göğsün küçük olması evlenınce sorun yaratır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
niye sorun olsun canım sevgilin seni böyle beğenmişse evlenince ne diyecek ki sana.ayrıca bir erkek öncelikle karısının kişiğini karakterini sevmeli gerisi gelip geçici sonuçta hepimiz yaşlanıcaz değişecez seni seven beğenen en doğal halinle beğensin

erkeğine bağlı olarak değişir .kimi göğüs takıntılıdır mesela illada olucak der zaten ona göre seçimini yapar .kimisi umursamaz o zaman sorun olmaz .yani dedikleri gibi zevkler ve renkler tartışılmaz .
silikonlu göğüsü beğenmiyorum ben şahsen ilerde sıkıntıda yaratailiyor zaten .doğalda durmuyor doğal olduğunu iddia ediyolar ama gördüklerim çok kötü duruyordu .en iyisi doğallık küçükde olsa bence.

sağlıklı olda varsın küçük olsun gerisinin hiç önemi yok valla canım

ben de hep destekli dolgulu sütyen takarım,böyle normal boyutta görünüyor,yazın hava sıcak diye desteksiz dolgusuz bi sütyen takmıştım.
Erkek arkadaşım bakıp "bune yaaa ergenliğe yeni girmiş kızlarınki gibi demişti".O an dünyam karardı,başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.
Bu yüzden bende evlenmekten korkuyorum

ayy çok saçma yorumlar var ya
canım sen üzülme hiç bi sorun olmaz
zaten büyür zamanla
önemli olan senin güzel özelliklerin takma kafaya
özgüvenli ol

sen de göbeği falan varsa ya da karnında kas yoksa türk kası diye dalga geç. ya da başka bi eksikliğini yüzüne vur. kusura bakma da cidden odunmuş.

valla sizin anlatım tarzınıza bayılıyorum ne yalan söylim yazdıklarınızı ne zaman okusam bi gülme krizi gelir bana da

sen kendini nasıl mutlu hissediyosan öyle ol bence kendin için yap yaptırıcaksan benim arkadaşımda muzdarip aynı dertden ve evlenmeden önce büyütmek istiyo. kocasından çekindiğinden değil kaynana falan bilmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…