Göbek göbeğe verip eritelim

aynen iki üç kişi kaldık ama olsun blki yeni katılanlar olur bir de kural koyalım bence bildirim yapılmak zorundadır diye yapamayan çıksın böyle olmuyor

Evet bence de ya. Gerçi dün akşam site problemliydi, sonra şifreler falan sıfırlanmış bi şeyler olmuş belki ondan giremiyorlardır bilemedim. Ama bence de her gün bildirim yapalım ki düzenli olsun. iki üç kişi bile olsak yeter zaten bence.

aynen canım konu sahibine söyleyelim de ilk mesajı değiştirebiliyorsa eklesin oraya kuralları falan mesaj bildirimi ve spor yapmak zorunlu olsun

ilaydaya mesaj attım online değil şu anda ama görür görmez cevap verir halleder inşallah tabii ki de istisnalar olabilir o zaman daha sonra bildirirler

Evet aynen. Hatta dediğin gibi spor da zorunlu olsun Yoksa ben hiç yapmıyorum. Gerçi günde yarım saat kadar yürüyorum okula giderken.

Yaaa bfite mi gidecektin? Fiyatı ne kadarmışş

evet canım vaktim yok zaten o yüzden bfit çok iyi oldu bana üç aylığına yazıldım ben öğrenci indiriminden yararlandım 225 lira oldu ama öğrenci indiriminden yararlanmazsam 3 ay + 1 ay hediye 280 oluyordu bir de bu hediye kampanyası bu cumartesiye kadar geçerliymiş

Yaaa keşke taksit yapsalar çok iyiymiş fiyatı aslında aylık düşününce

günaydınn kızlarr

ben sabah k flakes yedim yine kraker

kahvaltı için neler önerirsiniz? çalıştığımdan evde yemeye çok vaktim olmuyo

bi de bu kalori takibini şiddetle tavsiye ederim tam anlamıyla uyamasanız bile her şeyin kalorisini dert eder olup yemiyorsunuz. mesela geçen yayla çorbası vardı yemekhanede,çok sevmem ama tam alacaktım,sonra madem severek yemiyorum bari kalorisini almayayım dedim almadım

deneyin denemekten zarar gelmezz

bir de her sabah limonlu su içiyorumm

Merhaba kızlar Rabia'nın mesajını daha yeni gördüm.
Kuralları belirleyelim hep beraber, katılımcılarıda güncelleyelim. Ben adminlere ulaşmaya çalışacağım o arada.

Sabah kahvaltı olarak poğaça yedim yağlı yağlı ne kadardır kalorisi acaba bilginiz var mı kızlar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…