Gobekten kasiga dogru kahverengi cizgi!! Kizlar bakar misiniz...

Canim test yapmaya bile cesaretim yok :) karar veremedim hala adetimin gecikmesini mi bekliyim yoksa beklemeden test mi yapiyim diye :) bugunde gobek deligimin hafif koyulastigini farkettim... valla ya beklicem yada bi cesaret test yapicam :)

Erken teste gerek yok. Geç yumurtlama değilse normal testte de çıkar. O çizgi normalde hormon epey yükselince çıkar. Hemen al yap da çatlamayalım bence.

Ben akşam 5 gibi ve en fazla 2 saatlik idrarla yaptım testi çok net çıktı ikinci çizgi. Üstelik adetime 4 gün vardı daha. Karnımdaki çizgi ise taa 4.aydan sonra belirmeye başladı. Çizgi var diyorsun şimdiden o Zaman testinde çabuk cevap verir. Meraktayız burda yap şu testi canım :)

Canim cevremdekiler aksam saatlerinde yapicaksan bisey yeme icme bekle bi kac saat oyle yap dedi..bunun bi onemi var mi illa bisey yemeden icmeden mi beklemem gerekiyor?? Bi de aldigim testle ilgili yorumlar okudum internette hep yanlis sonuc cikariyomus... negatifse pozitif, pozitifse negatif cikariyomus..simdi ben bu testi yaptigimda guvenmiyimmi yinede teste?? :)

Testin markasini soylede almayalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…