmasi cikinca iğne agir gelir dedi onu dusurunce iğneye geciriz dedi sizden ugnw kullanan varmi esi
2013 yılına kadar her şey ne kadar güzeldi hayatımda... Taa ki artık bebek düşünmeye başlayıncaya kadar. kasım 2013te eşime globozoosperm (sperm yuvarlak baş anomalisi) teşhisi konuluncaya kadar. ilk sperm testlerinde %98 çıktığı için bir çok doktor tüp bebek için acele etmememiz gerektiğini ve düşük ihtimal de olsa doğal yollardan bebek sahibi olabileceğimiz söyledi. proxeed pluslar keçiboynuzları sağlıklı beslenmeler falan derken olmadı olmadı... tüp bebek denedik bu ay İstanbul Tüp Bebek Merkezi'nde Suzan Hanım'la. Öyle bir ihtimalin olabileceğinden bile bahsetmedikleri halde 11 yumurtadan hiçbiri döllenmediKendimizi transfer sonrası olumsuzluklara hazırlamışken o aşamaya bile geçemeden ümitlerimiz suya düştü. Şimdi sonucu gören doktorlar embriyologlar daha da ümitsiz konuşup moralimizi bozuyorlar. Bu işin sonunun donasyona bile varabileceğini söylediler, beynimizden vurulmuşa döndük ( Öğrendik ki globozosperm denen illet, tüp bebekte bile başarının çok düşük olduğu nadir durumlardan biriymiş. Yine de ümidimi kaybetmek istemiyorum. Vücudum, gücüm, param yettiğince tüp bebek denemesi yapıcam. bizim durumumuzda olanlar var mı? neler yaptınız? bu ruh halini nasıl atlattınız?
canım benim eşimdede bu sorun var ama ben tüp bebekle 2 defa hamile kaldım ama erken dğumla kaybettim maalesef. sende tüp bebekle hamile kalıp çocugunu kucagına alırsın inşallahAllah yardımcın olsun canım.Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin.peki eşine bu teşhisi nasıl koydular spermiyogrm testinde belli oluyor mu?
canım benim eşimdede bu sorun var ama ben tüp bebekle 2 defa hamile kaldım ama erken dğumla kaybettim maalesef. sende tüp bebekle hamile kalıp çocugunu kucagına alırsın inşallah
inşallah canım. biz bir buçuk senedir mücadele ediyoruz. Sizde de %100 globozoo mu? erken doğumun sebebini falan söylediler mi? bi daha denemeyi düşünüyo musunuz? Umarım Allahım hepimize tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar verir
canım benim eşimdede bu sorun var ama ben tüp bebekle 2 defa hamile kaldım ama erken dğumla kaybettim maalesef. sende tüp bebekle hamile kalıp çocugunu kucagına alırsın inşallah[/QUO
canım ya bize biraz ayrıntı verir misin? hangi hastane de yaptırdınız? sizinki de mi %100 dü? bize biraz da olsa umut olacakAllah bi dahakine sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Hadi hayırlısı canım Rabbim bu defa sevindirsin hepimizi inşallahkızlar bu arada bugün histeroskopi oldum. bikaç tane polip almış doktor. zararı yoktu ama aldık yine de dedi. onun dışında bir sıkıntı yokmuş. 2 haftaya kadar adet olucam. bir sonraki adetle tekrar başlıyorum Allah kısmet ederse. yani kasım başı gibi başlıcaz sanırım dondurulmuş tedavisine. siz ne durumdasınız? aynı zamanlara denk gelecek olabilir mi sizinle??
Hadi hayırlısı canım Rabbim bu defa sevindirsin hepimizi inşallahbizde bi gelişme yok canım ameliyat sonrası en az 6 ay bekleyin dedi doktor. 3 hafta sonra eşim kaan hocaya gidecek bakalım bize ne diycek başka tüp deniycek varmıydı ki acaba
Merhaba, tesadüfen rastladım bu konuya. okuyunca aynı sorunları yaşadığımızı gördüm. YAlnız biz kaç hastanede sperm testi yaptırdıysakta bize dna hasarlı yapılmadı. sperm sayısı morfoloji hareket verileri vardı.
