bak şimdi üzüldüm ama allahtan hatanın farkındasın canım.
gerçekten dışarı çıkınca veya misafirlikte düzen tamamen bozuluyor ,ipin ucunu kaçırmamak lazım
ben kurban öncesi 54 leri görmüştüm tatil,misafirlik hooop tekrar kilom fırladı
Sen çok istikrarlı gidiyosun maşallah
Ben dışarda yesemde evde yemiyorum birde ekmek tüketmedim hiç bi kaç gündür
mesela köfte yedim dün yine dışarda porsiyon yanındaki pilav ve garnitürle tükettim ekmeksiz.
Beni arkadaşlar bırakmıyolar hadi tatlı yiyelim,hadi yemek yiyelim
Boğazına düşkün olmayan bir arkadaş bulmam lazım acill
Çünkü ben genelde 1 porsiyonu bitiremem dünde bitiremedim mesela az yemeye alışığım ben
bugün brokoli haşlıcam yine yağsız tuzsuz yoğurtlu yicem 1 saatte yürücem.
tez vakitte kilolarr uçsun artık yaza zorlanmayalım
selam canim pek sessizlesmis buralar yaa ben bi kac gündür yazmiyorum farkindayimm yedim de yedim ondan yazmadim motiveni kirmiyim diye ama ben anladim 2 ögünden fazla yiyince olmuyor yapamiyorum ben bugun basladim yeniden tabi tartinin ibresii hoop firladi yine. morelman cöktüm anlayacafgin ama 4 subata kadar verebildigim kadar vericem. yine istediklerimi yiycem ama diger ögünümden kisicam o zaman da kalori hesabini biraktim artik olmuyo yani icerik önemli esasinda bir de yagi kesmemek lazim diyette kilo aldiran yag degil seker ve karbonhidrat tabi fazla olursa :) insallah bbu defa önce aldigim kilolari sonra da hedefledigim kiloyu veririm aksam menümü paylasicam :)
hoşgeldin tatlım tatlım
aksine buralar çok hareketli ve milletin doğal olarak derdi kiloları maalesef,sen buraları ihmal etme canım daha çok kporsın ,nasıl motive oluyorsan öyle yap lütfen
ne edersen et,ne yersen ye sorun değil önemli olan sensin ve senin hedefin unutma
HEP DESTEK ,TAM DESTEK...
gömleğimi pantalonun içine koyup kemer takmayı özledim kızlar komik gelecek ama öyle inanın ki
göbüş pörtleyince komik duruyor
:))))
ben de masanın altına düşen kalemi rahatça bir çırpıda aldığım günleri özledimşimdi az eğilsem göbüşüm sıkılıyor.
kahvalti(08:30)
1 bardak süt (icine sade nescafe koydum azicik seker yok)
yarim elma,
1 muz,
1 minik portakal,
2 kuru incir (meyvelerin üzerine toplamda 1 tatli kasigi tahin döktüm )
1 dilim sepet peyniri,
1 dilim kasar
saat(13:30)
1 bardak double espresso (sekersiz ve kremasiz oldukca aciydi)
aksam(21:10)
6 yk kadar kavrulmus havuc (tuzsuz ve azicik yagda, biraz yogurtlu)
avuc ici kadar ton balikli marul salatasi,
2 dilim sepet peyniri,
1 lokma otlu peynir,
1 tatli kasigi cemen.
bugun aksam yemegi cok gec saate kaldi farkindayim o yüzden kahvaltilik gibi yaptim. masada kruvasan , simit ve sarelle vardi ama yemedim
spor olarak bugun sadece 75 tane mekik cektim
squat in bugun mola günü ama plank yapamadim ya cok üsendim gec geldim eve ondan
bu arada yarinin en güzel yani haftasonu olmasi :) haftasonu demek gec yapilan ama harika yapilan kahvalti demek! :) börekler cörekler demek. tabiki yenecek ama abartmadan iyi bir kahvalti yapilacak hic bir seyde gözümüz kalmadan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?