- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
- Konu Sahibi hemensorupgidicem
-
sen de mi bir siteden bakıyorsun ben burada bi abladan öğrendiğim bir siteden yapıyorum kalori takibini
Aynen ben de bir siteden bakıp ekliyorum her gün yediğimi içtiğimi. Bence harika bi site yaa. Herşey var içinde
yaa reklama girer mi bilniyorum ama benimkinin adı fittingo her ne kadar düzenli kullanamasam da sporla beraber onu da oturtmayı düşünüyorum[Yok benimki o değil, yine forumdan buldum ama o siteyi de İsim vermiyim dedim nolur nolmaz
Yaaa herkes çok boşladı ama yazmıyor kimsecikler
aynen iki üç kişi kaldık ama olsun blki yeni katılanlar olur bir de kural koyalım bence bildirim yapılmak zorundadır diye yapamayan çıksın böyle olmuyor
Evet bence de ya. Gerçi dün akşam site problemliydi, sonra şifreler falan sıfırlanmış bi şeyler olmuş belki ondan giremiyorlardır bilemedim. Ama bence de her gün bildirim yapalım ki düzenli olsun. iki üç kişi bile olsak yeter zaten bence.
aynen canım konu sahibine söyleyelim de ilk mesajı değiştirebiliyorsa eklesin oraya kuralları falan mesaj bildirimi ve spor yapmak zorunlu olsun
Evet aynenEn azından gün içinde bi defa yazsın herkes. Eğer özel bir durumu varsa istisnalar olabilir tabii
ilaydaya mesaj attım online değil şu anda ama görür görmez cevap verir halleder inşallahtabii ki de istisnalar olabilir o zaman daha sonra bildirirler
Evet aynen. Hatta dediğin gibi spor da zorunlu olsunYoksa ben hiç yapmıyorum. Gerçi günde yarım saat kadar yürüyorum okula giderken.
olsun daha da arttır sen onubu pazartesi benim ilk günüm spor salonunda bakalım nasıl geçecek
Yaaa bfite mi gidecektin? Fiyatı ne kadarmışş
evet canım vaktim yok zaten o yüzden bfit çok iyi oldu banaüç aylığına yazıldım ben öğrenci indiriminden yararlandım 225 lira oldu ama öğrenci indiriminden yararlanmazsam 3 ay + 1 ay hediye 280 oluyordu bir de bu hediye kampanyası bu cumartesiye kadar geçerliymiş
Yaaa keşke taksit yapsalar çok iyiymiş fiyatı aslında aylık düşününce
yapıyorlar biz taksit taksit ödiycez öyle anlaştık aylık 75 oluyo
Süpeeeer hemen gidiyorum yarın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?