Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

ay aynı şeyleri bende yaşıyorum böyle diyince gaza geldim ameliyat olup kurtulmak istiyorum
dualarımız seninle ağrısız sızısız inşallah

ay aynı şeyleri bende yaşıyorum böyle diyince gaza geldim ameliyat olup kurtulmak istiyorum
dualarımız seninle ağrısız sızısız inşallah

Amin canım, hazırlandım. Az önce de duştan çıktım. Saçlarımı ördüm, sabahı bekliyorum eheh
Girmeden önce de yazıcamm öyle giricem dualarınızı gönderin bana diye

Ayyy amin inşallah teşekkür ederimm
Bu gece kabus dolu geçti sürekli uyandım. Şimdi de öyle bi uyandım uyku tutmuyor
Canim dualarimiz seninle guzel bir sekilde uyu strese girmeden ki guzel uyanasin
Agrisiz surec dilerim simdiden habersiz birakma bizi

Amin amin aminnn inşallah. Daha kamush gelmemiş ama ben damladım hastaneye erkenden ahaha
Haberdar ederim tabi ki çıkınca inşallah
Bende kamros diyorum bekle bakim birazdan odaya alinirsin guzelce giyinirsin sonra hemsire damar yolu acacak..anestesist gelecek cok komik bir adam :)) Sonra kamros gelecek cizimleri yapacak veeeee o muhtesem harika neyse o igne gelecek ve sennnin kafan iyi olacak :)) sonra attaaaa gidiyosun
Ismini soyleyen biri olacak yaninda seni uyandiracak ama hatirlamicaksin bunlari:) kendini odanda bulacaksin usuyerek uyanacaksin ve agrin olacak ama sakinlestirici yapilacak sana ve yeniden uykuya dalacaksin cok mutlu ol canim

Teşekkür ederim eksik olmayınn
Hastanedeyim şuan. Heyecanla bekleyiş. Teşekkür ederim tekrardan.
Amin amin aminnn inşallah. Daha kamush gelmemiş ama ben damladım hastaneye erkenden ahaha
Haberdar ederim tabi ki çıkınca inşallah
Canım gözünü kapatıp açacaksın anlamadan bitecek ameliyatın. Güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun

C ChAneL81 biz de adama kamush diye diye adamın adı değişti gerçi twitter nicki kamush oradan çaldık

bütün iyi dileklerimiz seninle yavrum buraya da yazayım, akşamüstü geldiğimde cicilere ve sana merhaba diyeceğim inşallah. yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, çok umutluyum senden

Ayy canımmmm inşallah sağ salim atlatırım da geldiğinde rahat rahat muhabbet ederiz. Ben belki uğraşamam den girersin benim yerime buraya S styx09

C ChAneL81 Violetta72 Kamush ameliyattadır muhtmeeln şuan benden önce küçük bir operasyonu olcaktı. :))
Teeşkkür ederim saolun iyi ki varsınız

Tatlım... Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Çok güzel uyu uyan aramızda ol inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…