- Konu Sahibi _Insomnia_
-
Inşallah canım allah gönlüne göre versin sabah bir test yapmanı öneririm ama benim çizgim sonradan beliren silik çizgilerdendi yani seninde belki hemen çıkmaz o yüzden en iyisi kan testi. Eşin nasıl biri bilmiyorum ama benimki benimle birlikte hastanede kesin olarak öğrenmek istemişti belki bu anı paylaşmak istersiniz şiddetle tavsiye ederim :)
Allah hayırlısını nasip etsin canım
erken gebelık testi yap sende kurtul bizde hadi canım
Uslubunuza dikkat lutfen!!!
kötü bir uslupla söylememiştim aslında , merakta kalmıyalım diye demiştim
gerginliğinize veriyorum
Geç yumurtlamadıysan çıkar. Bence yap.Canim sence benim cizgi belirmesi cok mu erken?? Adetime 2-3 gun var daha ve bu cizgi ilk defa belirdi umutlanmakta istemiyorum simdiden
kötü bir uslupla söylememiştim aslında , merakta kalmıyalım diye demiştim
gerginliğinize veriyorum
:) en az 2-3 saat birşey içme ondan sonra yap
aslında sabah ilk idrarla yaparsan daha kesin olur , inşallah sonuç pozitiftir.
Erken teste gerek yok. Geç yumurtlama değilse normal testte de çıkar. O çizgi normalde hormon epey yükselince çıkar. Hemen al yap da çatlamayalım bence.
Aynen catlamadan gidip aliyim ben bi test bari :)
Bende merak ettim kiz test yaptin mi :)
Canim testi aldim ama daha yapmadim sabah yapilinca daha iyimis diye sabahi bekliyim dedim :)
Ben akşam 5 gibi ve en fazla 2 saatlik idrarla yaptım testi çok net çıktı ikinci çizgi. Üstelik adetime 4 gün vardı daha. Karnımdaki çizgi ise taa 4.aydan sonra belirmeye başladı. Çizgi var diyorsun şimdiden o Zaman testinde çabuk cevap verir. Meraktayız burda yap şu testi canım :)
Canim cevremdekiler aksam saatlerinde yapicaksan bisey yeme icme bekle bi kac saat oyle yap dedi..bunun bi onemi var mi illa bisey yemeden icmeden mi beklemem gerekiyor?? Bi de aldigim testle ilgili yorumlar okudum internette hep yanlis sonuc cikariyomus... negatifse pozitif, pozitifse negatif cikariyomus..simdi ben bu testi yaptigimda guvenmiyimmi yinede teste?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?