- Konu Sahibi sweetgirl88
-
ayni sorun bendede var..ben 21 yasindayim ve kendimi bildim bileli gobegim var ..simdi iki kizim var ve yeni dogum yaptim.85 kilo ile hamile kaldim kilo almam gerekirken 1 kilo aldim ve dogumdan sonra 75 oldum ..ama gel gelelimki gobek gitmedi..daha once spor yaptim gobegmi eritmek icin yine olmadi..sadece tum bildigim greyfurt suyu icmek 24 saat korse giymek(sutyen gibi dusun surekli giyinirsen goguslerin sarkmaz giyinmezsen sarkar gobekte surekli giyinirsen ice dogru baski yapar..ben inaniyorum ve ise azicikta olsa yariyor)) Ayrica seker direkt gobekte toplaniyor vucudun baska bolgelerine cok az yayilior yani sifir seker tuketmek lazim...Tartiya degil aynaya bakmakta en dogrusuu..
baska kimse cvp yazmadgına gore kmsenin kilo sorunu yok sanırm kızlar
canım benim tabiki bi tek sen göbekli değilsin benimde kocamannnn göbeğim var ben şuan biberiye yağı sürüp streçle sarıp yatıyorum yeğenim denemiş gerçekten faydası var dene bakalım ben daha yeni başladım ama düzenli her gece yatarken sür göbek bölgene
Bende de göbek var. Aynen biberiye yağı sürüp sarıyorum. Yürüken de yapıyorum gece uyurken de 1 haftadır bakalım ne zaman erir. Bir de akşam 4-5 gibi yemek yiyorum en son ve gece yatmadan bir kase yoğurt yiyorum. Yoğurt yağları eritiyor diye duydum.
Bende de göbek var. Aynen biberiye yağı sürüp sarıyorum. Yürüken de yapıyorum gece uyurken de 1 haftadır bakalım ne zaman erir. Bir de akşam 4-5 gibi yemek yiyorum en son ve gece yatmadan bir kase yoğurt yiyorum. Yoğurt yağları eritiyor diye duydum.
tamam tatlım tesekkur ederm umarım faydası olur ya
rica ederim bitanem faydası olur tabiki önemli olan düzenli yap. tabi diyetle birlikte yap. tek basına faydası olmaz
diyet olarak napıyorsun peki cnm ne yiyip ne yemiyorsun?spor flnda yapıyor musun düzenli sekilde?
canım ben 1 ocakta basladım diyete ara sıra ara vererek 15 kilo verdim. lahana corbası isveç elma diyeti gibi diyetler yaptım yarın ayran diyeti yapacağım 1 haftalık ve sonra isveçe döneceğim. isveç cok etkili onu tavsiye ederim. hatta içebilirsen eger lahana corbasıdda cok etkili olmuştu bende. elma diyetinden fayda görmedim. spor ara sıra yapıyorum pek vaktim olmuyo cocukla. ama yarından itibaren en azından yürüyüş yapacagım. hayatımdan 3 beyazı cıkardım. 3 litre su içiyorum günde.. ayrıca bol bol bitki çayı içiyorum. ve her sabah aksam ac karnına sogan suyu içiyorum. onunda cok faydası var.
diyet olarak napıyorsun peki cnm ne yiyip ne yemiyorsun?spor flnda yapıyor musun düzenli sekilde?
canım diyet günlüklerinde 1 nisan saka gibi diye baslayan topik var oraya gel istersen. yarından itibaren baslıyoruz diyete. sende bizimle başlamak istermisin. yada benim sayfamdan da görebilirsin orayı ben ordayım
peki hic mi ekmek yemiyorsun cnm yoksa diyet ekmegi mi yiyorsun?iyi kilo vermissin bence.bitki cayı hakkında sorum olacak.bende önce yesil cay iciyordum sonra lipton form plus aldım iciyorum ama afedersn ishal yapıyor acaba herkeste mi yapıyor kilo verdirmek icin yoksa bana mı dokunmus bilemedim.sen ne iciyorsun cay olarak ve faydası var mı sence?
hayatımda ekmek yok. hiç yemiyorum. bitki çayları ilk başta ishal yapar. sonra alısırsın. yani yan etki değil herkeste olur o. yesil cayı en az 2 fincan iç. ben sayayım sana . yesil çay,funda,biberiye,kekik,ısırgan yaprağı,karanfil,rulo tarçın,top karabiber,mate çayları içiyorum hepsinden cay kasıgının ucuyla 2 bardak sıcak suya demliyorum her gece yatarken içiyorum. ayrıca gündüzleri 2 yeşil cay 2 fincanda 5i bi arada çay içiyorum hepside zayıflatıcı özelliği olan çaylar. kabız olursamda biraz sinameki ekleyip içiyorum.
tamam tskkur ederm cnm sonra alısırsın derken peki ishal olmaya mı alısırm yoksa midem alısır ishal olmaz mym :) korkuyorm gobek eritcm diye bagırsaklarmdan hastalanırm fln diye.aslında boyum kilom fln gorunus olrk cok iyi ama hamile sanıyor goren 1 yıl icinde boyle oldu nasıl oldu anlamadım bile
diğer tarafa yazıyorum cevabı oraya gel
inşallah faydası olur canım kuzenim 1 ay sonra farkedilmeye basladı demişti. ayrıca yogurdu gece değil akşam yemeklerinde ye bencee gece bişey yememeye çalış direk yağa ceviriyor vucut gece yenenleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?