Gobekten kasiga dogru kahverengi cizgi!! Kizlar bakar misiniz...

Kizlar test negatif cikti keske sabah yapsaydim diye dusunuyorum
Canım şimdi yaptığın testle sabah yapacağın test arasında senin sandığın gibi bir fark olmayacak. Adetine 2-3 gün varsa hamilelik olsaydı yarın sabahta şimdi de testte çıkardı. Sen tabi ki yarın da yap sadece bizim ısrarımızla şimdi test yaptında yanlış yaptın diye birşey yok.

Ayrıca belki bu ay geç yumurtlamışsındır, henüz kanda beta hcg yükselmeye başlamamış olabilir. İnşallah birkaç gün sonra adetin gecikir ve güzel haberlerini alırız.

Canim üzülme, hayırlısı olsun.. bende buay çok çok umitliydim bat 5 eylül, dayanamadim dünde bugün de yaptim test hep tek hep tek hop tek kafayi yiyecem çift çizgiyi göremedim henüz ama ümidimi de kaybetmedim. .rabbim biliyordur zamanını. .isteyen herkesin kucağını hayırlısıyla doldurur inşallah. .

Canım hayırlısı olsun ne kadar çol stres yaparsan o kadar zor hamile kalırsın yaşını kilonu ve ne zamandır korunmadığınızı bilmiyorum bir de mesela cinsel ilişki planlı olmamalı çoğu zaman yani ciddi bir yumurtlama sorunu olmadıkça. bence en az 1 yıl çok heveslenilmemeli benimki çok süpriz oldu inanamadım gerçekten kendini biraz oyalamanı ve test yapmamanı öneririm bundan sonrası için inan bana hamile olduğunu hissedersin adetin 3 gün geçiktikten sonra test yapmak en iyisi ben çok acele etmiştim pozitif olmasaydı hayal kırıklığı olurdu bende de. Bence tüm anne adayları hamile kalmadan önce sigarayı bırakmalı alkol tüketmemeli sağlıklı beslenmeli ve folik asit kullanmalı kan değerlerinide düşükse yükseltmeli. Belki ben kendimi çok hazır hissetiğim için hamile kaldım bilemiyorum. Ama dediğim gibi bence sabırlı olmak kafaya takmamak ve insanlara çok kulakda asmamak çok önemli çünkü insanlar bazen gerçekten moral bozuyor. Allaha güven canım hakkınızda hayırlısı olsun.

Amin insallah canim :) hepimiz icin hayirlisi olsun :)

Canim cok tesekkur ederim destegin icin... bana moral oldun cok sagol :)

Evet erkek bebeklerde çok belirgin kahverengi çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…