Nisan ayında ikinci denemede de aynı şoku yaşadım bende. ilkinde döllenmeyen 9 yumurtam- ikincide döllenmeyen 7 yumurtam heba oldu gitti.
İkincide carbon iyinofer diye bişey kullandılar ama sonuç değişmemiş.
Şimdi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. IMSI tekniği kullanan hastaneler gitmeyi planlıyorum ama. sizin bu ihtimal blgilerinizi okuyunca benimde bütün umudum gitti gibi. İstanbulda Şişli MEmoriali düşünüyordum. Onca zamansızlığıma ve maddi zorluğuma rağmen düşünüyordum ya şu an ayaklarım geri geri gelmeye başladı.
Bulunduğum şehirde ikinci denemeyi yaptığım hastane bir daha ki deneme için tese ile sperm alıp öyle deneyelim demişti. Sizler böyle bir uygulama geçirmiş miydiniz? Bu yöntem etkili olabilir mi?
Birde yumurta sayım gittikçe azalıyor bundan da korkuyorum, sizler 15-20 yumurta oluşturuyosunuz içinden bir tane döllenir, benim 7 yumurtanın ihtimali de o derece azaldı.
Yol yöntem ne yapacağımı şaşırdım. 37 yaşındayım korkudan ölüyorum hiç mi olmayacak diye.
Kızlarrr merhaba, ecrines85 teşekkür ederiz bize bu bilgiyi verdiğin için:)) ama senden ayrıntı bekliyoruz hangi merkezde yaptırdın, erken doğumun sebebi neydi? ne zamana deneyeceksin bir daha? gypsy84 benim henüz belli değil canım tatildeyim o nedenle çok giremedim nete. Hayırlı haberler verelim inşallah birbirimize...HAdi bakalım canım hepimizin hayırlı haberlerini almak nasip olur inşallah. #azra0101 ve #kelebek3248 ne durumdasınız? ne zaman başlıyosunuz yeni denemeye?
CANIM BENİM EŞİMİN %60-70 GLOBOZOOSPERM AMA BEN İKİ DEFA HEMDE İKİZ BEBEKLERE GEBE KALADIM. ERKEN DOĞUMLA KAYBETTİM. ERKEN DOĞUMUN NEDENİNİ AÇIKLAYAMADI DOKTORLARIM2013 yılına kadar her şey ne kadar güzeldi hayatımda... Taa ki artık bebek düşünmeye başlayıncaya kadar. kasım 2013te eşime globozoosperm (sperm yuvarlak baş anomalisi) teşhisi konuluncaya kadar. ilk sperm testlerinde %98 çıktığı için bir çok doktor tüp bebek için acele etmememiz gerektiğini ve düşük ihtimal de olsa doğal yollardan bebek sahibi olabileceğimiz söyledi. proxeed pluslar keçiboynuzları sağlıklı beslenmeler falan derken olmadı olmadı... tüp bebek denedik bu ay İstanbul Tüp Bebek Merkezi'nde Suzan Hanım'la. Öyle bir ihtimalin olabileceğinden bile bahsetmedikleri halde 11 yumurtadan hiçbiri döllenmediKendimizi transfer sonrası olumsuzluklara hazırlamışken o aşamaya bile geçemeden ümitlerimiz suya düştü. Şimdi sonucu gören doktorlar embriyologlar daha da ümitsiz konuşup moralimizi bozuyorlar. Bu işin sonunun donasyona bile varabileceğini söylediler, beynimizden vurulmuşa döndük ( Öğrendik ki globozosperm denen illet, tüp bebekte bile başarının çok düşük olduğu nadir durumlardan biriymiş. Yine de ümidimi kaybetmek istemiyorum. Vücudum, gücüm, param yettiğince tüp bebek denemesi yapıcam. bizim durumumuzda olanlar var mı? neler yaptınız? bu ruh halini nasıl atlattınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?