Gobekten kasiga dogru kahverengi cizgi!! Kizlar bakar misiniz...

Bnm ablaminda vardi ama 4uncu ayda cikmisti oglu 9 aylik ama hala iz var

Ilk bebisimde 3 aylikken belirdi cizgi ve hic gecmedi. 2 bucuk yildan fazla oldu duruyo yerli yerinde :)

Benim 4. Aydan sonra çıktı canım. Allah gönlüne göre versin inşallah meleğin seninle dır :)

Can'ım bende de o çizgi oluştu daha adetime 5 gün vardı kimi gebelerde bu hamile kalır kalmaz çıkmaya başlıyormuş kimisindide ilerleyen dönemlerde çıkıyormuş neyse ben eşime de gösterdim çizgiyi o da var olduğunu söyledi sonra kanda baktım direk değerim 294 çıktı şu anda 7 haftalık hamileyim :)

Canim suan beni nasil mutlu ettin anlatamam :) insallah benimde oyledir... cok bi belirtim de yok aslinda ama bilmiyorum cizgiden suphelendim ne oldugunu ogrendikten sonra umitlendim... adetimi beklicem bakalim olmazsam hemen test yapicam ama bi kac gun nasil beklicem bilmiyorum artik :)

Yorumları okumadım söylendi mi bilmiyorum ama o çizgi bildiğim kadarıyla hamileliğin ilerleyen zamanlarında göbeğin büyümesi ve derinin gerilmesiyle ortaya çıkıyor

Evet canim ben adet gecikmesini beklicem o zaman test yaparim pozitifse bu sefer kan testi yaptirayim diye dusunuyorum...
Bende de wardı canm açık kahwerengi çizgi we bende hamile oldğmu o çizgiden anlamıştm daha 3 haftalktı ama daha snra kaybettm inşallah seninkide hamileliktendir umutlandırmak istemem

O çizgi genelde hamilelerde beliriyor göbek büyüdükçe daha da belirgin hale geliyor..
Test yaptırmakta fayda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…