Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Selam kızlar ya bugün niye bu kadar zorlanıyorum, bildiğiniz gerginim. Aslında cevabı belli, REGL im de yine de sinir oluyorum işte. Sabah bir miktar ödem vardı. Tatlı isteği müthiş var. Bitter yedim, yok kesmiyor. Kocaman pasta yedim. İnşallah öğleden akşama kadar hatasız gidicem ama. Kahve içsem güzel bastırıyor beni ama regl de bazı olumsuzluklar olur. Ayy amma taktım dimi.

Afiyet olsunnn reglken tatlı krizleri, duygusal dalgalanmalar bende de oluyor, çoğu kadında oluyordur. Geçmiş olsun

Afiyet olsunnn reglken tatlı krizleri, duygusal dalgalanmalar bende de oluyor, çoğu kadında oluyordur. Geçmiş olsun
Teşekkürler ve var ya regl klasik çikolata isteği oluyor ya mâlum. Ama diyeti bildiğin başaramamak da Reglde oluyor ya o kadar bariz ki, bildiğin napıcam, ne edicem diye kafamı yiyorum. Atlattım şükür günü ama nasıl zor.

Bugün kahvaltıylaydım, çok geç uyandım ve geç ettim kahvaltımı saat dörde geliyordu akşam. Sonra da canım hiçbir şey istemedi. Şimdi de çok açım ama zaten uyku vaktim o yüzden uyuyacağım.
Yarın tartılıp akşama yazarım iyi geceler kızlar

Günaydın 75 de ben bu hafta pek değişiklik yok ama ne yürüyüş yaptım ne tam anlamıyla dikkat ettim zaten

Günaydın kızlarcım 2 gündür cheat day yaptım ama çok abarttım toparlanmam lazım diyete devam henüz tartılmadım korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…