Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin inşallah. Tüp bebek denemeyi düşünüyor musun bir daha? % 60-70 çok yüksek bir oran değil. Sağlıklı sperm oranı çok yüksek. Bir de sana HSG histeroskopi falan yapılıp araştırıldı mı?

CANIM BENİM EŞİMİN %60-70 GLOBOZOOSPERM AMA BEN İKİ DEFA HEMDE İKİZ BEBEKLERE GEBE KALADIM. ERKEN DOĞUMLA KAYBETTİM. ERKEN DOĞUMUN NEDENİNİ AÇIKLAYAMADI DOKTORLARIM
.

CANIM DOGUM YAPALI 2 AY OLDU . OCAK AYINDA HİSTERESKOPİ YAPILACAK. ŞUBAT AYINDADA TEKRAR TÜP BEBEK DENEYECEZ DONDURULMUS EMBRİYOLARIMIZ VAR. OLUR İNŞALLAH DUA EDİN

BENİMKİ %60-70 Tİ ŞANLIURFA OSM ORTADOĞU HASTANESİNDE YAPIRDIM. ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH

CANIM BENİM EŞİMİN %60-70 GLOBOZOOSPERM AMA BEN İKİ DEFA HEMDE İKİZ BEBEKLERE GEBE KALADIM. ERKEN DOĞUMLA KAYBETTİM. ERKEN DOĞUMUN NEDENİNİ AÇIKLAYAMADI DOKTORLARIM
CANIM DOGUM YAPALI 2 AY OLDU . OCAK AYINDA HİSTERESKOPİ YAPILACAK. ŞUBAT AYINDADA TEKRAR TÜP BEBEK DENEYECEZ DONDURULMUS EMBRİYOLARIMIZ VAR. OLUR İNŞALLAH DUA EDİN

ŞANLIURFA OSM ORTADOĞU HASTANESİNDE YAPIRDIM. ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH

s85, post: 37169727, member: 627158"]ŞANLIURFA OSM ORTADOĞU HASTANESİNDE YAPIRDIM. ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH[/QUOTE]
Merhaba gecmis

"azra0101, post: 37174775, member: 418001"]s85, post: 37169727, member: 627158"]ŞANLIURFA OSM ORTADOĞU HASTANESİNDE YAPIRDIM. ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH[/QUOTE]
Merhaba gecmis[/QUOTE]
Merhaba

Geçmiş olsun hamile kalabilme ne çok sevindim bu durumda olup ama erken dogumunada çok üzüldüm inşallah bidahakine kucagina alirsin

geçmiş olsun canım umarım şubatta Allah yüzünü güldürür. Ben de kasımda başlıyorum tekrar inşallah dondurulmuşlarla. Birbirimize umut olucaz burda sırayla

iyi akşamlar ve iyi bayramlar. biz de tüp bebek tedavisine başlamıştık ve son anda Globozoospermia oldugunu çgrendik. Yumurtalarımın toplandıgı gün.Bundan sorumlu suclu bir sürü kişi merkez vs. var. biz dahil. neyse 1 tane yumuş döllendi.3.gün embriyosu. cuma gunu transfer edildi. cok kaliteli bir embriyo degil şansı düşük ama kısmetse tututacak...beklemedeyiz.

canım kalsiyum iyonoforda,piezoda döllenme için kullanılıyor,spermse mikro enjeksiyonla yani bir çeşit şırıngayla yumurtanın içine bırakılıyor sonra döllenme sorunu olan hastaların embriyolarına ya kalsiyum iyonofor yada piezo uygulanıyorki döllenme olsun.

bu denememiz komple sansa ve kismete dayali bir tupcuk oldu. eger bu tutmazsa neresi hangi merkez ? hangi urolog? ne yapmamiz lazim tavsiye verirmisiniz?

kaan hoca derken ?? soyadi ne bu adamin?"istanbulda mi ankara mi?

Ankara da canım. Kaan AYDOS
cok tesekkur ederim. 5 gun sonra beta hcg testim var. umidimiz yaridan az ama tutarsa supriz, tutmazsa izmir veya istanbula yolcuyuz.kismet herseyin hayirlisi...

Bunca zaman geçti hala olumlu bir haber, bir hamilelik yok ben hala çok kararsızım ne yapacağım konusunda, ne zaman nerede başlarız bir kere daha denemeye bilmiyorum. dün biraz düşündüm sabah bi uyandım hoop dudağımın her yeri uçuk hazreti zekeriyanın duasını kabul ettiğin gibi kabul et duamızı Allahım, "Ey Rabbim, beni yalnız bırakma! Sen varislerin en hayırlısısın."(Enbiya Suresi)

sonuc: dogal olarak negatif. 0,1 cikti beta hcg. uzulmedim cunlu umitli degildim kaliteli embrio bile zor tutarken kalitesizi masil tutcak demi...

sonuc: dogal olarak negatif. 0,1 cikti beta hcg. uzulmedim cunlu umitli degildim kaliteli embrio bile zor tutarken kalitesizi masil tutcak demi...
Canım öncelikle geçmiş olsun. Ben şimdi gördüm tüm yazdıklarını. Tatildeydim bir süredir. Tüm haylkırıklıklarının ardından ii bi tatile ihtiyacım vardı. Arkadaşların dediği gibi kaan aydos iyi bir doktor. emre bakırcıoğlu globozoo teşhisinde oldukça olumsuz konuşuyor, gidip de moralinizi boZmayın. Biz de kasımdaki adet dönemini bekliyoruz yeniden denemek için dondurulmuşlarla. Moral bozmak yok K kelebek3248 denemeye devam. Bizden sonraki globozoo vakalarına da umut olmak zorundayız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…