Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Çook teşekkür ederim canım tatlı dilin ve güzel dileklerin için

Çok teşekkür ederm.. Ayrıca bir sorum daha olacak ameliyat sonrası aynı gün çıkma durumu var mı.. Birkaç yerde aynı gün çıkabilirsiniz deniliyor.. Sizce ?

Kamran bey ameliyatlarını sabah erkenden yaptıgını söyledi. Gün boyu zaten dinleniyorsun bir gece kalmayı mutlaka öneriyorlar ama kalman mümkün değilse çıkartıyorlar. Riskli bir durum yok ama bence kal yani sadece birgün zaten. Ben 2.gün bile kalmayı düşünüyorum. Kendimi iyi hissetmezsem falan diye canım :)

Tesekkur ederim Benim hastane fobim var, yaklasik bir ay once varis ameliyati oldum bir gece kaldim sabah cikana kadar uyku tutmadi.. Mumkunse sabah erkenden ameilyat olup aksamustu cikmayi istiyorum.. Tamamen psikolojik..

Tesekkur ederim Benim hastane fobim var, yaklasik bir ay once varis ameliyati oldum bir gece kaldim sabah cikana kadar uyku tutmadi.. Mumkunse sabah erkenden ameilyat olup aksamustu cikmayi istiyorum.. Tamamen psikolojik..

Ben de uyuyamamıştım hastanede daha önce. Ama esteworld hiç hastane gibi durmuyor belki o nedenle rahat ederim ☺
Sen de esteworld mü düşünüyorsun?

Kızlar ailem psikolojik olarak problem çıkarıyor ya. Kafamı karıştırıyorlar. Sülük tedavisiyle meme büyütme vs vs diyorlar. Petek dinçöz hep öyle diri ve sağlıklı tutmuş vücudunu. Sarkmalara engelmiş vs.
Bir de emzirme döneminde ilerde çok sıkıntı çekersin diyorlar. Bana birşeyler söyleyin, hiç emzirme döneminden önce ameliyat olup da zor bir emzirme geçiren oldu mu aranızda? 3 gün kaldı ameliyatıma ama babam sıkıntı çıkardı parayla ilgili. Dua edin de şu sıkıntılarım çözülsün ya. Çok stres oldum bugün

canım yaa istanbul topiğinde görüyodum seni, bende düşünüyorum.
yeni araştırmaya başladım.
canım dualrımız seninle, onlarca isim var, birçoğu dünya starı.
çoğu da 2. yi doğurdu. yine sende biraz araştır ama meme ucu kesisi olmadığın sürece,
emzirmede sıkıntı yok diye biliyorum.

Ben de uyuyamamıştım hastanede daha önce. Ama esteworld hiç hastane gibi durmuyor belki o nedenle rahat ederim ☺
Sen de esteworld mü düşünüyorsun?
Canım bugün işteyken yazmıştım ama boş gelmiş mesaj :) ben inanıyorum senin sonucun inşallah çok güzel olacak. Ameliyata girmeden önce bol bol dua et canım. Kuran okumayı biliyorsan Fetih suresini oku güzel geçsin inşallah ameliyatın :)

Canım kıyamam yaaaaa.... Babana söyledin mi ? Gizli olcam diyordun?

Dualar senle canım biz atlattık sıra sende. Benim arkadaşım 2 çocuk emzirdi silikonlarıyla aklına getirme kötü şeyleri

Canım bak sülük tedavisi evet faydalı. Mesela benim bacaklarımda varis vardı sülük tedavisi yaptırdım bacaklarımın ağrısı azaldı ama varis görüntüsü düzelmedi düzelmeyince bende skloterapi yaptırdım. Sülükle göğüs büyümez.

Bak canım ailenin öyle demesi normal bana kardeşim geçen kış (bu arada ne kafar uzun zamandır hala ameliyat olamadığımı farkettim) eğer göğüslerini yaptırırsan ne sana bakarım ne de senle konuşurum dedi. Ben vazgeçmedim hiç bir aile kolay kolay hadi kızım göğüslerini yaptır demez. Kararlı olduğunu göster onlara

Bu arada mary jane , cnm, petek dinçöz kaçıncı estetiğinden sonra sülük yaptırmış acaba... Bi de Ebru şallı' ya sinir olmuştum bi gün . Bi kadın programında, yüzünü gergin tutan doğal tarifler veriyordu: bir tutam örümcek bacağı, 3 tutam karınca .. oku, 2 tutam iguana sümüğü....Gibi neymiş efendim güzelliğini bunlara borçluymuş. Yahu bi dudağın yerde bi dudağın gökte, kaşını kaldırta kaldırta uzaylı olmuşsun... Yüzündeki dolgunun haddi hesabı yok.... Boş ver sen bu uydurmaları. Memeyi bişey büyütemez yahu.

Kardeşim dediki "esranın tombiş kardeşi bile evlendi sen nasıl depresyona girersin bilmiyorum artık" heee bi de "rapisa 1 sene bile sürmeyecek teyze olacaksın" dedi. Konuyla alakasız ama içimden geldi

Kocam da beni vazgeçirmek için, 3. Çocuk kozunu oynadı ya Kararlı olduğunu göster. Ama ailenin rızası da önemli, onlar koca gibi değil sen bulursun bi yolunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…