Korkmamak elde değil canım.bende dizlerim titreyerek gitmiştim hastaneye.ama bir bakacaksın herşey olmuş bitmiş.inşallah rahatça,sağlıkla atlatırsın .
kızlar bende çok istiyorum ama açıkçası endişeleniyorum bulunduğum şehirde bir doktora gitmiştim ama çok küçük olmadığını sadece yayık olduğunu söylemişti şu an yaptırmayın bekarsınız çocuğunuz yok daha sonra toparlatırsınız dedi tamamen profesyonellikten uzak olarak...
ama böyle söylemesi hevesimi kırsa da hep aklımın bir köşesinde bu olay
mary jane , cnm, ben son anda vazgeçecektim. Allahım ben napıyorum dedim . Kararını verdin. Tamam bitti . Kimse bile bile keyfe keder ameliyat olma z. Demek ki mutsuzdun. Artık mutlu olacaksın . No pain No gain ama karar yine de senin. Ama ben bekar olsam ya da çocuğum olmasa bu kadar Korkmazdım . Aklıma hep onlar geldi
Çok normal canım.Özellikle son 1 haftam nasıl geçti bir Allah,bir ben bilirimBu korku normal dimi bitek bende olmadı yani
Süreçten de çok korkuyorum çıkınca oluşacak ağrılardan. Burda yazılanlar doğruysa yandık
Çok normal canım.Özellikle son 1 haftam nasıl geçti bir Allah,bir ben bilirim.Eğer bu derece istediğim birşey olmasa kesin vazgeçerdim.Doğumlarımda bile bu kadar korkmamıştım.Bile bile,kendi ayaklarımla gittim,ameliyatımı oldum.Olduğuma da çok ama çok memnunum
İnşallah canımAy inşallah ben de aynısını söylerim ameliyattan sonra ablacımm ya
Canım nasılsın yarın ameliyat değil mi bişey kalmadı heyecandan uyuyamamışdır senAy inşallah ben de aynısını söylerim ameliyattan sonra ablacımm ya
Canım nasılsın yarın ameliyat değil mi bişey kalmadı heyecandan uyuyamamışdır sen
Canım inşallah çok güzel geçecek ameliyatın belki de ameliyattasın Allah yardımcın olsun. İnşallah rahat bir ameliyat ve iyileştirme sürecin olurAynen yarın ameliyat canım dün çok korku vardı ama iyiyim şuan.
Ben ameliyattayken bana dua edin nolur..
Yazarım buraya zaten hangi saatte gireceğimi
Ay ben bile heyecanlandım
Hasbünallahu ve ni'mel Vekil ni'mel Mevla ve ni'mennasîr" beklerken böyle dua et. Birde 422 adet "ya Şafii" oku 13:07 ve 15:23 saatleri arasında birde rahatlamak için "ya Rafii", 351 adet.Ahahah canım yarın olcam ameliyatı inşallah. Bugün değil. Şuan evdeyim, telefon bekliyorum işte hastaneden.
Hasbünallahu ve ni'mel Vekil ni'mel Mevla ve ni'mennasîr" beklerken böyle dua et. Birde 422 adet "ya Şafii" oku 13:07 ve 15:23 saatleri arasında birde rahatlamak için "ya Rafii", 351 adet.
ayy heyecan yaptım ben de bak bizi habersiz bırakma.Amiin canımWhiteSwan_ çok teşekkür ederim
Az önce aradılar sabah saat 11 gibi bekliyoruz sizi dediler. Muhtemelen 12 gibi girmiş olucam ameliyata.
ayy heyecan yaptım ben de bak bizi habersiz bırakma.
Bırakmam canım yazayım inşallah da ameliyattan kaç saat sonra buraya yazcak durumda olurum sizce? Tecrubeli arkadaşlar ne diyorsunuz?
Sonunda beklenen gün geldi demek canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ağrısız sızısız sorunsuz bi süreç yaşarsın üç saat sonra kendine gelirsin yemek yedikten sonra insan iyi oluyor şimdiden çok çok geçmiş olsun bu aralar pek takip edemedim buraları tatildeyim bi kaç gündür sonucunu merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?