Teşekkür ederim canımBenim kendi saçım açık kumral,ama bir kez boyamaya başladıktan sonra hastalık gibi oldu.koyulaştırıyorum,sarıyı özlüyorum,sarı yapıyorum,koyu rengi özlüyorum.sonunda iyice yıprandı saçlarım.çok gür ama çok çok kuru benimkiler.şimdi iyice kurudular.sana kızıl acaip yakışmış bence.resimlerinde saçlarını çok beğenmiştim ben.tenine çok uymuş.
Ayyy ben de o kızıla bayılıyorum, hani turuncu gibi. Bi diZi var adını hatırlayamadım , oradaki başrol kızın saçları da öyle . Harika bir renk .Benim kendi saçım açık kumral,ama bir kez boyamaya başladıktan sonra hastalık gibi oldu.koyulaştırıyorum,sarıyı özlüyorum,sarı yapıyorum,koyu rengi özlüyorum.sonunda iyice yıprandı saçlarım.çok gür ama çok çok kuru benimkiler.şimdi iyice kurudular.sana kızıl acaip yakışmış bence.resimlerinde saçlarını çok beğenmiştim ben.tenine çok uymuş.
Benim de saçlarım simsiyah, hiç boya yok. Her esmerin hayalidir sarışın olmakama kocam ona da iZin vermedi @rapisa , duy duy, saç benim ama tercih kocanın naapcan kız evlenip de
Evet canım, ilikleri saç da çıkarıyormuş .Teşekkür ederim canımsaçlarının kuruluğuna sığır iliği iyi gelir eğer yapmaya üşenmezsen tavsiye ederim üşenirsende Hindistan cevizi yağını benmari usulü eritip sürebilirsin
sen onu ikna edersin Canım memelere izin veren kıca saça da izin verir hem ben kocam olsa o bana izin vermese bende ona izin vermezdim saçlwrını bıyıklarını boyatamaz asla
AY ben o diziyi çokseviyorum hani şu cicikli dizi ewt zaten onunki gibi hatta bence benimkinin rengi daha güzel çünkü boya onunki galiba dizi ilerledikçe rengi değişti benimki sarının üstüne kına olduğu için parlak bir kızıl okdu bi de ben kınayı yakarken kuşburnu çayının içinde olan kırmızı rebkli hibiskus katıyorum içineAyyy ben de o kızıla bayılıyorum, hani turuncu gibi. Bi diZi var adını hatırlayamadım , oradaki başrol kızın saçları da öyle . Harika bir renk .rapisa , senin zemin açık renk ki o renk tutmuş: nazar:
Waaayyyy, canım sen OLMUŞSUN ArtıkAY ben o diziyi çokseviyorum hani şu cicikli dizi ewt zaten onunki gibi hatta bence benimkinin rengi daha güzel çünkü boya onunki galiba dizi ilerledikçe rengi değişti benimki sarının üstüne kına olduğu için parlak bir kızıl okdu bi de ben kınayı yakarken kuşburnu çayının içinde olan kırmızı rebkli hibiskus katıyorum içine
Mutluluğum onu bile denedim saç konusunda uzmanlaştım saç çıkarıcam diye denemediğim şey kalmadıEvet canım, ilikleri saç da çıkarıyormuş .
Ay sorma ben çok meraklıyım bi de bu sene 30 oldum ya o yüzden başlarda sendromumu doya doya yaşadım şimdi gayet mutluyum kendimlen. Zaten beni küçük sanıyorlar yaWaaayyyy, canım sen OLMUŞSUN ArtıkSuna dumankaya 2
Ben yemeklere koymak için, kemik kaynatırım arada . Bi gün iliklerini saçıma sürdüm . Streç film ile de sardım. Sonra aldı mı beni bi korku ; " allahım ben bunu nasıl arıtıcam?" Diye . Eşim de" hayatım , prille yıkarsın saçını , o arıtmazsa yağ- çöz dökeriz kafana" demiştiMutluluğum onu bile denedim saç konusunda uzmanlaştım saç çıkarıcam diye denemediğim şey kalmadı
Bir kere saçlarımı yanlışlıkla simsiyah yapmıştım.eşim o halime bayılmıştı:))sonra onun hatırı için aylarca siyah boyadım.bazen özlüyorum ama ne zorluklarla sarıya döndüğümü hatırladıkça vazgeçiyorum:))benim eşim de açık sarıdan hiç hoşlanmıyorBenim de saçlarım simsiyah, hiç boya yok. Her esmerin hayalidir sarışın olmakama kocam ona da iZin vermedi @rapisa , duy duy, saç benim ama tercih kocanın naapcan kız evlenip de
Canım bence bu yıllar en güzel yıllarAy sorma ben çok meraklıyım bi de bu sene 30 oldum ya o yüzden başlarda sendromumu doya doya yaşadım şimdi gayet mutluyum kendimlen. Zaten beni küçük sanıyorlar ya
İyi geceler canım:))Canlarım hepinizi çok seviyorum iyiki varsınızben yatayım artık yarın iş var hepinize iyi geceler
Aman erkekler hep öyle derler zaten ben inanmıyorum beğenmediklerine erkeklerin dikkatini çekme diye kuskandığından diyordur oBir kere saçlarımı yanlışlıkla simsiyah yapmıştım.eşim o halime bayılmıştı:))sonra onun hatırı için aylarca siyah boyadım.bazen özlüyorum ama ne zorluklarla sarıya döndüğümü hatırladıkça vazgeçiyorum:))benim eşim de açık sarıdan hiç hoşlanmıyor
Ama siyah da süper olmuşturBir kere saçlarımı yanlışlıkla simsiyah yapmıştım.eşim o halime bayılmıştı:))sonra onun hatırı için aylarca siyah boyadım.bazen özlüyorum ama ne zorluklarla sarıya döndüğümü hatırladıkça vazgeçiyorum:))benim eşim de açık sarıdan hiç hoşlanmıyor
Ewt canım bende kendim için böylesinnin hayırlı olduğunu düşünüyorumCanım bence bu yıllar en güzel yıllarben 36 yaşındayım ve diyorum ki bazen , keşke bu yaşımda evlenseymişim.
Bizde eşimle evlenmeden önce yıllarca çıktık.ne giyeceğime,nereye,kimlerle gideceğime,makyajıma,herşeyime o zamanlardan itibaren karıştı.biraz özgürlüğün tadını çıkarıp,sonra evlenmek en güzeliCanım bence bu yıllar en güzel yıllarben 36 yaşındayım ve diyorum ki bazen , keşke bu yaşımda evlenseymişim.
Bulmuş tabi senin gibisini ... Ilk günden denetimi kurmuş ÇAKAAAAAAL ....Bizde eşimle evlenmeden önce yıllarca çıktık.ne giyeceğime,nereye,kimlerle gideceğime,makyajıma,herşeyime o zamanlardan itibaren karıştı.biraz özgürlüğün tadını çıkarıp,sonra evlenmek en güzeli
Siyah baya değişik olmuştu:))dipten çıkan kendi saçlarım sapsarı gibi görünüyordu:)eşim hala siyah çok güzeldi der ama bir daha cesaret edemem sanırım:)Ama siyah da süper olmuştursohbet çok keyifliydi, saat 1 olmuşşşşşş... Hiç fark etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?