- Konu Sahibi hemensorupgidicem
-
Hemen başlıyorum
Kahvaltı
Bir orta boy omlet
Bir bardak Muzlu süt
Bir kibrit kutusu peynir
Bir dilim ekmek
Daha öğle yemeği yemedim,
Gerçekten bu hafta çok boşladık çok.
Ama ben bugün duramadım yine tartıldım. 71.8 çıktım çok sevindirik oldum valla :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben bu iki gündür çok boşladım. yarından itibaren başlayacağım düzgünce söz verdim kendime
hepimiz boşladık hayatım ama pazartesiden itibaren boşlamış hatun görmek istemiyorum burada
Aynen pazartesi spora da başlamalıyız artık
sen gittin mi bfite
Yok tatlım bana çok uzakmış buradaki bfit:/ Okulun fitnessına gitmeyi planlıyorum. Veya tenise falan. Bakacağım:)
tamam canım ama en yakın zamanda hallet
Beyazdı malesef tam buğdaya alışamadım halakahvaltını beğendim canım öğleni de aynen devam ettir :) bir de ekmeğin beyaz mı yoksa tam buğday mı ? bu arada tebrik ederim daha da gitcek kilolar
Aynen bende boşladım, biraz daha sıkı tutmamız gerek :thumbup:Kızlar ben bu iki gündür çok boşladım. yarından itibaren başlayacağım düzgünce söz verdim kendime
Sınava girecek arkadaşlara kocaman başarılaaaarÜniversiteli olmak gibisi yok gösterin kendinizi hadi bakiyim. Üniversiteli olarak yardımcı olabilirim hazirandaki sınav için takıldığınız yerler falan olursa. Öpüyorum
Beyazdı malesef tam buğdaya alışamadım hala
Aynen bende boşladım, biraz daha sıkı tutmamız gerek :thumbup:
Rabia sınavda şimdi onun yerine ben heyecanlandım valla :)
Nasıl gidiyor kızlar hiç yazmıyorsunuz?
Ben şimdi kahvaltı yapacağım tost hazırlıyorum kendime :))
kuzum kurtulduuuummmmmmüstümden koca bir yük kalktı
Nasıl geçti sınavın? Ben de sabah tost yedim kepek ekmek arasına. Çok abartmıştım üç gündür. Bugün yürüyüş de yapıcam toparlıycam inşallah:)
canım güzeldi yaa beklediğim gibi geçti hiç heyecan yapmadım normal deneme çözer gibi çözdüm ben düşündükçe midem bulanır kesin elim ayağım titrer diyordum ama hiç öyle olmadı rahat geçti bir tek matematiğe vaktim kalmadı son bir saat yetiştiremiycem diye çok stres yaptım biraz heyecanlandım ama çocunluk iyi geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?