- Konu Sahibi hemensorupgidicem
-
Merhaba kızlar Rabia'nın mesajını daha yeni gördüm.
Kuralları belirleyelim hep beraber, katılımcılarıda güncelleyelim. Ben adminlere ulaşmaya çalışacağım o arada.
Sabah kahvaltı olarak poğaça yedim yağlı yağlı ne kadardır kalorisi acaba bilginiz var mı kızlar?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
180 kaloriymiş canım
günaydınn kızlarr
ben sabah k flakes yedim yine kraker
kahvaltı için neler önerirsiniz? çalıştığımdan evde yemeye çok vaktim olmuyo
bi de bu kalori takibini şiddetle tavsiye ederim tam anlamıyla uyamasanız bile her şeyin kalorisini dert eder olup yemiyorsunuz. mesela geçen yayla çorbası vardı yemekhanede,çok sevmem ama tam alacaktım,sonra madem severek yemiyorum bari kalorisini almayayım dedim almadım
deneyin denemekten zarar gelmezz
bir de her sabah limonlu su içiyorumm
Ben kuralları beğendim, gün sonuna kadar eklemek istenilenleri düşünelim yarın adminle irtibata geçeyim :)kızlar benim kurallar için önerilerim şunlar:
1) Her gün öğünler eksiksiz olarak bildirilsin. Fazla bile kaçırmışsak utanmayıp yazalım ki birbirbirimizi engelleyip motive edebilelim.
2) Her çarşamba belirli bir saatte kilo bildirimi yapılsın. Belirli bir saatte olmasının sebebi herkes aynı anda yazsın ki toplu değerlendirme yapabilelim.
3) Her katılımcı haftada en az 3 gün spor yapsın imkanı olan her gün yapsın ama herkesin mutlaka bir spor aktivitesi olsun.
Benim naçizane fikirlerim bunlar sizde kabul ederseniz kurallarımız bunlar olsun ve isterseniz üstüne eklemeler yaparız
NOT:Kendimi çok ciddi bir iş yapıyormuş gibi hissettim böyle kurallar falan yazınca
Benimde bugünkü yemek düzenüm berbattı vallaBugün yediklerimi de yazayım çok berbat bir gündü yemek açısından öyle öğün falan da yoktu sabah bildiğiniz pasta yedim kahvaltı niyetine arkadaş yapmış getirmiş okula öğlen de sınıfca pizza sipariş ettik yani saçma sapan bir beslenme şekliydi akşam yememeyi düşünüyorumve yarım saat de yürüdüm bugün.
Beni ygsye kadar idare edin pazartesiden itibaren düzenimi oturtuyorum inşallah
Ben kuralları beğendim, gün sonuna kadar eklemek istenilenleri düşünelim yarın adminle irtibata geçeyim :)
Benimde bugünkü yemek düzenüm berbattı valla
Sabah
Bir adet poğaça
Öğlen
Arkadaşlar nevruz kutlaması altında pasta börek getirmiş aşırıya kaçmadan yedim bende
Akşam
Bir kase yoğurt
4 adet lahana sarması
250 ml kola içtim
Umarım pizzayı çok yememişsindir. Yürüyüş çok iyi olmuş :thumbup:
Ben dün squata başladım isterseniz yaptığım videoyu ve takip ettiğim aylık düzeni paylaşırım :))
Kızlar birde uygun görürseniz (büyük ihtimal size saçma gelir ama ) özel mesajla numaralarımızı alıp whatsapp grubu kuralım, mesela anlık şeylerde burda online olmuyorsunuz, yazıp danışıcak biri olmayınca yiyorum ben kendimi tutamayıp
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla whatsapp benim için sıkıntı değil grup olmasa da ben sana numaramı veririm canım allahtan akşam yemeğini az yemişsin tebrik ederim veee kola yok ! yasakgerçi ben de içtim bugün pizzanın yanında ama bir dur dememiz lazım cidden ben pazartesiden itibaren oturtucam artık sınavdan sonra sende oturt bazı şeyleri
Yaaa kızlar ben çok kötü durumdayım!! Bugün neler yediğimi saysam beni gruptan atarsınız bencesabah iki poğaça, öğlen beş tane hamur kızartması ve akşam da tavuklu krep
bak bu hafta hepimiz boşladı saldık falan kızlaaaarr toparlanııınnn ilk günkü azim nerde ? Canım sen de takma kafana ama kurallar belli artık ve herkes kurallara uymak zorunda bunu düşün kendini bize karşı sorumlu hisset o zaman yemeyeceğine eminim ki zaten sorumlusun
Evet ayneeen bundan sonra kesinlikle yemeyeceğimm
yemeyeceğiz hep birlikte yemeyeceğiz zaten bi avuç kaldık azimli ve kararlı hatunlar olarakha gayret kurallar ilk sayfaya yazılmadı ama ben önerge sunmuştum ona bak istediğin bişey olursa eklersin
Okudum canım gayet iyi bence
tamam o zaman başlayalım uygulamaya ama beni pazartesiye kadar idare edin malum ygs
Tamam canım sen şimdilik düşünme diyet falan. Ama yarın hafif ye baya. Pazar günü rahat olsun miden
kızlaarr kimse yok muu nasıl gidiyor nerede bildirimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?