Canım fotoğraflarına baktım. Zaten şuanki halleri bile çok güzel sana ne takılırsa takılsın çok güzel olacaklarına emin oldum. Sadece gün sayalım be o mübatek günün gelmesini bekleyelim ben sonucun çok güzel olacağına eminimsadece ağrısız ve az acılı atlarsın inşallah amelşyattan sonraki sürecini
Kamran beyin soyadı nedir ?!
Kamran efendioğlu diye biliyorum.Kamran beyin soyadı nedir ?!
Çok teşekkürler canıminşallah seninkiler de hayalindekinden bile çok daha güzel olurlar
Ayy amin amin amin inşallah ablacım
Kamran efendioğlu diye biliyorum.
Ben aynı gün çıkmak istediğimi söylemiştim ve doktorumun asistanı sakınnn dedi.onu dinleyipte 1 gece yattığıma çok memnunum.Çok teşekkür ederm.. Ayrıca bir sorum daha olacak ameliyat sonrası aynı gün çıkma durumu var mı.. Birkaç yerde aynı gün çıkabilirsiniz deniliyor.. Sizce ?
Çok teşekkür ederm.. Ayrıca bir sorum daha olacak ameliyat sonrası aynı gün çıkma durumu var mı.. Birkaç yerde aynı gün çıkabilirsiniz deniliyor.. Sizce ?
Kamran bey ameliyatlarını sabah erkenden yaptıgını söyledi. Gün boyu zaten dinleniyorsun bir gece kalmayı mutlaka öneriyorlar ama kalman mümkün değilse çıkartıyorlar. Riskli bir durum yok ama bence kal yani sadece birgün zaten. Ben 2.gün bile kalmayı düşünüyorum. Kendimi iyi hissetmezsem falan diye canım :)
Tesekkur ederimBenim hastane fobim var, yaklasik bir ay once varis ameliyati oldum bir gece kaldim sabah cikana kadar uyku tutmadi.. Mumkunse sabah erkenden ameilyat olup aksamustu cikmayi istiyorum.. Tamamen psikolojik..
rapisa , mary jane çok teşekkür ederim kızlar:)) benim de aslında göğüs altım 71 cm.mod plus bana nasıl olmuş bilmiyorum:).doktorum bana da high önerdi
Canım nasılsın çok az bir zaman kaldı çok güzel olacak inşallah herşey. Heyecan stres olsada tüm bunlara değecekBen de uyuyamamıştım hastanede daha önce. Ama esteworld hiç hastane gibi durmuyor belki o nedenle rahat ederim ☺
Sen de esteworld mü düşünüyorsun?
Canım bugün işteyken yazmıştım ama boş gelmiş mesaj :) ben inanıyorum senin sonucun inşallah çok güzel olacak. Ameliyata girmeden önce bol bol dua et canım. Kuran okumayı biliyorsan Fetih suresini oku güzel geçsin inşallah ameliyatın :)Ben de uyuyamamıştım hastanede daha önce. Ama esteworld hiç hastane gibi durmuyor belki o nedenle rahat ederim ☺
Sen de esteworld mü düşünüyorsun?
Canım kıyamam yaaaaa.... Babana söyledin mi ? Gizli olcam diyordun?Kızlar ailem psikolojik olarak problem çıkarıyor ya. Kafamı karıştırıyorlar. Sülük tedavisiyle meme büyütme vs vs diyorlar. Petek dinçöz hep öyle diri ve sağlıklı tutmuş vücudunu. Sarkmalara engelmiş vs.
Bir de emzirme döneminde ilerde çok sıkıntı çekersin diyorlar. Bana birşeyler söyleyin, hiç emzirme döneminden önce ameliyat olup da zor bir emzirme geçiren oldu mu aranızda? 3 gün kaldı ameliyatıma ama babam sıkıntı çıkardı parayla ilgili. Dua edin de şu sıkıntılarım çözülsün ya. Çok stres oldum bugün
Dualar senle canımKızlar ailem psikolojik olarak problem çıkarıyor ya. Kafamı karıştırıyorlar. Sülük tedavisiyle meme büyütme vs vs diyorlar. Petek dinçöz hep öyle diri ve sağlıklı tutmuş vücudunu. Sarkmalara engelmiş vs.
Bir de emzirme döneminde ilerde çok sıkıntı çekersin diyorlar. Bana birşeyler söyleyin, hiç emzirme döneminden önce ameliyat olup da zor bir emzirme geçiren oldu mu aranızda? 3 gün kaldı ameliyatıma ama babam sıkıntı çıkardı parayla ilgili. Dua edin de şu sıkıntılarım çözülsün ya. Çok stres oldum bugün
Canım bak sülük tedavisi evet faydalı. Mesela benim bacaklarımda varis vardı sülük tedavisi yaptırdım bacaklarımın ağrısı azaldı ama varis görüntüsü düzelmedi düzelmeyince bende skloterapi yaptırdım. Sülükle göğüs büyümez.Kızlar ailem psikolojik olarak problem çıkarıyor ya. Kafamı karıştırıyorlar. Sülük tedavisiyle meme büyütme vs vs diyorlar. Petek dinçöz hep öyle diri ve sağlıklı tutmuş vücudunu. Sarkmalara engelmiş vs.
Bak canım ailenin öyle demesi normal bana kardeşim geçen kış (bu arada ne kafar uzun zamandır hala ameliyat olamadığımı farkettim) eğer göğüslerini yaptırırsan ne sana bakarım ne de senle konuşurum dedi. Ben vazgeçmedim hiç bir aile kolay kolay hadi kızım göğüslerini yaptır demez. Kararlı olduğunu göster onlaraKızlar ailem psikolojik olarak problem çıkarıyor ya. Kafamı karıştırıyorlar. Sülük tedavisiyle meme büyütme vs vs diyorlar. Petek dinçöz hep öyle diri ve sağlıklı tutmuş vücudunu. Sarkmalara engelmiş vs.
Kocam da beni vazgeçirmek için, 3. Çocuk kozunu oynadı yaBak canım ailenin öyle demesi normal bana kardeşim geçen kış (bu arada ne kafar uzun zamandır hala ameliyat olamadığımı farkettim) eğer göğüslerini yaptırırsan ne sana bakarım ne de senle konuşurum dedi. Ben vazgeçmedim hiç bir aile kolay kolay hadi kızım göğüslerini yaptır demez. Kararlı olduğunu göster onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?