Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Kahvaltı: yok
Ara: yok
Öğle: çokoprens
Akşam:tavuk pirzola, salata, mercimek çorbası.

Allah'ım kimsenin bebişi hasta olmasın
Ay sofi seninkide mi hasta geçmiş olsun, benim bebeğimin ateşi 2 gündür düşmüyor meğer enfeksiyon yüksekmiş antibiyotik başladık bakalım 38.5 altına düşmedi hala aynı

Ay sofi seninkide mi hasta geçmiş olsun, benim bebeğimin ateşi 2 gündür düşmüyor meğer enfeksiyon yüksekmiş antibiyotik başladık bakalım 38.5 altına düşmedi hala aynı
Bizim de gün içinde hep 37, 37.5 falan. Gece 38 çıkıyor. Calpol asla içmiyor. Dr grip başlangıcı ve azı diş dedi bugün de iştahı yok hiç

Bizim de gün içinde hep 37, 37.5 falan. Gece 38 çıkıyor. Calpol asla içmiyor. Dr grip başlangıcı ve azı diş dedi bugün de iştahı yok hiç
Gece 39 üstüne çıkıyor ya oğlanın ateşi yine de çok şükür diş olsun başka bir şey olmasın bizimkinin ilk defa böyle ateş çıktı bu zamana kadar

Günaydın

Hiç düzgün beslenemiyorum ya ya yiyemiyorum ya da yediklerim sağlıksız şeyler oluyor

Nabersiniz kızlar? Americano içiyorum şuan. Çocukları eşime bıraktım. Birazcık dinlenelim dimi

Adım sayısı daha iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…