- Konu Sahibi masumpapatya
bence de böyle güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülse birselin burnuna taktım kafayı yapsa okadar güzel olacakki
burnu şuanda kırılmış gibi görünüyor
acaba gerçekten kırıkmı
yani aslında güzel bi kadın ama işte burnun ne kadar önemli olduğu burda anlaşılıyor burnu büyük olduğu için güzelliği yerde kalıyor
karekteristik falanda değil bence, yaşlı mı gençmi, güzelmi çirkinmi onu anlamıyosun[/QUOT
yazdığınız her cümleye katılıyorum
acaba gerçekten kırıkmı
yani aslında güzel bi kadın ama işte burnun ne kadar önemli olduğu burda anlaşılıyor burnu büyük olduğu için güzelliği yerde kalıyor
karekteristik falanda değil bence, yaşlı mı gençmi, güzelmi çirkinmi onu anlamıyosun[/QUOT
yazdığınız her cümleye katılıyorum
Çok acımasızca yorum yapmaya gerek yok bence güzellik sadece belli normalara göre değildir... Önemli olan kişinin kendini nasıl mutlu hissettiğidir. Burun en Özenle yaratılmış bir organdır bütün organlarımız gibi, Ne olursa olsun Bizim idaremiz dışında var olan birşey için biraz daha insaflı olalım...
kız ne güzel yapmışsın maniac bayıldım valla delikafadulden yüzü bebek gibi olmuş valla burnunla oynanınca sositososito
bundan bize ne burda bunu tartışmak çok komik![]()
![]()
acaba gerçekten kırıkmı
karekteristik falanda değil bence, yaşlı mı gençmi, güzelmi çirkinmi onu anlamıyosun