- 2 Şubat 2015
- 534
- 190
- 103
- 31
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #20.681
Canım ben zorladığım için 3 tane ilaç yazdı bana ister al ister alma dedi sordum fiyatlarını 120 mg contractubex 75 lira diğerleri de 15 mg ı 40 lira. Zaten önermedi almak istemiyorum. Doğal yöntem var mı kullandığın ?Benim Dr da contraxtubeks için aynı düşünüyor çoksa kullanmaya gerek yok demişti ama extra bişeyde yazmadı
Geçmiş olsun ...nerede oldunuz ameliyatı ve ne kadar odedinizArkadaslar amaliyat olali 3 gün oldu acayip gerginlik var ve agrilarim normal Mi sizce
Geçmiş olsun şimdiden nerede oluyorsunuz ameliyatınıziMerhaba arkadaslar,ben de 22 ocakta olacagim,cok heyecanliyim
Istanbul Dora Hospital da oldumGeçmiş olsun ...nerede oldunuz ameliyatı ve ne kadar odediniz
Terramycin kullanmayın.en kısa zamanda doktora gidin.antibiyotik tedacisi başlattı bana birde hergün pansuman yaptım rifle.bir hafta tedavi gördükten sonra bugünde tekrar küçük bir operasyon geçird. İltihabı sıyırdı sonra dijiş attılar lokal anestezi yaptılar.Kizlarrr dikisleri iltihap olupta terramycin krem kullanan varmi yada iltihap oldugunda hangi kremleri kullandiniz
Amaliyat 3 gün olduysa olalı bu gayet normal.benim bir buçuk ay oldu amaliyat olalı hala biraz gergin.sancun olmasına normal.sanırım kişiye görede değişiyor iyileşme dönemi.bazıları hiç ağrı çekmiyo.İnşallah sizde tez zamanda iyileşirsiniz.Arkadaslar amaliyat olali 3 gün oldu acayip gerginlik var ve agrilarim normal Mi sizce
Bursa sevket yilmaz hastanesindeGeçmiş olsun şimdiden nerede oluyorsunuz ameliyatınızi
Sen de benim gibi bişey kullanmadın o zaman ? İzleri sorcam ama sen benden sonra amelyat oldun galiba dimiKantaron yağını duyuyorum hep ama cesaret edip kullanmadım çünkü damarları büzüştürme özelliği de var çünkü ne olur be olmaz diye kullanmadım
Çok teşekkürler haklısınız bebeğimin emmeme ihtimalini göze alamam biraz daha bekleyeceğimÖncelikle teşekkür ederim canım.kızınıza Allah uzun hayat nasip etsin inşallah.bana sorarsanız tekrar çocuk düşünüyorsanız küçültmeye hemen karar vermeyin,bazı insanlarda süt kanallarında sorun olabiliyor araştırdığım kadaroyla.sanırım yaşınız daha genç,ben 40yaşındayım anca karar verebildim.tabi önce sağlığım için.İnşallah sizde zamanı gelince küçültür rahatlarsınız.
Hayırlısı olsun tatlım, kolaylıkla atlatırsın inşallah aklına takılan bişey olursa sorabilirsin :)Merhaba arkadaslar,ben de 22 ocakta olacagim,cok heyecanliyim
Canım ben orada muayene olmuştum bana 5.500 lira tutar demişti fiyatı bende o kadar devlete vereceğime özele veririm dedim özelde oldum. Ücretsiz istiyosan bi Kartal Lütfü Kırdar'a git istersen orasıda heyet rapotu çıkartırsan ücretsiz yapıyo çıkaramazsan 2.500-3000 lira istiyo ve Lütfü Kırdarda çok sıra var baya beklemen gerekebilir.Mrb arkadaşlar İstanbul Anadolu Yakası marmara eğtim ve arştrmada ameliyat olan varmı
Çok normal ben ağrıdan ağlıyodum ama şükürler olsun şuan gayet iyiyim, ilaçlarını düzgün kullan, geçmiş olsun...Arkadaslar amaliyat olali 3 gün oldu acayip gerginlik var ve agrilarim normal Mi sizce
cevap verdiğin için çok teşekkürler marmarada ssk nın karşılama ihtimali yokmu yani illa ücretli mi yapıyolar birde hgi dr ye muayene olmuştnz siz ssk nın karşılaması için büyüklüğü mü önemli neye göre karşılıyo bilginiz varmıCanım ben orada muayene olmuştum bana 5.500 lira tutar demişti fiyatı bende o kadar devlete vereceğime özele veririm dedim özelde oldum. Ücretsiz istiyosan bi Kartal Lütfü Kırdar'a git istersen orasıda heyet rapotu çıkartırsan ücretsiz yapıyo çıkaramazsan 2.500-3000 lira istiyo ve Lütfü Kırdarda çok sıra var baya beklemen gerekebilir.
Karşılar heyet raporu verirsen tabi kartaldaki doktor mehmet bey di marmaradakinin ismini hatirlamiyorum canımcevap verdiğin için çok teşekkürler marmarada ssk nın karşılama ihtimali yokmu yani illa ücretli mi yapıyolar birde hgi dr ye muayene olmuştnz siz ssk nın karşılaması için büyüklüğü mü önemli neye göre karşılıyo bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?