göğsün küçük olması evlenınce sorun yaratır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siz nerden emin oldunuz?

destekli sutyeni takar
orasını burasını da elletmez
kimse de bişe anlamaz

Olayı hemen namus davasına getirmeyin.Erkeklerin içlerine falan doğmuyor.Ben bile anlarım tahta göğüsle normal boydaki bir göğsü.Orasını burasını elletmekle nasıl bir ilgi kurdunuz? Eniştem demişti ki erkeklerin hayal güçleri öyle geniştir ki dikkatli bakmalarına izin vermeyeceksin.

Edit; iki kez gönderilmiş

Son düzenleme:
siz nerden emin oldunuz?

destekli sutyeni takar
kimse de bişe anlamaz

Ya ben bile anlarım kız halimle tahta gibi göğüsle dolgun göğsü.Ne ilgisi var orayı burayı elletmekle hey Allah'ım! Destekli sütyenle kimi kandırıyorsun.İnsanın kendine güveni olsun.Büyük küçük farkeder mi? Erkeklerin hayal güçleri her kızı çıplak hayal edebilecek kadar gelişken iken bir göğsü mü anlayamayacaklar peh!

siz nerden emin oldunuz?

destekli sutyeni takar
kimse de bişe anlamaz

herkesın uzmanlık alanı vardır canım.erkekler kadınlara bakarken nelerı gordugunu tahmın bıle edemezsınız.bız nasıl bı cantanın ayakkabının cakma olup olmadıgını anlıyorsak onlar da ıcın de pamuk var,bılmem ne mı var anlarlar ellemesıne gerek yok yanı.

Allah herkese yakışanı vermiştir.

Hiç bir erkeğin sorun yapacağını zannetmiyorum demiyorum çünkü büyük göğüsten hoşlanan da var hoşlanmayan da. Evlendikten sonra bile ay senin şuran şöyle buran böyle diye zamanla eleştiren kocalara da var. Ama gidipte sorun yapacak kadar değildirler.

siz nerden emin oldunuz?

destekli sutyeni takar
kimse de bişe anlamaz

ahahaha öldüm bu yoruma yaa. İçleirne mi doğuyormuş Moralim yerine geldi yeminle
Hakikaten Ben de destekli kullanıyorum öyle kalın ve şişik ki dıştan çok haşmetli duruyor vallahi. Çıkarınca sönüyor tabi ki Benim diyen erkek anlayamaz.

namus davası?
neyi nereye getirmişim?
o kısmı anlamadım daha net yazarsan tekrar değerlendiririm

erkeklerin hayal güçlerini eniştenin beyanlarına göre ölçüp değerlendirmemi benden beklemeyeceksin değil mi paslotap

ünlem kasınca çok şık durmuş yazdıkların

çakma ayakkabı vs destekli sutyen
hmm ilginç bi mukayese

Sivri olmaya çalışıyorsun belli ki.

O değil de bizim bir arkadaşın göğüsleri acayip büyük hani. Yaşı da fazla büyük değil 19 yaşında daha, yaşıtız. Boyu da kısa. O göğüsler çok acayip duruyor ya. Sudyenler taşıyamıyo, karnına iniyor bildiğin. Ve acayip şişman gösteriyor ya, bana mı öyle geliyor bilmem de.
Öyle olacağına 75 bedenimle mutluyum ben arkedeş

ömür boyu yaşayacağın eşinden ne kadar saklayabilirsin ki, en iyisi saklamadan beraber çözüm bulmak iyi günde kötü günde beraberlik değilmi evlilik bu konuda eşinizden destek alabilirsiniz maddi manevi

Kendinin, benliginin, kendine has olmanin ne demek oldugunu bilmemek, unutmak ne kadar kötü birsey.
Her gelenin zevkine göre pismek:)
Yapboz oyunu:)

ozaman kocana söle büyütsün aşkım,, Bir yede okumuştum dokunmak ve öpmek büyütüyormuş :):):):)

ozaman kocana söle büyütsün aşkım,, Bir yede okumuştum dokunmak ve öpmek büyütüyormuş :):):):)

Aşkım mı?

Nerde okumuştunuz bilim ve insan dergisinde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…