Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy canım benim son zamanların en güzel haberi. neredeydin şimdiye kadar? nasıl sevindim anlatamam. tamam abla abi dedirtiriz yeter ki isteayyy bu topik bugünleri de görecek miydi yaa.... Allaha şükürler olsun... Tüp bebek doktorunu bıraktın mı? nerde devam ediyorsun şimdi? BU arada dondurulmuşların da kalmış. ne güzel. kardeşi de onlardan yaparsınız artık.
Darısı bu topiğin diğer üyelerine en kısa zamanda inşallah.... irtibatta kalalım ama.. gitme artık o kadar uzun süre
kelebek3248 canım cok sevindimm rabbim kucagınıza almayı nasip etsin bugun gittim konrol oldum şimdilik herşey yılumda lütfen duaalrınızı eksik etmeyin
Tatlım bizde böyle bi sorun yoktu beni baskasıyla karıştırdın :)) bizde sperm ve yumurta çok iyiydi benim rahim dardı...Çok sevindim Allah ım isteyen herkese nasip etsin. ya bi de bu sitede biri vardı %100 globozo olan hatta ben mesaj falan yazmıştım şimdi o da hamileymiş hem de ikiz olcakmış . rumuzu kedilerinefendisi. hatta tüpbebek bölümünde mesajlarını gördüm senin de yazdığın bi bölümde sen de farketmişsindir muhtemelen. çok mutlu oldum onu da görünce. darısı bizlere inşallah.
Ay kusuruma bakmayın lütfen yanlış gördüm ya da karıştırdım. çünkü ben o kişiyi ve fatatuka1 diye birini globozo diye okuyup 3-4 ay önce mesaj da yazmıştım cevap gelmemişti. demekki yanlışlık yaptım.Tatlım bizde böyle bi sorun yoktu beni baskasıyla karıştırdın :)) bizde sperm ve yumurta çok iyiydi benim rahim dardı...
ama inş.bu topiktekiler topluca aşar bu sorunu inanın olacak Allahta mucize çookk o ol der ve olur...darısı hepinizeeee...
ay canım ben onu yanlışlık oldu demekki çünkü ben forumu araştırıp kedilerinefendisi ile fatatuka diye birini globozo diye okumuştum. hatta mesaj atmıştım falan. aslında bu yanlışlığa çok üzülmüştüm bir tesellimiz gitti diye ama kelebek arkadaşımız beni mutluluğa boğdu. tedavi öncesi çok ihtiyacımız olan şeylerdi.cnm kedilerinefendisiyle konuştum. sanırım yanlış hatırlamışsınonlardaki rahim şekli ile ilgili bir problemmiş. ama uzağa gitmeye gerek yok. bak kelebek de hamileymiş de haberimiz yokmuş. topicte bu duyguyu yaşamayan kimse kalmayıncaya kadar haberleşmeye devam
![]()
Ne demek canım neyse ki umut olan bi arkadas cıkmış darısı hepinize..Ay kusuruma bakmayın lütfen yanlış gördüm ya da karıştırdım. çünkü ben o kişiyi ve fatatuka1 diye birini globozo diye okuyup 3-4 ay önce mesaj da yazmıştım cevap gelmemişti. demekki yanlışlık yaptım.
ay canım ben onu yanlışlık oldu demekki çünkü ben forumu araştırıp kedilerinefendisi ile fatatuka diye birini globozo diye okumuştum. hatta mesaj atmıştım falan. aslında bu yanlışlığa çok üzülmüştüm bir tesellimiz gitti diye ama kelebek arkadaşımız beni mutluluğa boğdu. tedavi öncesi çok ihtiyacımız olan şeylerdi.
