Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Heyet neye göre karar veriyo peki bi marmaraya gidiyim bakalım duruma göre Lütfü Kırdara giderim zaten şuanda 1.5 yaşında kızım var emiyo bi 6 ay sonraya falan gün verirse benim için daha iyi

Sargilariniz alindimi ve ilk pandumana gittiginiz de dus almismiydiniz ve aldiysaniz suyagitdiginizdeagriniz oldumu

Merhaba arkadaşlar...amaliyat olalı 19 gün oldu sargılarım açıldığında gögsümü görünce şoka girdim sol gayet düzgün ama sağ göğüs altında tuaf bir şişlik var ve çok çirkin duruyo morelim bozuk dikislerim çok kötü görünüyor.. Bunlar normalmi benim gibi olan varmı sürekli yatmak uyumak istiyorum bu durum beni çok etkiledi (( morelim 00000

Geçmiş olsun tcarzu06 belki yeni olduğu içindir zamanla düzelir. Ameliyatinizi kime oldunuz acaba

Geçmiş olsun tcarzu06 belki yeni olduğu içindir zamanla düzelir. Ameliyatinizi kime oldunuz acaba
Sağolun doktoruma güveniyorum onunla konuşunca düzelecegini söylüyor ama insan hep böylemi kalıcak endişesine kapılıyor esabil eker doktorumun adı bir kaç kişinin tavsiyesi üzerine gittim hastalarıyla gayet ilgili süper bi doktor okonuda diyecek sözüm yok ama endiselerimden kurtulamıyorum

Agr
agrilarin varmi

Canım zaten 3-6 ay sürüyo tamamen yaralarin iyileşmesi memenin şekil alması falan o yüzden şuanki haline çok takılma görünce kötü oluyosanda bakmamaya çalış...

Heyet neye göre karar veriyo peki bi marmaraya gidiyim bakalım duruma göre Lütfü Kırdara giderim zaten şuanda 1.5 yaşında kızım var emiyo bi 6 ay sonraya falan gün verirse benim için daha iyi
Neye göre karar verdiğini bilmiyorum ne desem yalan olur şimdi, 6 ay sonrasına gün verirse öp de başına koy acayip sıra var orada haftada sadece bir kere ameliyat yapıyolarmis çünkü. Ben bölge hastanesinde oldum 6000 Tl ödedim şuan gayet memnunum.

Sargilariniz alindimi ve ilk pandumana gittiginiz de dus almismiydiniz ve aldiysaniz suyagitdiginizdeagriniz oldumu
Sargı değil dikişlerin üzerinde bantlar vardı amaliyattan sonra.iki hafta sonra duş aldım.ilk duş yaptığımda biraz yandı dikiş bölgem.Pansuman bana iltihap olduğu için yapıldı,herşey normal gitseydi sargı falan yapılmazdı

merhaba kizlar ben ameliyat olali 3.5 hafta oldu

bugun dr.gittim tekrar..Iz kremine baslayabilirsin dedi..bana contractubex verdi burda biri etkili olmadigini yazmis bende sordum doktora evt dedi.iz konusu kisiye gore degisiyo etkisi kanitlanan bir krem yok dedi onemli olan o bolgeyi yagli tutmakmis..ozellikle cok daha onceden ameliyat olan arkdaalar siz neler kullandiniz izler ne durumda

Evet canım ben söylemiştim doktoruma zorla yazdırdım ben bi etkisi yok dedi :) aloa vera sürmeyi düşünüyorum :)

doktorum dediki amerikadaki hocam hindistan cevizi yagi suruyo hastalarina dedi belki bende onu denerim bu kremle beraber
Ben kremi almadım canım öğrenciyim zaten bi kreme 75 lira vericek bütcem yok açıkcası. Dalından koparım aloe verayı sürmeye başladım bugün. Hergün sürücem. Daha önce küçük yaralara falan kullanıyodum ama amelyat yaram ilk kez olunca ilk kez deniycem işte

anladim cnm zaten ne surersen sur kisiden kisiye degisiyo iz konusu beklicez ve gorcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…