Göbek göbeğe verip eritelim

Bende bazen öyle yapıyordum çok iyi oluyor :thumbup:

Kızlar yediklerimi yazayım dedim :))

1 kaşarlı tost
1 bardak çay (iki şekerli)
1 Magnum ( kızlar valla kalorisi çok değildi )
1 paket eti form

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa ama olmaz ki magnum falan nasıl fitleşcez kilo vercez biz zaten kaşarlı tost yemişsin magnuma ne gerek vardı şekerim spor yap bugün

aaa ama olmaz ki magnum falan nasıl fitleşcez kilo vercez biz zaten kaşarlı tost yemişsin magnuma ne gerek vardı şekerim spor yap bugün

Şimdi vicdan azabı çekiyorum, yediğimden dolayı değil sırf size karşı sorumluluk hissetiğimden
Sence magnumu ortalama ne kadar yürüyüş ile eritirim 45 dakika iyi midir ki?

Birde akşam yemeği olarak balık yiyeceğim yaklaşık bir saat sonra falan. Yatana kadar tahminen acıkırım ben sizce ne yemeliyim?

kuzucum olan olmuş yemişsin hem böyle iyi oldu birbirimize karşı sorumluluğumuz yedirmez artık bizi sen yine günlük sporunu yap bi magnum yedim diye zorlama kendini akşam ekmeği çok yeme yemekten sonra da acıkırsan yoğurt ye ayran iç ya da meyve ye elma portakal falan

Kızlar akşam yemeği olarak balık ve salata yedim. Acaba erken mi oldu ne?
Biraz ders çalışayım sporumu yapıcam :)
Sizler ne alemdesiniz bakalım :))

Son düzenleme:

canım ben hasta yatıyorum vir kakaolu süt ve 2 kepekli grissini yedim şimdi de karşı komşu çorba yapıyor bana :2::2:

kızlar akşam yemeği olaraktan da komşumun yaptığı domates çorbası ve beş köfte yedim
diğerleri nerdeee hiç ses çıkmıyor kimseden kızlarr

Geçmiş olsun canım inşallah biran önce toparlarsın :)
Bir ikimiz mi kaldık ve daha ikinci gündeyiz?!

Biran önce tok karnına tartıldım ben 72.6 çıktım yarın tartı günü ve aç karnına kaç gözükeceğim çok merak ediyorum (başlangıç kilom 73tü birdee)

Son düzenleme:
ahh keşke o kadar ekmeği yemeseydin be ablam ama allahtan sabah saati eritirsin akşama kadar
ama ekmeği seviyorum canım dilerim bugün az yemeğe çalıştım şu tahlileri versem de diyetisyene gitsem zaten bu aralar canım çok sıkkın görev yerim okul olarak çok rahat ama yaşam alanında sıkıntı merkeze tayin isteyeceğim ama tayinler yazın beklemek ölüm gibi geliyor bunalım takılıyorum akşamları o nedenle

kızlar öğlen :
taze fasulye
yoğurt
bir dilim ekmek

ara öğün:
süt ve meyve

akşam : yarım kase çorba
4 kaşık pilav 3 dilim peynir

hadi didem vereceksin zamanla yola devam :)

inşallah öyle olmamıştır ben de hastayım diye çok giremedim ama nerde o ilk günkü azimli hatunlaaarrr

ablacım emeği seviyorsan tam buğday ekmeği al ona alıştır kendini beyaz ekmekten uzak duralım aman

Bu arada ben sabahları ve akşamları yazabiliyorum sadece kızlar. Üniversitede böyle oluyor, okulda koşturuyoruz sürekli.

Ay kızlar akşam kocaman bir hamburger ve patates kızartması yedim çok suçluyum sanırım bugün

Bu arada ben sabahları ve akşamları yazabiliyorum sadece kızlar. Üniversitede böyle oluyor, okulda koşturuyoruz sürekli.

Bir günlük kaloriyi bir öğünde almışsın bence bir kaç gün daha dikkatli git hallolur o :)

Özellikle sana değil sitemimiz zaten önemli olan topiğin sana faydası olması ama baksana herkes kayıplara karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…