Gobekten kasiga dogru kahverengi cizgi!! Kizlar bakar misiniz...

Hiç alakası yok canım rahat rahat yap sen testini. Bu testler vücuttaki Beta Hcg hormonunu algılayarak sonuç veriyor. Bu hormonda vücutta yalnız hamileyken üretiliyor. Hamile kalmak dışında şuan vücudunda ne yersen ye bu hormonu yoktan var edemezsin :)

Bak sana kendi testlerimin resmini gönderiyorum. Biri adete 4 gün diğeri de 2 gün varken yapıldı. İnş sende hamişsen bu kadar net çıkar ikinci çizgi :)

Eklentiler

• image.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 202
Yazi yazdigin yerin altndaki cevaplanin yaninda dosya yukle yaziyor ordan aticaksin :)

Tamam canim buldum sagol :) testten bisey anlamazsam eger sizlere sorarim diye dusundum :) daha once hic erken gebelik testi yapmadim... gecen aylarda adetim gecikince yapmistim pozitif cikmisti.. bakalim bu nasil olcak :)

Anladim hayirlisi olsun cnm :)
Tamam canim buldum sagol :) testten bisey anlamazsam eger sizlere sorarim diye dusundum :) daha once hic erken gebelik testi yapmadim... gecen aylarda adetim gecikince yapmistim pozitif cikmisti.. bakalim bu nasil olcak :)

Canım ben de konuyu gizliden gizliye takip ediyordum. Baya heyecanla bekliyorum yani iki de bir bakıyorum testi attın mı diye
İnşallah hayırlı olur. 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…