göğsün küçük olması evlenınce sorun yaratır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar,
göğüs küçüklüğü evlenınce cinsel açıdan sorun yaratırmı acep? yoksa her konuda kadın ıyıyse göğüs önemli değilmi der erkek?

arkadaşlar,
göğüs küçüklüğü evlenınce cinsel açıdan sorun yaratırmı acep? yoksa her konuda kadın ıyıyse göğüs önemli değilmi der erkek?

Yani nasıl bir sorun yaratacak ki :S Koca küçük göğüs sevmiyorsa git silikon taktır falan der en fazla :S Kriz cıkacak değil herhalde :S

arkadaşlar,

evet, çok sorun yaşatır
en geç 2 sene içerisinde kocan seni boşar bilesin

evet, çok sorun yaşatır
en geç 2 sene içerisinde kocan seni boşar bilesin

İki sene bekler mi hiç adam, ilk geceden "ayy küçükmüş git!" der.

Şakası bir yana, cinsel hayatı kast ediyorsan bir sorun olmaz, beğenmeyen silikon paramı versin der çıkarsın işin içinden.

Seven adam her türlü beğenir. İsterse tek göğsü olmasın.
Bir insan fazla şekilciyse zaten ondan korkarım. Göğüslerim ve vücudum için benle birlikte ise orası tehlikeli zaten.
Ama çoluk çocuk derken o göğüsler istenmeyecek şekilde gneişliyormuş zaten.

bence doğal hali en güzel.
küçükte olsalar en azından plastikten değiller

Eğer sen ay çok küçük deyip utanıp sıkılırsan evet sorun olur.Ama sen kendinle barışık ve öz güven sahibi olursan hiç sorun olmaz.Bir erkek ne kadar gizlersen gizle büyük ya da küçük olduğunu anlar.Bilerek evlenir yani.Aman ya bu bir kusur mu? Yapma lütfenn...

bişey olmaz merak etme, ama takıntı yapıpta gögsüm küçük diyip eşine sakın söyleme

arkadaşlar,

Canım sorun yaratır, yaratmaması mümkün değil.
Belki eşin sana belli etmez ya da direkt söylemez ama illaki içinden daha büyük olsa mıydı acaba diye geçirir.
Ben Üni.den mezun olduktan sonra protez taktırdım 2007 yılında. Kendim istediğim için, o dönemde eşimi tanımıyordum bile.
Beni rahatsız ediyordu,istediğim şeyleri giyemiyordum, bikini yakışmıyordu,ben kendim için yaptırdım. Doktoruma ilk gittiğimdede bana şunu söyledi.
Göğüs asla zamanla büyümez, sadece sarkar ve en kötü göğüs emzirmeden sonra sarkan küçük göğüstür aynı keçi memesine döner demişti.
Ben hiç bir sorun yaşamadım ne operasyonumda, ne de sonrasında. Şuanda çok memnunum,eşimde çok memnun.Son derece doğal duruyo,hatta Dr.um o zaman demiştiki o kadar doğal olucakki,sen söylemezsen kocan anlamaz bile dedi,gerçekten de öyle,ben söylediğimde eşim gerçekten mi dedi.
Bunun püf noktası doktorundur. Eğer kafanda böyle bir düşünce varsa,doktorunu iyi seç. 2.000 lira fazla ver ama sonrasında problem yaşama. Ucuz olacak diye sonra defalarca bıçak altına yatmak zorunda kalma.
Sevgiler

içlerine mi doğuyomuş?

bu konular ozeldır kısıden kısıye degısır.zaten esın olacak kısı asagı yukarı senın goguslerının olcusunu tahmın eder merak etme.bunda utanılacak sıkılacak bırsey yok.ortak kararınız olursa sılıkon da taktırabılırsın.

Sizi seven insan herşeyinizi olduğ gibi kabul eder. Yani siz sorun çıkarmazsanız vücudunuzla ilgili, o da çıkarmaz.

Ehe aklıma geldi bişey, anlatayım: Bir arkadaşım anlatmıştı, komşusunun kızının göğüsleri çok küçükmüş. O da sürekli sütyenine pamuk doldururmuş (o zamanlar dolgulu sütyenler yokmuş tabii) gerdek gecesinde gelinliği çıkarmasıyla beraber pamuklar fırlamış sağa sola Kocası eneee deyip kalmış Kocası hala deli gibi aşık, hiçte bir sorun olmamış.

Sorundan kastımız adamların bizi boşaması değil zaten bayanlar,meseleyi uç noktalardan almayın. Elbette sizi seven adam sizi mememniz yok diye boşamaz.
Benim söylemek istediğim cinsel konularda sıkıntı olabilir. Şunu hepimiz biliyoruzki, kadını en özel ve seksi hissettiren nokta göğüstür. Hangi kadın,dik,yuvarlak ve kararında ölçülerde göğsü olsun istemez ki? Anlatmak istediğim de bu, adamda yatakta sunta gibi bir kadın istemez. Bizi ne kadar sevseler aşık olsalarda, bizlere belli etmeseler dahi içlerinden "Benim yavrunun da azıcık memişi olsa iyiymiş" diye geçirirler. Bunun aşkla,sadakatle bir ilgisi asla yok. Erkek metabolizması bizden çok çok farklı çalışıyor. Evli arkadaşlar ne demek istediğimi çok iyi anlar. Yoksa sizi memeniz için boşayacak adamı,ona bırakmadan siz boşayın yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…