Glse Birsel Burnunu yaptrsa daha gzel olmaz m?

bence yaptırmamalı.
ona yakışıyor.
karakteristik bir burnu var
.barbra streisand da yaptırmadı mesela.
iyide yaptı.o burun onun la bir bütün.
bence yaptırmasın.
aynen okypim gibi düşünüyorum
gülse kendisiyle barışık kompleksiz bir kadın
herkes gibi değil en azından sengözlerimebaksanab

ya gulse birsel fotoshop sonrasi iyi guzelde, fotoshop onceside guzel o fotoda, yani zaten estetik gerektirmiyoki oyle aman tanrim denilcek bisey yokk ortada (tabi o resim kesin fotoshopludurda neyseh).. yani bence fuzuli
ya canım sen ne güzel yapıyorsun bu fotoları bizede öğretsen olmazmı :delphin:
ben sana özelden sormuş dediğin gibi herhangi biri olur demiştin indirdim bitane olmadı sen hangisini kullanıyorsun banada söylesen de bende yapsam çok eğlenceli bişey ben bayılıyorum fotolarla oynamaya ama bu hangi programmm :çok üzgünüm:

ya canım sen ne güzel yapıyorsun bu fotoları bizede öğretsen olmazmı :delphin:
ben sana özelden sormuş dediğin gibi herhangi biri olur demiştin indirdim bitane olmadı sen hangisini kullanıyorsun banada söylesen de bende yapsam çok eğlenceli bişey ben bayılıyorum fotolarla oynamaya ama bu hangi programmm :çok üzgünüm:

canim ben Photoshop CS3'u kullaniyorum,
indirebilecegin birsuru site va, google' yazdiginda cikiyor yanliz bunlar trial oluyor genelde.. yani 30 gun mu ne kullanabiliyorsun, yani denemelik.. belki full version indirebilecegin bir site vardir..

canim ben Photoshop CS3'u kullaniyorum,
indirebilecegin birsuru site va, google' yazdiginda cikiyor yanliz bunlar trial oluyor genelde.. yani 30 gun mu ne kullanabiliyorsun, yani denemelik.. belki full version indirebilecegin bir site vardir..

sağol canım biraz araştıralım bakalım neler bulabilicez a.s.

bence maniacın yaptıgı photoshoptaki gibi yaptırmalı cok guzel olacak oyle ...
bence karakteristik falan degil cok yaslı ve pinokyo gibi duruyo :)))))))))))

şahsen bu tür tabiri size yakıştıramadım hiç te hoş bulmadım..işte sizin gibler yüzünden millet burnunu takıyor

Bizim kültürde güzel burun kücük ve kavisli burundur bunun sebebi de Türk burunlarının genellikle kemikli olmalarındandır. Hep duyarız, birinin güzelliği övülecekse, "ağzı burnu çok güzel" denir. Oysa hiçbir zaman bir insanın burnuna odaklanarak konuşmayız o kişiyle. Veya burnu çoook harikulade olan birisi müthiş itici gözükebilir. Kısacası yüzün bütünlüğü güzellik kavramına dahil edilmelidir. Kendi adıma konuşursam, burun kompleksinin nedeni hep küçük yaşlardan beri dalga geçilmesinden geliyor. Bu böyle gelmiş böyle gidecek, ancak bizler çocuklarımıza güzellik kavramının ne olduğunu ve onlara insanlara saygılı olmayı öğretirsek bazı şeyler değişebilir. Yurtdışında kemerli burun kesinlikle çok beğenilen ve karekteristik olan bilinen bir özellik. Çünkü bazı burunlar kemikli olabilir ama kişinin güzelliğini gölgelemez, aynı Gülse Birsel örneğindeki gibi.

Son düzenleme:
bence güzel olmaz.. uzun zamandır ekranlara doğal haliyle çıkan ve herkesin onu bu haliyle kabul ettiği biri pat diye bi yerine estetik yaptırırsa halk bunu hemen farkeder ve şahsım adına söylüyorum eskisi gibi izleyesim gelmez,itici gelir bana o halini gördkçe

gulse boyle mutluysa biz neden guzel olursanin merakindayiz anlamadim:kahve:
o begenilmeyen burnuyla bile cok guzel kadin..herseyden ote kafasi cok calisiyor..zekasina ve tarzina hayranim:delphin:

Bizim kültürde güzel burun kücük ve kavisli burundur bunun sebebi de Türk burunlarının genellikle kemikli olmalarındandır. Hep duyarız, birinin güzelliği övülecekse, "ağzı burnu çok güzel" denir. Oysa hiçbir zaman bir insanın burnuna odaklanarak konuşmayız o kişiyle. Veya burnu çoook harikulade olan birisi müthiş itici gözükebilir. Kısacası yüzün bütünlüğü güzellik kavramına dahil edilmelidir. Kendi adıma konuşursam, burun kompleksinin nedeni hep küçük yaşlardan beri dalga geçilmesinden geliyor. Bu böyle gelmiş böyle gidecek, ancak bizler çocuklarımıza güzellik kavramının ne olduğunu ve onlara insanlara saygılı olmayı öğretirsek bazı şeyler değişebilir. Yurtdışında kemerli burun kesinlikle çok beğenilen ve karekteristik olan bilinen bir özellik. Çünkü bazı burunlar kemikli olabilir ama kişinin güzelliğini gölgelemez, aynı Gülse Birsel örneğindeki gibi.

çok güzel yazmışsın canım..

bencede burnunu yaptirsa cok hos olur
nasil kendiyle barisik bi kadin anlamiyorum milyonlarin karsisinda cok rahat taktir ediyorum gercekten ben olsam kendi burnumla mesela hayatta böyle rahat olamazdim tv olsun baska bisey olsun ki benim burnumda o kadar büyük sorunlar yok ufak tefek ama yinede beni rahatsiz ediyo

bence yaptirsa guzel olur bende bu kadini gordugumde acaba niye yaptirmiyor diyorum fakat halinden memnun kendisi o burunla yinede guzel bir kadin bence ama yaptirsa guzel olur fakat cok kaldirtmamasi gerekiiyor bence

Gülse birselin yüz hatlarına uygun şu anki burnu...herkes kalıptan çıkmış gibi tek tip burunlu olmasın yani....:delphin:

Back
X