- 4 Kasım 2015
- 33
- 14
- 3
- 29
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #20.661
Canım nerde oldun ameliyatınıArkadaşlar selam, her iki memenizin büyüklüğü ve dolgunluğu aynımı yani hiç farkı olan varmı, ben ikinci ameliyatı oldum ama hala biri büyük
Şükür kapandı hepsi gayet iyi durumdalar canım darısı başınaameliyat yaran nasil oldu benim 26 sinda bir ay olcak yaralarin kapandimi benim ust cizginin altinda sulanma vardi plastik gibi bisey cikdi ordan sanirim dikis cunku obur mememin ayni yerindede var ondan
Canım insanın doğal halinde de biri daha büyük oluyo niye bu kadar takıyosun ki biri çok büyük öbürü çok mu küçük de 2. Amelyat falan oldunTeacher2121 benim ödemliyken eşitti sonra şişliklerindikçe fark ortaya çıkmaya başladı ne yazdık ki, ikinci operasyon oldum hadi tam olsun diye yapmışken ama yine aynı
Hmm anladım canım 2. Amelyat olmadan önce farklı doktorlarla görüşmüş müydün peki yani 2.yi yapan doktor ilkiyle aynı mıEvet ilkinde çok belliydi yazın bikini giydiğimde farkediliyordu, şimdi o kadar değil ama yinede sol bariz küçük diğeri daha dolgun duruyor aslında büyüklükten çok dolgunluğu farkı doku daha fazla bırakılmış sağ meme de yani
Anladım iyi yapmışsın o zaman da bence takılma artık daha iyiyse yapcak bişey yok güzel günlerinde kullanEvet aynı doktor yaptı ikinci bir doktora gitmedim, 6500₺ para ödedim, bir daha masraf yapamazdım başka doktorda
Selam canım öncelikle geçmiş olsun bende büyük göğüsten muzdaribim hatta suan 2 aylık bebeğim var göğüsümün iriliginden mememi kavrayamiyordu sorum şu emzirmeden kestikten sonra küçültsem süt kanallarına zarar verir mi ? Kızımıza ilerleyen yıllarda kardes düşünüyoruz daİnşallah, yanlış bir karar aldığını sanıyor bazen insan.dediğiniz gibi zamanla iyiki yaptırmışım derim inşallah.Gerçi o kadar rahatladımki.sırt ağrılarım,kol ağrılarım geçti.dik duramazken kendiliğinden dikleşerek duruyorum.görsellikten çok sağlık için küçülttürdüm ben.belki iltihap olayını yaşamasaydım şimdiue kadar iyileşirdim.
Öncelikle teşekkür ederim canım.kızınıza Allah uzun hayat nasip etsin inşallah.bana sorarsanız tekrar çocuk düşünüyorsanız küçültmeye hemen karar vermeyin,bazı insanlarda süt kanallarında sorun olabiliyor araştırdığım kadaroyla.sanırım yaşınız daha genç,ben 40yaşındayım anca karar verebildim.tabi önce sağlığım için.İnşallah sizde zamanı gelince küçültür rahatlarsınız.Selam canım öncelikle geçmiş olsun bende büyük göğüsten muzdaribim hatta suan 2 aylık bebeğim var göğüsümün iriliginden mememi kavrayamiyordu sorum şu emzirmeden kestikten sonra küçültsem süt kanallarına zarar verir mi ? Kızımıza ilerleyen yıllarda kardes düşünüyoruz da
Sür kanallarına zarar verilmeden yapılan teknikler var ama risk her zaman mevcut malesefSelam canım öncelikle geçmiş olsun bende büyük göğüsten muzdaribim hatta suan 2 aylık bebeğim var göğüsümün iriliginden mememi kavrayamiyordu sorum şu emzirmeden kestikten sonra küçültsem süt kanallarına zarar verir mi ? Kızımıza ilerleyen yıllarda kardes düşünüyoruz da
Canim benim eşit hatta doktoruma bunlar eşit dimi şimdi dedim evet bu kadar eşitlik fazla ama dedi olsun olsun demiştim :) Hayırlısı olsun senin içinde..Ben izmir de oldum DR. Adı vermeyeyim şikayet gibi olmasın ama çok sıkılıyorum herkes de tam mı eşitmi hacim boyut yani, yoksa olabiliyormu azıcık farklılıklar
Canım ben zorladığım için 3 tane ilaç yazdı bana ister al ister alma dedi sordum fiyatlarını 120 mg contractubex 75 lira diğerleri de 15 mg ı 40 lira. Zaten önermedi almak istemiyorum. Doğal yöntem var mı kullandığın ?Benim Dr da contraxtubeks için aynı düşünüyor çoksa kullanmaya gerek yok demişti ama extra bişeyde yazmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?