- Konu Sahibi _Insomnia_
-
Testin markasini soylede almayalim :)
Certain ultra erken gebelik testi
Hiç alakası yok canım rahat rahat yap sen testini. Bu testler vücuttaki Beta Hcg hormonunu algılayarak sonuç veriyor. Bu hormonda vücutta yalnız hamileyken üretiliyor. Hamile kalmak dışında şuan vücudunda ne yersen ye bu hormonu yoktan var edemezsin :)Canim cevremdekiler aksam saatlerinde yapicaksan bisey yeme icme bekle bi kac saat oyle yap dedi..bunun bi onemi var mi illa bisey yemeden icmeden mi beklemem gerekiyor?? Bi de aldigim testle ilgili yorumlar okudum internette hep yanlis sonuc cikariyomus... negatifse pozitif, pozitifse negatif cikariyomus..simdi ben bu testi yaptigimda guvenmiyimmi yinede teste?? :)
Canım hem de erken gebelik testi almışsın duyarlılığı çok daha yüksek bu testlerin. Gönül rahatlığıyla yap bizi de rahatlat :)Certain ultra erken gebelik testi
Omu yanlis cikartiyormus gecen ay benn o testle hamile oldugumu ogrendim :)
Canım hem de erken gebelik testi almışsın duyarlılığı çok daha yüksek bu testlerin. Gönül rahatlığıyla yap bizi de rahatlat :)
Tamam canim idrarim gelir gelmez hemen yapip buraya da yazicam :)
Bekliyoruz :)ayrica senin baktigin yorumlara baktim 2012-2014 yorumlari. Testi gelistirmislerdir artik. Kac sene gecmis ustunden :)
Haklisin canim olabilir... sende dogru cikmis mesela test :)
Bak sana kendi testlerimin resmini gönderiyorum. Biri adete 4 gün diğeri de 2 gün varken yapıldı. İnş sende hamişsen bu kadar net çıkar ikinci çizgi :)
Cizgiler baya net cikmis canim :) insallah benimde boyle cikar :) burda resim nasil yukleniyor canim??
Yazi yazdigin yerin altndaki cevaplanin yaninda dosya yukle yaziyor ordan aticaksin :)
Tamam canim buldum sagol :) testten bisey anlamazsam eger sizlere sorarim diye dusundum :) daha once hic erken gebelik testi yapmadim... gecen aylarda adetim gecikince yapmistim pozitif cikmisti.. bakalim bu nasil olcak :)
Gelmedi mi daha:) MerAKLA ben de bekliyorum. Hayırlı görüntülr inş. canım:)
Canım ben de konuyu gizliden gizliye takip ediyordum. Baya heyecanla bekliyorum yani iki de bir bakıyorum testi attın mı diyeKizlar daha oncede konu acmistim ama ondan sonra bi daha hamilelik dusuncesini kafamdan atmistim aklima bile gelmiyordu acaba hamilemiyim diye... ama dun gobegimden kasigima dogru inen kahverengi bir cizgi farkettim daha once oyle bisey yoktu...bunun ne oldugunu bilmiyodum daha once hic gormedim..internetten arastirinca buldum... bu gobekten kasiga inen cizgi hamilelik mi?? Adetime 2-3 gun var... Lutfen bilgisi olan yazabilir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?