- Konu Sahibi sweetgirl88
-
malesef ben gece yemek yemek zorundaym ndn bilmiyorum ama cok ac kalamıyorum basım donuyor 1 haftadır lipton form plus iciyorum ama sanırım bana dokunuyor
gece yemek yememek için yoğurdun içine yarım elma rendele ve tarçın ekle ye. çok tok tutucu dene bence. :)
tamam tskkurler denerm :) ya yogurt olarak suzme yogurt yesek olmaz dgl mi normal yogutlar pek guzel olmuyor zorla yiyorum :)
ben 15 gündür uyguluyorum incelme var gibi. ama etkili olması için baya bi zaman lazım. göbek en zor eriyen bölgebiberiye yagından sonuç alan var mı kızlar?:18:
merhaba cok asırı göbeğim var boyum 170 kg da 70 ama sanki 100 kg daki insan kadar göbeğim var ve yaz geliyor yardım edebilecek var mı kızlar
mekik ve hızlı tempolu yürüyüş kesinlikle göbek falan kalmıyor :)
ya ben cayı cok seven biriyim gunde 10 bardak cay iciyorum ve sekeride seven biriyim 1 bardaga 6 kasık atıyordum artık gobekten kurtulmak istiyorum o yuzden sekersiz cayda icemeyeceğim icin lipton form icmeye basladım 3 gundur.ekmekte kepekli yiyecem gunde 1.5 saat yuruyus yapıyorum umarım faydası olur.bu arada korse fikrinde güzel ama zararı olmaz mı acaba?
benimde göbeğim var
yağ karısımını kullanıyorum yatmadan önce sürüyorum masaj yapıp üzerine strec film sarıp yatıyorum
ölcmedim ama baya bi sıkılaşma hissediyorum
fayda görürsen lütfen söyle bende başlıcam .benimde bir göbeğim var olanca kilom orda valla çok kötü görünüyor.kayınvalidem ikinciyi yap geçer diyor kimisinde öyle oluyomuş .30 dan önce yok ben almayayım geçen rüyamda gördüm hastedeydim doğuma hazırlıyolardı bir bunaldım hiç sorma kabus gibiydi.doktorda hayrettindi :)))))))))
valla bunun 2. ile alakası yok benim 2 cocuğum var
daha yeni deniyorum ama sıkılaşma var
ben bide biberiye ve zeytin yaprağı cayı içiyorum
ikiside çok faydalıymış şimdi baktımda özelliklede biberiye çayı yağları yakıyomuş en kısa zamanda alcam .tadı kötü değildir inşallah.bende yürüyüşe çıkarken sterçfolyo sarıyorum karnıma çok tertiliyorum.ama dahada artırmak için biberiye yağınıda alıp kullancam bakalım denemedik bişey kalmasın demi
Merhaba ben de 1,78 boyundayim ve su siralar gobek problemim var. Normalde zayif biriyim ve gobek cok cirkin duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?