Gobekten kasiga dogru kahverengi cizgi!! Kizlar bakar misiniz...

O cizgi bendede var. Vajinanin basladigi yerden gobek deligine kadar. Ama hamilemiyim tam bilmiyorum benim bat 2-3 eylul. Daha once hic dikkat etmedim cizgiye.simdi baktim. Ama dikkat ettigim birsey var gogusume dokundugumda resmen yaniyorlar

O cizgi bendede var. Vajinanin basladigi yerden gobek deligine kadar. Ama hamilemiyim tam bilmiyorum benim bat 2-3 eylul. Daha once hic dikkat etmedim cizgiye.simdi baktim. Ama dikkat ettigim birsey var gogusume dokundugumda resmen yaniyorlar

Benimde ayni senin gibi canim... hem cizgi belirdi gobegimde hemde goguslerim aciyor... test icinde daha erken sanirim

Ben bugun yaptim ama cok cok silik bi cizgi vardi. Kendimide umitlendirmek istemiyorum. Hayirlisi olsun hakkimizda :) test yaparsan cikabilir belki ama :)
Benimde ayni senin gibi canim... hem cizgi belirdi gobegimde hemde goguslerim aciyor... test icinde daha erken sanirim

Evet canim oyle yapiyim en iyisi.. daha once bi hamilelik gecirmistim bos gebelikten dolayi kurtaj oldum...o zaman boyle bisey cikmamisti gobegimde anlamadim valla hicbisey
Bu çizginin bayanlarda gebelik dışında başka bişeyden dolayı cıkacagını sanmıyorum. İnş. güzel hbrler alırsın canım

Amin Can'ım hep dua ediyorum . Allah isteyenlere de nasip etsin hayırlısı ile . Merakla testinin sonucunu bekliyorum . Hadi hayırlısı inş .

Canim bide ben internette okudum bu cizgi hamileligin daha ileriki donemlerinde cikarmis ondanda pek umitlenmek istemiyorum.. daha once cikanlar olmus ama ne bileyim negatifse uzulmekte istemiyorum

Canim bide ben internette okudum bu cizgi hamileligin daha ileriki donemlerinde cikarmis ondanda pek umitlenmek istemiyorum.. daha once cikanlar olmus ama ne bileyim negatifse uzulmekte istemiyorum
Bende de vardı geçen ay ama negatif oldu sonuç canım simdi de var hala önceden dikkat etmedim diye düşündüm. :) inşallah hamilesindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…