canlarım benim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , mutluluğunuz daim olsun. çok mutlu oldum bir kez daha. forumumuzun 2 minik kuzusu oldu![]()
Sağol canım benimsusu esinde sayi azssa nacizane bir tavsiyem olcaktedavuye baslamadan once gun asiri bes alti tane keciboynuzunu minik minik kir iki bucuk su bardagina ekle sekizdakika kisik ateste kaynat hoc ara vermeden en az 72 gun ben yaptim cok sukur faydalarini goruyoruz bunu bize emriyologumuz ozellik altina bastira bastira tavsiye etti ve her aksam bir buyuk bardak portakal skiyorum yadahavuc . keci boynuzu serbetini sabah ac karnina bir su batdagi olrak tuketecek. valahi biz deniyoruz cok sukur tahlillerede yansidi
susu esinde sayi azssa nacizane bir tavsiyem olcaktedavuye baslamadan once gun asiri bes alti tane keciboynuzunu minik minik kir iki bucuk su bardagina ekle sekizdakika kisik ateste kaynat hoc ara vermeden en az 72 gun ben yaptim cok sukur faydalarini goruyoruz bunu bize emriyologumuz ozellik altina bastira bastira tavsiye etti ve her aksam bir buyuk bardak portakal skiyorum yadahavuc . keci boynuzu serbetini sabah ac karnina bir su batdagi olrak tuketecek. valahi biz deniyoruz cok sukur tahlillerede yansidi
arkadaşlarım merhabalar, uzun bir süredir bu sayfaya giremedim. ben 21 ekim de genart Sertaç bey ile başladım tedaviye. 22 yumurta toplandı ve 18 tanesini piezo elektirik yöntemiyle döllediler. şunu da hatırlatmak isterim eşim %100 globozooydu ve zaten sperm sayımızda 5 milyondu. yani sayı morfoloji hepsi vahim durumdaydı. ama oldu. olmaz denilenlere inat oldu. 18 yumurtadan en kalitelilerini seçmek için pgt tarama testi önerdi doktorlarım. 18 den yalnızca 4 tanesi bu taramayı geçti. 4 ten 2 tanesi transfer edildi. 12 gün beklendi ve 17 kasım tarihinde hayatımın en güzel haberini aldım:) 309 saysıı hayatımda duyduğum en güzel sayıydı çünkü 12 gün sonraki beta hcg sayımdı:) ikiz başladı yavrularım yola ancak bir embriyo gelişimini 12. haftada durdurdu düzensiz şekilsiz bir kesesi vardı doktor böyle olması daha iyi oldu çünkü şekilsiz kese diğerine de ilerleyen aylarda zarar verebilirdi dedi. rabbime şükürler olsun ki gece gündüz ağlamalarım üzülmelerim mutlulukla neticelendi. bazen mide bulantısından ölecek gibi olsam da yüzümde bir gülümseme oluyor çünkü çok şstedim çok yalvardı dualarımız kabul oldu. buraya gelip bizim moralimizi bozan çok oldu. çok yıprandık. doktorlar canımıza okudu. olmaz denildi vs. oluyor işte bal gibi de oluyor yeterki rabbim izin verwisn vakti zamanı gelsin. genartı ankarada olan arkadaşlara öneririm. sizleri seviyorum inşallah rabbim nasip etsin, edecek inanıyorum da yeterki siz inanamayı bırakmayın. gypsy84 senin de hayırlı olsun canım. benimki seninkinden büyük abi ya da abla desin:)))) 16. haftadayız ancak henüz cinsiyetini öğrenemedik göstermedi sıpa:)
çok teşekkür ederim, inşallah sıra sizde:) interneti kapattırdık bi süre ondan uzak kaldım. tüp bebek doktorunu direk bıraktım çünkü biz ankara dışında yalıyoruz git gel yaptık 10 gün kaldık ankarada transferden 1 gün sonra yola çıktık. çok umutsuzdum grizekalı düşünceler yüzünden olmaz tutmaz yok embriyo oluşması hamile kalınacağı anlamına gelmez vs. bunların hepsi yalanmış ben yüzde yüz gerçek bir kişiyim:) eşim yüzde yüz globozoo. bulunduğum ilde bi tüp bebek uzmanına gidiyorum ama doktor iyi bir doktor olduğu için gidiyorum yoksa artık tüpü normali kalmıyor tutunca bi kere:) inşallah hepinizin olsun rabbim nasip etsin bize de dua edin sağlıkla büyüsün kucağımıza alalım maşallah barekallah. dondurulmuşlarım 2 tane pgt taramasından geçmiş var ama transfer sonrası çok iyi olmadıklarını söylemişlerdi. yine de tabi 5. güne gitmiş blast embriyolardı inşallah hayırlısıyla bu süreci tamamlarsak bir kaç yıl sonra onları da bir kere denerim. olursa olur yoksa da kısmet. daha öncede yazmıştım genartta bahsettiler bizim gibi hastaları 2. çocuğunu yapıyormuş vs diye burda var o yazım ama o zamanlarda inanmıyorduk yalan gibi geliyordu. var işte mucizeler var. bizler özeliz biraz evlatlarımız da özel ama imkansız değiller. lütfen bana dualarınızda yer verin ben de inanın sizleri hiç unutmadım. rabbim tüm isteyenlere ama önce bizim gibi durumları olanlara versin.
IFF bu ne yaa yazamiyirum bu turlu telden gidiyorum tabrik ediyorum cokk sevindim kelebek diğer hamile haberleinede inşallah bizde yaxicaz zamani gelince kelebek ne kadar genarta tedavi bide esin farklı bi ilaç kullandimi
Canım inşallah hayırlı haberlerini alırız, dualarımız seninlekızlar yarın emriyo transefrim var lütfen dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla inaşşallah benimde bebelerim sizinde olur inaşşalh