- Konu Sahibi AdrianaLimaa
ben sosyolog adayı :) ama tekrar üniverste sınavna grcem nisanın ilk haftası üniverste sınavı ıkıncı hafta vizeler üçüncü hafta ehliyet sınavım var nasıl ıyı dımı :) ve bugun hıc sporumu yapamadm sabah 9 da uyandım anneme yardm pasta borek servıs fln derken baya kosusturdum spor yerıne gecer dmı bu :)
oyy baya sinav varmis canim sende de biticek gibi degil

kolay gelsiiiin!:126:
 kolay gelsiiiin!:126: 

sinava kadar bu formumu koruyup sinavdan sonra sabah aksam 2 kere her gun spor yapicam esas o zaman basliyacak benim erimem :114:
 sinava kadar bu formumu koruyup sinavdan sonra sabah aksam 2 kere her gun spor yapicam esas o zaman basliyacak benim erimem :114:  

2 gundur spordan eser yok bnde yarın baslıcam artık diz kapağım acıyo bugn hıc bsey yapmıcm yarn yaparm mecbur
 2 gundur spordan eser yok bnde yarın baslıcam artık diz kapağım acıyo bugn hıc bsey yapmıcm yarn yaparm mecbur 

60 lara dusmussun ya artik hedef bu yaz icin tam 60 olsun ins yapacaksin canim benimm
 60 lara dusmussun ya artik hedef bu yaz icin tam 60 olsun ins yapacaksin canim benimm

Yaza daha çok farkındasın demi. Senin bu azmin beni korkutuyor
 Yaza daha çok farkındasın demi. Senin bu azmin beni korkutuyor  Ayrıca sayısal dersler kalori yakımını hızlandırıyor
 Ayrıca sayısal dersler kalori yakımını hızlandırıyor