Evlenmek hiç önemli değil,bir sürü mutsuz evlilik var.önemli olan mutlu ve huzurlu şekilde hayatını sürdürmek.Geç olsun ama enn hayırlısı olsun.Kardeşim dediki "esranın tombiş kardeşi bile evlendi sen nasıl depresyona girersin bilmiyorum artık" heee bi de "rapisa 1 sene bile sürmeyecek teyze olacaksın" dedi. Konuyla alakasız ama içimden geldi
Canım benim ailemle ameliyat konusunda bir sorun yok şimdilik zaten kız kardeşimin öyle dediğine bakmıyorum öyle der yine gelir bana bakar o kıyamazKocam da beni vazgeçirmek için, 3. Çocuk kozunu oynadı yaKararlı olduğunu göster. Ama ailenin rızası da önemli, onlar koca gibi değil sen bulursun bi yolunu.
Ay ben ebru şallı nın bir tarifini uygulamıştım yüzüme de,bütün yüzüm kıpkırmızı,pütür pütür olmuştuBu arada mary jane , cnm, petek dinçöz kaçıncı estetiğinden sonra sülük yaptırmış acaba... Bi de Ebru şallı' ya sinir olmuştum bi gün . Bi kadın programında, yüzünü gergin tutan doğal tarifler veriyordu: bir tutam örümcek bacağı, 3 tutam karınca .. oku, 2 tutam iguana sümüğü.... Gibi neymiş efendim güzelliğini bunlara borçluymuş. Yahu bi dudağın yerde bi dudağın gökte, kaşını kaldırta kaldırta uzaylı olmuşsun... Yüzündeki dolgunun haddi hesabı yok.... Boş ver sen bu uydurmaları. Memeyi bişey büyütemez yahu.
Zaten babamda kardeşimin bu lafının üstüne dediki 'rapisa seçici olmasaydı şimdiye on kere evlenmişti "dediEvlenmek hiç önemli değil,bir sürü mutsuz evlilik var.önemli olan mutlu ve huzurlu şekilde hayatını sürdürmek.Geç olsun ama enn hayırlısı olsun.
Zaten, karşına biri çıkar ve o sende evlilik fikrini uyandırır. Hayırlısını iste hep . Ama bekarlık da sultanlık yahuZaten babamda kardeşimin bu lafının üstüne dediki 'rapisa seçici olmasaydı şimdiye on kere evlenmişti "dedicanım ben zaten takmıyorum bu durumu çok şükür memnunum ama isterdim beni mutlu edecek bir evlilik yapmak. Hayırlısı ben evlenmek için evlenmek istemiyorum
En doğrusu canım.İnşallah gerçekten seni çok mutlu edecek biri karşına çıkar ve herşey tam istediğin gibi olur:)Zaten babamda kardeşimin bu lafının üstüne dediki 'rapisa seçici olmasaydı şimdiye on kere evlenmişti "dedicanım ben zaten takmıyorum bu durumu çok şükür memnunum ama isterdim beni mutlu edecek bir evlilik yapmak. Hayırlısı ben evlenmek için evlenmek istemiyorum
Ayyyy Allah korumuşAy ben ebru şallı nın bir tarifini uygulamıştım yüzüme de,bütün yüzüm kıpkırmızı,pütür pütür olmuştu
Valla mutluluğum yaşlı bekar bir sultan olmak istemiyorumZaten, karşına biri çıkar ve o sende evlilik fikrini uyandırır. Hayırlısını iste hep . Ama bekarlık da sultanlık yahu
Çok korkmuştum.o pütürler de öyle hemen geçmemişti.bir kaç günde anca geçmişlerdiAyyyy Allah korumuşbi arkadaşım da yüZüne maya sürmüş, yüZü kıllanmış :)
Canım yaş mayayı ben kullanmıyorum gerçekten faydalı tavsiye ederim o arkadaşın kıllanmaya meyilliymiştir benceAyyyy Allah korumuşbi arkadaşım da yüZüne maya sürmüş, yüZü kıllanmış :)
Wallahi, iste allah 'tan .... Ne istediğini bileceksin. Sadece eli ayağı düz olsun yeter demeyeceksin.Zaten babamda kardeşimin bu lafının üstüne dediki 'rapisa seçici olmasaydı şimdiye on kere evlenmişti "dedicanım ben zaten takmıyorum bu durumu çok şükür memnunum ama isterdim beni mutlu edecek bir evlilik yapmak. Hayırlısı ben evlenmek için evlenmek istemiyorum
Canım ben böyle şeylere pek meraklıyımdır kendimi denek olarak kullanıyorum. Geçenlerde yüzümde üst üste yağ krem vs deneyince yüzümde egzama çıktı neyseki çok şükür geçtiÇok korkmuştum.o pütürler de öyle hemen geçmemişti.bir kaç günde anca geçmişlerdiiyice araştırmadan denememek lazım böyle şeyleri.
