Glse Birsel Burnunu yaptrsa daha gzel olmaz m?

Kendi herhangi bir rahatsızlık duymuyor demek ki yaptırmıyor.
Bence öyle göz tırmalayan bir görüntüde yok ortada.
Sima bir bütündür sadece burun olarak değerlendiremeyiz.

ınsanlar kalemle çizilmiş gibi olmak zorunda değil,her yüzün ayrı bir estetiği var..Gülse Birsel'i bu yüzden çok takdir ederim,burnunu kompleks edinmemiş,bu onu daha da güzel yapıyor :)

gecce_1083642.jpg

bence maniacın yaptıgı photoshoptaki gibi yaptırmalı cok guzel olacak oyle ...
bence karakteristik falan degil cok yaslı ve pinokyo gibi duruyo :)))))))))))

Kesinlikle katılıyorum,yüzü her an patlıyacakmış gibi...

ceylan bi kaç kere ameliyat oldu ve estetikin bu kadar gelişmedigi zamanlardaki oldugu ameliyatları son derece basarısız olmus kendi anlatmıstı ... burnunda kıkırdak bırakmamıslar kadının en son yaptırdıgıda gunumuz estetikcilerinden ... eee kumaş kısaysa terzi nabsın :D

bence yaptırmamalı bırakalım bıraz dogal yuz gorelım..
tum unululer zaten aynı sac burun dudak fotokopıylen cogaltılmıs gıbı...

hiç yaptırmasın o her halinle çok sempatik yahu.kendiyle çok barışık kendiyle dalga geçecek kadar samimi sempatik biri..son kitabında burnundaki beni aldırmayı düşündüğünü ve vazgeçtiğini çok alaylı bi şekilde anlatmış :) okumanızı tavsiye ederim..çok tatlı ve zeki bir kadın yaptırmasın burnunu falan o öyle sempatik :)

böle daha iyi.kemeri yokettim bide burnu az kisalttim:)
avrupa_yakasi_asli_gulse_birsel_1244342741.jpg
gbbb.jpg

Son düzenleme:
yooo cano, vazgectim tam ameliyat gununde
bu halimden daha cirkin olma korkusundan.
bakalm boyle bi muddet dayanabilcemmi..

seni resimeri once sonralari goremedik valla cok merak ettim mununu kiz :D

kıs maniac nerdesin sen neoldu niye vazgeçtin ameliyttan o kadar da araştırdın :mymeka:

harbi ne güsel olmuş yaaaaa....
gülse birsel burayı okusa komik olmasmı peküüükaydirigubbakcemile3

hatrımıza yaptırır artık

ya gulse birsel fotoshop sonrasi iyi guzelde, fotoshop onceside guzel o fotoda, yani zaten estetik gerektirmiyoki oyle aman tanrim denilcek bisey yokk ortada (tabi o resim kesin fotoshopludurda neyseh).. yani bence fuzuli

Back
X