- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
ay aynı şeyleri bende yaşıyorum böyle diyince gaza geldim ameliyat olup kurtulmak istiyorumKesinlikle canım sana katılıyorum benim doktorum meşhur bir doktor değildi ama dalınds çok iyiydi. Hayrettin bey. Dragosta olmuştum bende. Çok memnunum. Darısı başına inşallah. Hayatım değişti ameliyattan sonra. Dedim bu havasızlıkta nasıl yaşamışım çok zor. Göz altlarım uykusuzluktan morarırdı bazen. Gece çünkü sürekli uyanıyodum sağdan sola soldan sağa dönerken. :))
Neyse ki geçti canım. Şimdi sıra ciciklerde inşallah
ay aynı şeyleri bende yaşıyorum böyle diyince gaza geldim ameliyat olup kurtulmak istiyorum
dualarımız seninle ağrısız sızısız inşallah
Canım yarın için dualar seninleAmin canım, hazırlandım. Az önce de duştan çıktım. Saçlarımı ördüm, sabahı bekliyorum eheh
Girmeden önce de yazıcamm öyle giricem dualarınızı gönderin bana diye
Canım yarın için dualar seninleallahım yardımcın olsun
Canim dualarimiz seninle guzel bir sekilde uyu strese girmeden ki guzel uyanasinAyyy amin inşallah teşekkür ederimm
Bu gece kabus dolu geçti sürekli uyandım. Şimdi de öyle bi uyandım uyku tutmuyor
Allah yardımcın olsun senin büyük gününde geldi amelyattan sonra görüşmek üzereAyyy amin inşallah teşekkür ederimm
Bu gece kabus dolu geçti sürekli uyandım. Şimdi de öyle bi uyandım uyku tutmuyor
Allah yardımcın olsun senin büyük gününde geldi amelyattan sonra görüşmek üzere
Canim dualarimiz seninle guzel bir sekilde uyu strese girmeden ki guzel uyanasin
Agrisiz surec dilerim simdiden habersiz birakma bizi
tatlimm allah yardimcin olsunnn iyi haberlerni beklioruz :-*
Bende kamros diyorumAmin amin aminnn inşallah. Daha kamush gelmemiş ama ben damladım hastaneye erkenden ahaha
Haberdar ederim tabi ki çıkınca inşallah
Ah canım çok heyecanlısındır şimdi.İnşallah çok rahat atlatırsın:)Amin amin aminnn inşallah. Daha kamush gelmemiş ama ben damladım hastaneye erkenden ahaha
Teşekkür ederim eksik olmayınn
Hastanedeyim şuan. Heyecanla bekleyiş. Teşekkür ederim tekrardan.
Canım gözünü kapatıp açacaksın anlamadan bitecek ameliyatın. Güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsunAmin amin aminnn inşallah. Daha kamush gelmemiş ama ben damladım hastaneye erkenden ahaha
Canım gözünü kapatıp açacaksın anlamadan bitecek ameliyatın. Güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun
Canımmmmmmm, canımmmmmmmmmm, canımmmmmmmmmmmmmm, NASILSIN???????????????Ayyy amin inşallah teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?