Merhaba.
Göbek maalesef ne yaparsanız yapın spor yapılmadığı sürece gitmiyor.Kardio yapmak şart demişti Dr.Mehmet Öz.İsterseniz morarana kadar mekik yapın kardio yapmazsanız göbek gitmez demişti.Bendede doğumdan sonra kalmıştı ama oldukça küçüldü nerdeyse artık yok gibi.Spor salonuna yazıldığımda ordaki hocaya göbek için ne yapayım diye sorduğumdada oda kardio yapsan yeter dedi.Vücut yağ yakmaya en yoğun olan yerden başlar ve yağ yakımı genelde göbek yağlarından başlar.Göbek için yapılacaklar şunlar:
-Denildiği gibi yapabilirseniz kardio yapın onu yapamıyorsanız mutlaka göbeğe yönelik egzersizler yapın..Ama ciddi ciddi yapın yani haftada 3-4 gün belli sürelerle olsun.
-Belli bazı yiyecekler göbek yağlarını yakmadada fayda gösterebiliyor .Mesela yemeklerden yarım saat önce yenilecek bir kase yoğurt, günde 3 fincan yeşil çay..
-Birde en az % 5 kafein içeren bir krem sürebilirsin göbeğine Sabah ve akşam..Biberiye yağı sürüp strechlenmeninde etkili olduğunu duymuştum birkaç kez yaptımda ama ağır kokusundan dolayı vazgeçtim ve krem kullandım..
Umarım kısa zamanda kurtulursun göbeğinden..3 ayda erken bir süreç doğum sonrası.O yüzden çok dert etme vücudun doğum sonrası toparlanmaya geçmesi 6 ayı bulabiliyor.Ama göbekten kurtulmak mümkün bunu unutma..