Demek ki , onda o potansiyel varmış . Mayadaki b 12 tetiklemiştir belki de ya da tesadüf dediğin gibi.Canım yaş mayayı ben kullanmıyorum gerçekten faydalı tavsiye ederim o arkadaşın kıllanmaya meyilliymiştir bence
Bende eskiden meraklıydım ama senelerdir hiçbir şey denemiyorum.herşeye üşenir oldum.sürekli uğraştığım şey saçlarım.onları sıkıldıkça boyuyorum.en sonunda yoluk yoluk oldularCanım ben böyle şeylere pek meraklıyımdır kendimi denek olarak kullanıyorum. Geçenlerde yüzümde üst üste yağ krem vs deneyince yüzümde egzama çıktı neyseki çok şükür geçti
Ay canım benim istemezmiyim dua ediyorum" Allah'ım bana evlendiğimde ona baktığımda iyiki bu adamla evlenmişim diye sana şükredeceğim, kocamda bana baktıkça Allah ım iyiki rapisayı bana nasip etsin diye şükredeceği bir eş nasip et"diyorum çok güzel dimi :)
Wallahi, iste allah 'tan .... Ne istediğini bileceksin. Sadece eli ayağı düz olsun yeter demeyeceksin.akıl, sağlık, empati yeteneği, başarı, anlayış, sakinlik, espiri yeteneği, para..... Hepsini iste Allah tan... Veren de o bağışlayan da o, sana bu ölçüler de koca mı veremicek Yeter ki iste. Çünkü ne diyor ayette," ben kulumun KELAMINDAYIM "
Çünkü canım yaş mayayla ilgili o kadar çok konu varki saçada çok faydalı dediğin gibi içinde cilde ve saça faydalı vitaminler varDemek ki , onda o potansiyel varmış . Mayadaki b 12 tetiklemiştir belki de ya da tesadüf dediğin gibi.
Bende öyleydim her rengi denedim birde benüm saçlarım seyrek bir sürü bakımlar yapıyorum yapıyorum insanı bıktırıyor beyazımda çok şimdi 1 aydır kına yakıyorum o da uğraştırıyor da sağlıklı diye yakıyorum bilmiyorum yakıştırıyorlarda ama ben sarıyı çok seviyorum o da çok yıpratıyor.Bende eskiden meraklıydım ama senelerdir hiçbir şey denemiyorum.herşeye üşenir oldum.sürekli uğraştığım şey saçlarım.onları sıkıldıkça boyuyorum.en sonunda yoluk yoluk oldular
Benim kendi saçım açık kumral,ama bir kez boyamaya başladıktan sonra hastalık gibi oldu.koyulaştırıyorum,sarıyı özlüyorum,sarı yapıyorum,koyu rengi özlüyorum.sonunda iyice yıprandı saçlarım.çok gür ama çok çok kuru benimkiler.şimdi iyice kurudular.sana kızıl acaip yakışmış bence.resimlerinde saçlarını çok beğenmiştim ben.tenine çok uymuş.Bende öyleydim her rengi denedim birde benüm saçlarım seyrek bir sürü bakımlar yapıyorum yapıyorum insanı bıktırıyor beyazımda çok şimdi 1 aydır kına yakıyorum o da uğraştırıyor da sağlıklı diye yakıyorum bilmiyorum yakıştırıyorlarda ama ben sarıyı çok seviyorum o da çok yıpratıyor.
Bende eskiden meraklıydım ama senelerdir hiçbir şey denemiyorum.herşeye üşenir oldum.sürekli uğraştığım şey saçlarım.onları sıkıldıkça boyuyorum.en sonunda yoluk yoluk oldular
Benim de saçlarım simsiyah, hiç boya yok. Her esmerin hayalidir sarışın olmakBende öyleydim her rengi denedim birde benüm saçlarım seyrek bir sürü bakımlar yapıyorum yapıyorum insanı bıktırıyor beyazımda çok şimdi 1 aydır kına yakıyorum o da uğraştırıyor da sağlıklı diye yakıyorum bilmiyorum yakıştırıyorlarda ama ben sarıyı çok seviyorum o da çok yıpratıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?