Göbek düşmesi

Aminn inşallah

Nasıl yaptınız evde biraz daha açar msnz bende uygulamak istiyorum

Banada çok mantıksız geliyordu ama var böyle birşey dokorlar falan yapmıyor bunu. Nasıl anlatayım bilmiyorum iki göğüsümüzün altında tam ters v şeklinde bir kemik var oranın tam ortası kalp gibi atıyor göbek düşünce. Benim şiddetli mide ağrım vardı. Göbeğin düşmüş demişti bi komşumuz yaptı. Katı sabunu alıp bastıra bastıra ovaladıydı. Ama ne bastırmak ağlamıştım acıdan.
Daha sonra çok rahatladım geçti 1sene falan hiç ağrımamıştı. Ama daha sonrasında bir daha yaptırmadım. Çünkü çok şiddetli bir şekilde ovalıyor bağırsaklarım birbirine dolaşabilir diye korkumdan yaptırmadım.

Doktorlar göbek fıtığı diyor ama benım doktor koca karı işlerine inanırsanız bi göbeğinizi kaldırtın diyip gülmüştü memleketlimiz . Merdiven atla sabahları aç karna demişti gittiğim kadın 3 gun kaldırdı gobegımi rahatladım bulantılar falan hemen kesilmişti

Sabunla ovalamayi kimse söylememisti çevreme sordum göbek kaldıran tanıdığınız var mı diye çıkar mı bilmiyorum yoksa kendim deneyeceğim

Merdiven atlama kolay ise yarayacaksa

evet benim arkadaşım birkaç kez yaşamıştı. böyle çok şiddetli zıplayınca falan başına gelmişti çok fena bir ağrısı vardı sonra bir şekilde geçti genelde halk arasında geri yerleştirmek için bazı şeyler var genelde bardakla çekme yaparlar

Doktorlar bilmez bunları onlar bilimsel yaklastıgı icin. Halk arasında kocakarı ilaclarında gezer göbek düsmesi. Kardesimin kücükken düsmüstü babannem yerine getirmisti. Bende geçen sene yasadım ama annem bardakla yerine getirmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…