- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi _Insomnia_
-
Ya o çizgi hemen çıkmaz ki ya.
Testi yap bizede hber ver cnm insallah bebektendr
2 aylık hamıleydım cıktıgındaCanim seninde boyle hamileligin baslarinda mi cikmisti gobegindeki cizgi
2 aylık hamıleydım cıktıgında
ıncecık kahverengı dumduz bı cızgı
Benim 4. Aydan sonra çıktı canım. Allah gönlüne göre versin inşallah meleğin seninle dır :)
Can'ım bende de o çizgi oluştu daha adetime 5 gün vardı kimi gebelerde bu hamile kalır kalmaz çıkmaya başlıyormuş kimisindide ilerleyen dönemlerde çıkıyormuş neyse ben eşime de gösterdim çizgiyi o da var olduğunu söyledi sonra kanda baktım direk değerim 294 çıktı şu anda 7 haftalık hamileyim :)Kizlar daha oncede konu acmistim ama ondan sonra bi daha hamilelik dusuncesini kafamdan atmistim aklima bile gelmiyordu acaba hamilemiyim diye... ama dun gobegimden kasigima dogru inen kahverengi bir cizgi farkettim daha once oyle bisey yoktu...bunun ne oldugunu bilmiyodum daha once hic gormedim..internetten arastirinca buldum... bu gobekten kasiga inen cizgi hamilelik mi?? Adetime 2-3 gun var... Lutfen bilgisi olan yazabilir mi??
Can'ım bende de o çizgi oluştu daha adetime 5 gün vardı kimi gebelerde bu hamile kalır kalmaz çıkmaya başlıyormuş kimisindide ilerleyen dönemlerde çıkıyormuş neyse ben eşime de gösterdim çizgiyi o da var olduğunu söyledi sonra kanda baktım direk değerim 294 çıktı şu anda 7 haftalık hamileyim :)
Canim adetime bi kac gun var cikar mi testte acaba yapsam??
Canim belki idrar testinde cikmayabilir. Ama hastaneye gidip kan testi yaptirabilirsin. Bhcg daha kesin sonuc veriyor. Idrar testi adet gecikmesinden sonra kesin sonuc verir
Bende de wardı canm açık kahwerengi çizgi we bende hamile oldğmu o çizgiden anlamıştm daha 3 haftalktı ama daha snra kaybettm inşallah seninkide hamileliktendir umutlandırmak istememEvet canim ben adet gecikmesini beklicem o zaman test yaparim pozitifse bu sefer kan testi yaptirayim diye dusunuyorum...
Hakkinda hayirlisi olsun o zaman canim :)Evet canim ben adet gecikmesini beklicem o zaman test yaparim pozitifse bu sefer kan testi yaptirayim diye dusunuyorum...
Hakkinda hayirlisi olsun o zaman canim :)
O çizgi genelde hamilelerde beliriyor göbek büyüdükçe daha da belirgin hale geliyor..
Test yaptırmakta fayda var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?