Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Bırakmam canım yazayım inşallah da ameliyattan kaç saat sonra buraya yazcak durumda olurum sizce? Tecrubeli arkadaşlar ne diyorsunuz?
Canım, 2,3 saat sonra canlanırsın kendine gelirsin. Ama hemen telefonu eline alma, annen kızar. Ne işin var forumda , gibi şeyler diyebilir . Bana kızdılar çünkü ben de gece yazdım, görümcem uyurken 10 a doğru ameliyata girdim, 12 ye doğru uyandım. 1,2 gibi yemek yedim.çorbamı kalın pipetle içtim, yoğurt yedim. Peşinden kustum. Kusunca gözüm açıldı, rahatladım. Kustuğum için metpamid yaptılar iğneyle( bulantı ilacı) o acayip uyutan bi ilaçtır .2 saate yakın Uyumuşum. Uyandığımda artık kendimdeydim. Sadece baskı ve gerginlik vardı. Bol su ve ayran içtim.

Bi de yatağını dik hale getir öyle yat. Akşama doğru , odamdaki koltukta oturmayı tercih ettim. Sırtıma yastıklar koydum. Çok rahat ettim. Hep yatma, sırtın çok ağrıyor çünkü .

Ben de burun ameliyatımda midem bulanınca hemen o iğneden yaptırmıştım. Hiç kusmamıştım çünkü kusunca çok halsiz oluyorum ben. O ilaç anında kesmişti :))
Serumuma eklemişlerdi. O zaman ben pipet de alayım ya kaşıkla yiyemiyor muyuz çorbayı o derece mi fena oluyoruz?

Büyük gün gelmiş çatmış yarın güzel haberini bekliyoruz gecmiş olsn simdiden

Tamam bunları da yapıcam. Sabahtan beri 786 besmele, 100 inşirah, 100 kevser okudum. 4 yasinli terkibi yapıcam bir de hâcet için. Ardından dua edicem. Senin dediklerini de yapayım canımm
Maşallah epey dua okumuşsun bak ciciklerini büyütmek dua etmene vesile oldu

Ay sen burun da mı olmuştun benimki de estetik

Benim koltukaltı idi ya o yüzden, kollarımı kaldırabildiğim halde, pipet daha kolay gelmişti kendin de yiyiebilirsin ama benim çok midem bulanıyordu, ağzımı kaşıkla bulanıyordum

Benimkinde estetik yok ya kemik eğriliği vardı içerden, bir burun deliğimi tıkıyordu kemik. Dışardan hiç belli olmuyordu o yüzden içerden ameliyat oldum dış aynı kaldı :)))
Benim de hem kemik eğriliği hemde et büyümesi vardı ama ben estetikte oldum. Şimdi yine rahat nefes alamıyorum 2. Ameliyatı düşünüyorum uygun bir zamanda

Benimkinde estetik yok ya kemik eğriliği vardı içerden, bir burun deliğimi tıkıyordu kemik. Dışardan hiç belli olmuyordu o yüzden içerden ameliyat oldum dış aynı kaldı :)))
aynen benimde öyle içerideki kemik yüzünden nefes problemim var yazın daha kötü sürekli franjit oluyorum.. ama burun ameliyatından korkuyorum niyeyse herkes başarılı değil burun konusunda

yemek yemende sıkıntı olmaz ben kendim yedim içtim wc ihtiyacımı da gördüm hastanede bile böyleydi bana meme çok kolay geldi keşke bütün ameliyatlar aynı olsa

aynen benimde öyle içerideki kemik yüzünden nefes problemim var yazın daha kötü sürekli franjit oluyorum.. ama burun ameliyatından korkuyorum niyeyse herkes başarılı değil burun konusunda

Aynen canım burun çünkü yüzümüzün merkezinde o yüzden çok önemli. Hasan fındık bu konuda çok iyi. arzum77 de ona oldu sanırım onun da sonucu çok güzel

Aynen canım burun çünkü yüzümüzün merkezinde o yüzden çok önemli. Hasan fındık bu konuda çok iyi. arzum77 de ona oldu sanırım onun da sonucu çok güzel
ben estetik düşünmüyorum burnum birçok estetik sonucundan çok daha güzel kendimi beğenmişlik olsun diye demiyorum ama görenler hep öyle demiştir Dr olarak emre İlhan'ın yaptığı burunları çok beğeniyorum

fotomu da ekleyeyim ama burun ucum biraz yuvarlak etli onun harici severim burnumu

Eklentiler

• FB_IMG_1440169583975-1.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 73

Aynen canım sen de benim gibisin hiç estetik ihtiyacın yok. Sadece kemik alıncak içerden rahatlıcaksın

Gerçekten burnun çok güzel maşallahbende burada burun estetiği olanların resimlerini inceliyorum bazen ve seninle aynı fikirdeyim.emre ilhan bu konuda 1 numara:)

Gerçekten burnun çok güzel maşallahbende burada burun estetiği olanların resimlerini inceliyorum bazen ve seninle aynı fikirdeyim.emre ilhan bu konuda 1 numara:)
tşk ederim canım bi kere bu plastik cerrah bana burnunun ucu top gibi düzeltelim demişti iki yıl burnumun ucu top diye gezdim psikolojik bunlar hep
başarılı bir estetik operasyon bakınca belli olmayan operasyondur geçenlerde face te bi Dr un sayfası vardı yazmışlar çok doğal allah böyle yaratmış gibi diye yorum yazdım nesi doğal bariz belli oluyor estetik diye bağırıyor dedim hem yorumumu kaldırmışlar hem sayfadan engellenmişim anlamıyorum sürekli ay çok güzel ay çok güzel hocam elinize sağlık falan mı yapmak lazım ben hiçbir zaman hiç kimseye Yalaka olmadım olmamda objektif bi insanım kişi yapay burun beğenebilir ve hususî böyle istemiş olabilir ama o zaman allah böyle yaratmış gibi yazmayacaklar. .

Aynen canım sen de benim gibisin hiç estetik ihtiyacın yok. Sadece kemik alıncak içerden rahatlıcaksın
korkmasam ameliyat olmak istiyorum ama işte Dr bulup güvenmek çok önemli abim olmuştu geçen yıl o çok memnun kaldı belki aynı Dr a olurum güvenebilirsem yarın birgün sorun olduğunda hastasını başından atan Dr larda var bu yüzden her zaman iyi bir Dr seçmek önemli güvenimizi boşa çıkarmayan tabi :)

Kesinlikle canım sana katılıyorum benim doktorum meşhur bir doktor değildi ama dalınds çok iyiydi. Hayrettin bey. Dragosta olmuştum bende. Çok memnunum. Darısı başına inşallah. Hayatım değişti ameliyattan sonra. Dedim bu havasızlıkta nasıl yaşamışım çok zor. Göz altlarım uykusuzluktan morarırdı bazen. Gece çünkü sürekli uyanıyodum sağdan sola soldan sağa dönerken. :))
Neyse ki geçti canım. Şimdi sıra ciciklerde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…