Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ameliyat yaran nasil oldu benim 26 sinda bir ay olcak yaralarin kapandimi benim ust cizginin altinda sulanma vardi plastik gibi bisey cikdi ordan sanirim dikis cunku obur mememin ayni yerindede var ondan
Şükür kapandı hepsi gayet iyi durumdalar canım darısı başına

Ben izmir de oldum DR. Adı vermeyeyim şikayet gibi olmasın ama çok sıkılıyorum herkes de tam mı eşitmi hacim boyut yani, yoksa olabiliyormu azıcık farklılıklar

Teacher2121 benim ödemliyken eşitti sonra şişliklerindikçe fark ortaya çıkmaya başladı ne yazdık ki, ikinci operasyon oldum hadi tam olsun diye yapmışken ama yine aynı

Teacher2121 benim ödemliyken eşitti sonra şişliklerindikçe fark ortaya çıkmaya başladı ne yazdık ki, ikinci operasyon oldum hadi tam olsun diye yapmışken ama yine aynı
Canım insanın doğal halinde de biri daha büyük oluyo niye bu kadar takıyosun ki biri çok büyük öbürü çok mu küçük de 2. Amelyat falan oldun

Evet ilkinde çok belliydi yazın bikini giydiğimde farkediliyordu, şimdi o kadar değil ama yinede sol bariz küçük diğeri daha dolgun duruyor aslında büyüklükten çok dolgunluğu farkı doku daha fazla bırakılmış sağ meme de yani

Hmm anladım canım 2. Amelyat olmadan önce farklı doktorlarla görüşmüş müydün peki yani 2.yi yapan doktor ilkiyle aynı mı

Evet aynı doktor yaptı ikinci bir doktora gitmedim, 6500₺ para ödedim, bir daha masraf yapamazdım başka doktorda

Selam canım öncelikle geçmiş olsun bende büyük göğüsten muzdaribim hatta suan 2 aylık bebeğim var göğüsümün iriliginden mememi kavrayamiyordu sorum şu emzirmeden kestikten sonra küçültsem süt kanallarına zarar verir mi ? Kızımıza ilerleyen yıllarda kardes düşünüyoruz da

Öncelikle teşekkür ederim canım.kızınıza Allah uzun hayat nasip etsin inşallah.bana sorarsanız tekrar çocuk düşünüyorsanız küçültmeye hemen karar vermeyin,bazı insanlarda süt kanallarında sorun olabiliyor araştırdığım kadaroyla.sanırım yaşınız daha genç,ben 40yaşındayım anca karar verebildim.tabi önce sağlığım için.İnşallah sizde zamanı gelince küçültür rahatlarsınız.

Sür kanallarına zarar verilmeden yapılan teknikler var ama risk her zaman mevcut malesef

Ben izmir de oldum DR. Adı vermeyeyim şikayet gibi olmasın ama çok sıkılıyorum herkes de tam mı eşitmi hacim boyut yani, yoksa olabiliyormu azıcık farklılıklar
Canim benim eşit hatta doktoruma bunlar eşit dimi şimdi dedim evet bu kadar eşitlik fazla ama dedi olsun olsun demiştim :) Hayırlısı olsun senin içinde..

Arkadaslar ameliyat olali 1.5 ay oldu. Doktor silikon krem baslica izlerin kabarmaya baslamis dedi. Contraulex gibi bisey kullaniyodum kabariklik olusmasin diye onceden. Simdi onu birak silikon krem al dedi. 500 lira o da. Boyle bi durumla karsilasan varmi. Yerimde olsaniz napardiniz? Sadece kizariklik var dikis izlerinin oldugu yerde. Ben kabarma goremedim. Ayrica kasintida var. dikislerde degil tum gogsumde kasinti.

kediiiy senin adına sevindim şanslısın, ben de artık kabullenmeye çalışıyorum yapılacak bişey yok ne yazık ki
E ecrinceylin öncelikle kaşıntının sebebi contraxtubeks olduğunu düşünüyorum çünkü bende de yapıyor ve başkalarının da yaşadığını biliyorum bunu, sen duştan sonra 1-2 gün sürme dene bakalım kaşıntı kesiliyormu diye. Silikon kreme gelince hiç fikrim yok arkadaşım internete iyice araştır yorumlara bak, kabarmış izlerin görsellerine bak öyle karar ver ucuz bişey de değilmiş hani

Contractubex için benim doktorum etkisi olmayan bir krem bu kanıtlandı bu yüzden devlet artık para ödemeyi kesti dedi. Sırf ben istediğim için yazdı yoksa yazmıycaktı. Silikon jel yazdı fiyatlarını bilmiyorum dedi ben araştırmadım daha vakit bulamadım ben de silikon jel kullanıcam

Benim Dr da contraxtubeks için aynı düşünüyor çoksa kullanmaya gerek yok demişti ama extra bişeyde yazmadı

Kizlarrr dikisleri iltihap olupta terramycin krem kullanan varmi yada iltihap oldugunda hangi kremleri kullandiniz

Benim Dr da contraxtubeks için aynı düşünüyor çoksa kullanmaya gerek yok demişti ama extra bişeyde yazmadı
Canım ben zorladığım için 3 tane ilaç yazdı bana ister al ister alma dedi sordum fiyatlarını 120 mg contractubex 75 lira diğerleri de 15 mg ı 40 lira. Zaten önermedi almak istemiyorum. Doğal yöntem var mı kullandığın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…