- Konu Sahibi _Insomnia_
-
Hic duymadım belirti olacaginida sanmiorm cnmKizlar daha oncede konu acmistim ama ondan sonra bi daha hamilelik dusuncesini kafamdan atmistim aklima bile gelmiyordu acaba hamilemiyim diye... ama dun gobegimden kasigima dogru inen kahverengi bir cizgi farkettim daha once oyle bisey yoktu...bunun ne oldugunu bilmiyodum daha once hic gormedim..internetten arastirinca buldum... bu gobekten kasiga inen cizgi hamilelik mi?? Adetime 2-3 gun var... Lutfen bilgisi olan yazabilir mi??
Bir yerlerde okumustum. Bu cizginin hamilelilik belirtisi olduguna dair. Test yapmanizda fayda var
Canım umutlandırmak istemem ama oğluma hamile olduğumu o çizgi sayesinde öğrenmiştim hiç aklımda yoktu bebek adetim bile geçmiş haberim yoktu sonra ilerleyen haftalarda gitgide koyuluyor o çizgi doğumdan sonra da pul pul dökülüyor ama benim adetimin üzerinden nerdeyse 15 gün geçmişti farkettiğimde
Hsmilelik canım evet.Test yap hemenKizlar daha oncede konu acmistim ama ondan sonra bi daha hamilelik dusuncesini kafamdan atmistim aklima bile gelmiyordu acaba hamilemiyim diye... ama dun gobegimden kasigima dogru inen kahverengi bir cizgi farkettim daha once oyle bisey yoktu...bunun ne oldugunu bilmiyodum daha once hic gormedim..internetten arastirinca buldum... bu gobekten kasiga inen cizgi hamilelik mi?? Adetime 2-3 gun var... Lutfen bilgisi olan yazabilir mi??
Senin çizgi duruyr mu canım?Canım umutlandırmak istemem ama oğluma hamile olduğumu o çizgi sayesinde öğrenmiştim hiç aklımda yoktu bebek adetim bile geçmiş haberim yoktu sonra ilerleyen haftalarda gitgide koyuluyor o çizgi doğumdan sonra da pul pul dökülüyor ama benim adetimin üzerinden nerdeyse 15 gün geçmişti farkettiğimde
Hsmilelik canım evet.Test yap hemen
Yumurtlamandan 15gn gectyse cıkar canım.Canim adetime bi kac gun var cikar mi testte acaba yapsam??
Ben 3 gün kala erken testlerden yaptım ve çok net çıkmıştı Can'ım . Bence bi dene .Adetimin gecmesini mi bekliyim canim test icin adetten once yapsam cikar mi??... sasirdim ben cizgiyi gorunce hayatimin hicbi doneminde boyle bi cizgi gormemistim yoktu yani 2 gundur var sadece...
Benimki duruyr.Hatta yeni oluştu sandım ama bugün testim negatf cıktıbenımde aynı sekılde cızgım oldu dogumdan 3-4 ay sonra gectı
Yumurtlamandan 15gn gectyse cıkar canım.
Ben 3 gün kala erken testlerden yaptım ve çok net çıkmıştı Can'ım . Bence bi dene .
Benimki duruyr.Hatta yeni oluştu sandım ama bugün testim negatf cıktı
Ben de evlendiğimizden beri denemesek bile her ay test alıp yapıyordum ya sürpriz olursa diye . 4 ayda denedik ve bekledik . O heyecanı bilirim . Allah gönlüne göre versin Can'ım . İnş testin olumlu sonuçlanır .Yarin test alip hemen yapicam canim... pek umitlenmekte istemiyorum negatif cikar diye.. kendimi 2 turlusune de hazirlasam daha iyi sanirim
benımde aynı sekılde cızgım oldu dogumdan 3-4 ay sonra gectı
Ben de evlendiğimizden beri denemesek bile her ay test alıp yapıyordum ya sürpriz olursa diye . 4 ayda denedik ve bekledik . O heyecanı bilirim . Allah gönlüne göre versin Can'ım . İnş testin olumlu sonuçlanır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?