Egzersiz yapınca ertesi gün ağrım oluyor yıkık modda geziyorumNabersiniz kızlar? Americano içiyorum şuan. Çocukları eşime bıraktım. Birazcık dinlenelim dimi
Adım sayısı daha iyi gelecek
Olsun ya o da bi şey. Bi gün öncesi değerlendirilmişEgzersiz yapınca ertesi gün ağrım oluyor yıkık modda geziyorum
Ben verdim yaheeeey dün kimse rapor vermemiş ceyo ve ben hariç
Yapman bööööyle bugün uğrayın buraya
Benim dün dinlenme günümdüheeeey dün kimse rapor vermemiş ceyo ve ben hariç
Yapman bööööyle bugün uğrayın buraya
İştahım hiç gitmiyor benimneden yiyemiyorsun?
Tam olarakBende 3 gündür doğru düzgün beslenemiyorum çocuk hasta olunca strese girdim sanırım saçma sapan şeyler yiyorum
Allah kolaylık versin kızlarTam olarakimmzaben ile aynı sebepten
KAHVALTI | ARALAR ve AKŞAM | SU VE SPOR |
*Peynir, *Zeytin, *Çeyrek porsiyon patatesli yumurta *Salatalık *Domates *57 gram beyaz ekmek Biber | *Şeftali *Salatalık *Americano, *Bir kahve daha, yanında lokum ve içecek *Bir avuç tuzlu fıstık *Mercimek çorbası *Kıymalı makarna (1 büyük porsiyon) *Salata | 680 ml 30 dk bölgesel 300 p. 5.000 adım 500 p. |
Kan dolaşımı için iyi olabilir bir de basamak gibiyse step up yani basamak in çık yapabilirsiniz. Ama faydalı olur mu iyi midir bilemeyeceğim YouTubeda inceleme videoları varmış bakın istersenizBen geldimmerhabalar kızlar
Uzun bir süredir yoktum devam edemedim ne yazık ki. Sizleri ve burayı çok özledim
Yarın sabah tartılıp yazacağım, akşam dönerken alışverişimi de yapacağım. Akşam komple menümü adım sayımı vesaire yazarım
Bir de instada karşıma sürekli şu titreşimli spor aleti çıkıyor. Benim bacaklarım çok ağrır ve ayaklarım çok fazla şişer. Kullanıp etkisini gören var mı kızlar? Dolaşıma selülite ve ağrı sızı durumuna ödeme vs etkili diyenler olmuş ama reklam da olabiliyor yorumlarda. Düşüncelerinizi merak ediyorum almadan sorayım dedim
Şu ürün:
Eki Görüntüle 3644172
Merhaba, bu aleti ben de çok gördüm ama bir yorumda beyin fonksiyonlarına zarar verebileceği yazıyordu. Yoksa ben de beğenmiştim. Düşünsenize sadece duruyorsunuZ, vücudunuz sallanıyor. Mantıken belki de en etkili ve zahmet vermeyen ürün.Ben geldimmerhabalar kızlar
Uzun bir süredir yoktum devam edemedim ne yazık ki. Sizleri ve burayı çok özledim
Yarın sabah tartılıp yazacağım, akşam dönerken alışverişimi de yapacağım. Akşam komple menümü adım sayımı vesaire yazarım
Bir de instada karşıma sürekli şu titreşimli spor aleti çıkıyor. Benim bacaklarım çok ağrır ve ayaklarım çok fazla şişer. Kullanıp etkisini gören var mı kızlar? Dolaşıma selülite ve ağrı sızı durumuna ödeme vs etkili diyenler olmuş ama reklam da olabiliyor yorumlarda. Düşüncelerinizi merak ediyorum almadan sorayım dedim
Şu ürün:
Eki Görüntüle 3644172
Aaaa öyle bir ihtimal varsa kanıtlanmasa bile korkarım. İyi ki sormuşum.Merhaba, bu aleti ben de çok gördüm ama bir yorumda beyin fonksiyonlarına zarar verebileceği yazıyordu. Yoksa ben de beğenmiştim. Düşünsenize sadece duruyorsunuZ, vücudunuz sallanıyor. Mantıken belki de en etkili ve zahmet vermeyen ürün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?