- Konu Sahibi _Insomnia_
-
Adet günüm yrn canım. Erken gebelik yaptım bi de ben.Son adet tarihinden 30 gün geçti mi peki?Canim sen adetin geciktikten sonra mi yaptin testi?? Benimde negatif cikabilir o zaman
Ben şuanda 9. Haftadayım hamilelikte çok şükür nasip oldu . İnşallah darısı size olsun . Hep duadasınız .Amin canim insallah... allah sanada tez zamanda nasip etsin insallah...
Adet günüm yrn canım. Erken gebelik yaptım bi de ben.Son adet tarihinden 30 gün geçti mi peki?
O cizgi bendede var. Vajinanin basladigi yerden gobek deligine kadar. Ama hamilemiyim tam bilmiyorum benim bat 2-3 eylul. Daha once hic dikkat etmedim cizgiye.simdi baktim. Ama dikkat ettigim birsey var gogusume dokundugumda resmen yaniyorlar
O zmn cıkmayabilir canım. Bekle istersen bikaç gün daha.
Benimde ayni senin gibi canim... hem cizgi belirdi gobegimde hemde goguslerim aciyor... test icinde daha erken sanirim
Ben şuanda 9. Haftadayım hamilelikte çok şükür nasip oldu . İnşallah darısı size olsun . Hep duadasınız .
Bu çizginin bayanlarda gebelik dışında başka bişeyden dolayı cıkacagını sanmıyorum. İnş. güzel hbrler alırsın canımEvet canim oyle yapiyim en iyisi.. daha once bi hamilelik gecirmistim bos gebelikten dolayi kurtaj oldum...o zaman boyle bisey cikmamisti gobegimde anlamadim valla hicbisey
Ben bugun yaptim ama cok cok silik bi cizgi vardi. Kendimide umitlendirmek istemiyorum. Hayirlisi olsun hakkimizda :) test yaparsan cikabilir belki ama :)
Bu çizginin bayanlarda gebelik dışında başka bişeyden dolayı cıkacagını sanmıyorum. İnş. güzel hbrler alırsın canım
Canim ben test yapmaya korkuyorum :) beklesem mi adet gunumu diye dusunuyorum :)
Amin Can'ım hep dua ediyorum . Allah isteyenlere de nasip etsin hayırlısı ile . Merakla testinin sonucunu bekliyorum . Hadi hayırlısı inş .Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin canim.. saglikli mutlu uzun bi omur nasip etsin rabbim
Bekle cnm isterssn. :)
Amin Can'ım hep dua ediyorum . Allah isteyenlere de nasip etsin hayırlısı ile . Merakla testinin sonucunu bekliyorum . Hadi hayırlısı inş .
Bende de vardı geçen ay ama negatif oldu sonuç canım simdi de var hala önceden dikkat etmedim diye düşündüm. :) inşallah hamilesindir :)Canim bide ben internette okudum bu cizgi hamileligin daha ileriki donemlerinde cikarmis ondanda pek umitlenmek istemiyorum.. daha once cikanlar olmus ama ne bileyim negatifse uzulmekte istemiyorum
Yok canım ben oğlumu doğuralı 7 yıl oluyor zaten doğumdan sonra pul pul dökülerek kayboluyorS
Senin çizgi duruyr mu canım?
Benimki duruyr ya canım. 6 sene oldu. Hatta bu ay fark ettim . hamile miyim acaba dedim ama negatif testimYok canım ben oğlumu doğuralı 7 yıl oluyor zaten doğumdan sonra pul pul dökülerek kayboluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?