- 9 Şubat 2021
- 603
- 617
- 53
- Konu Sahibi beyazkardelenn
-
Göbek düşmesi diye internette aratırsanız, kapsamlı anlatımlara ulaşabilirsiniz.Kızlar bende sürekli belli başlı şikayetler var kaç kere tahlil vs verdim sorun çıkmadı
bugün bir arkadaşım göbeğin düşmüş olmasın dedi Göbek düşmesi diye birşey varmi varsa sizler neler yaşadınız göbeği kaldırınca düzeldi mi cevaplarınızi merak ediyorum
Birde göbeği düşen kişiler neler yaşar
Tabiki baktım ama burada amaç bilgi alışverişi.Göbek düşmesi diye internette aratırsanız, kapsamlı anlatımlara ulaşabilirsiniz.
Karnım agrirdi bulanirdi surekli, doktora gittim bir şey çıkmadı. Göbekte pıt pıt atan yer var ya o yer degistirince oluyor bu düşme dedikleri. Bilimsel mıdır nedir bilmiyorum ama onu masajla yerine oturtunca düzeliyor.Kızlar bende sürekli belli başlı şikayetler var kaç kere tahlil vs verdim sorun çıkmadı
bugün bir arkadaşım göbeğin düşmüş olmasın dedi Göbek düşmesi diye birşey varmi varsa sizler neler yaşadınız göbeği kaldırınca düzeldi mi cevaplarınızi merak ediyorum
Birde göbeği düşen kişiler neler yaşar
Deligimden 4 parmak uzaklıkta sağ taraf pıt pıt atıyor delik değilKarnım agrirdi bulanirdi surekli, doktora gittim bir şey çıkmadı. Göbekte pıt pıt atan yer var ya o yer degistirince oluyor bu düşme dedikleri. Bilimsel mıdır nedir bilmiyorum ama onu masajla yerine oturtunca düzeliyor.
Ooo seninki gezmeye çıkmışDeligimden 4 parmak uzaklıkta sağ taraf pıt pıt atıyor delik değil
Göbek fıtığı bambaşka yaa onda sadece göbek kısmı şişiyor ceviz gibi sadece o kısım büyüyor dışa doğru bariz belli olan bi durumGobek fıtığından bahsediyorsunuz?
O ileri evresi iste, once yirtik (fitik) olusuyor, bu evrede eger yirtilan bolge tedavi icin uygunsa ameliyat ile dikilip yırtık tamir ediliyor (sizin bahsetttiginiz masaj iste bu ameliyatin yarattığı birlesme etkisini kisa sureligine yani et tekrar gevseyene kadar idare ediyor)Göbek fıtığı bambaşka yaa onda sadece göbek kısmı şişiyor ceviz gibi sadece o kısım büyüyor dışa doğru bariz belli olan bi durum
Oda olabilir ama konu sahibi doktora gitmiş sanırım olsaydı doktor söylemez miydi böyle böyle bi durum söz konusu diyeO ileri evresi iste, once yirtik (fitik) olusuyor, bu evrede eger yirtilan bolge tedavi icin uygunsa ameliyat ile dikilip yırtık tamir ediliyor (sizin bahsetttiginiz masaj iste bu ameliyatin yarattığı birlesme etkisini kisa sureligine yani et tekrar gevseyene kadar idare ediyor)
Daha sonra eger mudahale edilmediyse baska bir yanlış harekette ya da bazen sebepsizce yirtik buyuyor ve bu sefer alttaki organ (genelde bagirsak) o yirtiktan disari tasmaya basliyor ve gelsin kabizlik, gitsin mide bulantisi, hazimsizlik vs vs.
Boyun fitigim oldugunu kacinci kez doktora gittigimde öğrendigimi inanin hatirlamiyorum, söyleyen doktorda demisti, "sana kimse boynunda 4 tane fitik oldugunu söylemedi mi?" diye.Oda olabilir ama konu sahibi doktora gitmiş sanırım olsaydı doktor söylemez miydi böyle böyle bi durum söz konusu diye
Aaaaa bişey olsa ihmal zinciri denilir işteBoyun fitigim oldugunu kacinci kez doktora gittigimde öğrendigimi inanin hatirlamiyorum, söyleyen doktorda demisti, "sana kimse boynunda 4 tane fitik oldugunu söylemedi mi?" diye.
Bazen doktorlarin gözünden kaçıyor, bazen hastanin anlattiklariyla hastaligi ortusmuyor, yani ogrenememesine sasirmadim acikcasi.
Ananemde bardakla çekerdi rahmetliGöbek düşmesi diye bişey var bizzat bababannem yapardı
3 takla attırır şişe çeker bir avuç tuzu bir beze halinde bağlar göbeğin üstüne koyardı
Babaannem hekimdi
O zamanlar ne kızardım kadına keşke dizinin dibinde uturup tek tek yazsaydım
Ay not ekleyeyim neme lazım
Uzman kişilere danışmadan etmeden yapmayın
Allah rahmet eylesin hepsineAnanemde bardakla çekerdi rahmetlihemen kesilirdi ağrısı falan ondan sonra daha da yaşamadım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?