- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #20.721
Burda bi arkadaş keçiören eğitim ve araştırma hastahanesinde meme küçültme amelyatı oldu çok da memnundu biraz gerilere gidersen temmuz ayına falan görebilirsin ama amalyat olmadan önce herkes burdayken sonra kimse girmediği için ulaşamayabilirsin ama tüm bilgileri vardı yanlış hatırlamıyorsam :) ücretsiz oldu bu arada :)
Bendenorada muayene oldum ama hamilelikten snra emzirme sıkıntı olabilir dedi korktum biraz bi bilginiz varmı?Burda bi arkadaş keçiören eğitim ve araştırma hastahanesinde meme küçültme amelyatı oldu çok da memnundu biraz gerilere gidersen temmuz ayına falan görebilirsin ama amalyat olmadan önce herkes burdayken sonra kimse girmediği için ulaşamayabilirsin ama tüm bilgileri vardı yanlış hatırlamıyorsam :) ücretsiz oldu bu arada :)
Bombeli derken canim? Şiş olması cok normal geçer şişliklerin.Kizlaaarrrrrrameliyat olali 21 gun oldu meme altindaki dikisler bombeli ve sis bu gecici bir durum mu boyle bir sey basina gelen varmi umarim
Merhaba ben amaliyat olalı 24 gün oldu benim dikişlerde öyle duruyor ..doktorum düüzelecegini söylüyor gercektende her gün biraz daha düzeliyor ...ilk gördügümde şoka girmiştim zor sakinlestirmislerdi simdi iyiyim şükür dikişleri kabullendim ve sürecimi sabırla bekliyorum doktorum sakin olmam gerektigini ve zaman icinde düzelecegini söyledi.. Benim sağ alt gögüste biraz sislik var inmiyor eger inmezse 6 ay sonra ufak bi operasyonla düzeltilecek ..Kizlaaarrrrrrameliyat olali 21 gun oldu meme altindaki dikisler bombeli ve sis bu gecici bir durum mu boyle bir sey basina gelen varmi umarim
Meme altindaki dikisin bitis yeri ayri sis diger tarafta birsey yok boyle sisik sisik ustelik ikiside tam ortada ikisinide bitisi cok kotu duruyor dr a gitmem yeniyildan sonra ama biBombeli derken canim? Şiş olması cok normal geçer şişliklerin.
Size de gecmis olsun umarim hepimiz istetigimiz sonucu aliriz siz hangi kremi kullaniyorsunuz silikon bant kullaniyormusunuzMerhaba ben amaliyat olalı 24 gün oldu benim dikişlerde öyle duruyor ..doktorum düüzelecegini söylüyor gercektende her gün biraz daha düzeliyor ...ilk gördügümde şoka girmiştim zor sakinlestirmislerdi simdi iyiyim şükür dikişleri kabullendim ve sürecimi sabırla bekliyorum doktorum sakin olmam gerektigini ve zaman icinde düzelecegini söyledi.. Benim sağ alt gögüste biraz sislik var inmiyor eger inmezse 6 ay sonra ufak bi operasyonla düzeltilecek ..
Malesef canım dediğim gibi sadece burda duydum ve amelyat olduğunu biliyorum onun dışında bi bilgim yok eski postlarda arayabilirsin temmuz aylarına falan gidersen bu başlıktaBendenorada muayene oldum ama hamilelikten snra emzirme sıkıntı olabilir dedi korktum biraz bi bilginiz varmı?
İnş..şuan icin doktorumun yazdığı bactroban™°/2pomad kullanıyorum..ama doktorum sart degil artık arko krem vazelun bile sürsen olur yeterki nemli kalsın dedi iz kaybedici krem henüz erken oldunu söyledi..Meme altindaki dikisin bitis yeri ayri sis diger tarafta birsey yok boyle sisik sisik ustelik ikiside tam ortada ikisinide bitisi cok kotu duruyor dr a gitmem yeniyildan sonra ama bi
Size de gecmis olsun umarim hepimiz istetigimiz sonucu aliriz siz hangi kremi kullaniyorsunuz silikon bant kullaniyormusunuz
Malesef canım dediğim gibi sadece burda duydum ve amelyat olduğunu biliyorum onun dışında bi bilgim yok eski postlarda arayabilirsin temmuz aylarına falan gidersen bu başlıkta
Benide alırmısınız foto görmk isterim muayene oldum korkuyorumUmarım herşey senin istediğin gibi olur büyük ve sarkık memeleri taşımak çok zor ben yıllarca taşıdım. Amaliyatımdan sonra Sırt ağrım kalmadı. Iz kremine henüz başlamadım. Ama kremi aldım ( scarex gel )
Bence şimdi bunu takmayin kafaya bebeğinizi emzirin büyütün allah uzun ömürler versin bebişinize.o surede anestezi unutuluyor daha sakin kafayla bir karar alırsınız..Bende cildirmak uzereyim... Sezaryen ile dogum yaptim 1 hafta evvel, sezaryen dikisimi bile biraktim oylece memelerime bakiyorum. Dun annemle olctuk, cunku penye sutyen almam lazim yine... 120 oldular, gebelikten once 90di. Simdi sut sikintisida var davul gibi oluyo, her dakika doluyo sagiyorum devamli, uclarida bebis yara yapti her yerden sizliyo. Simdi ameliyatin genel anestezinin tadina bakinca ameliyatada gozum kesmiyo, ama boylede yasayamacagim, bebegim daha bi haftalik ben nasil emzirecegim bilmiyorum.. Cok zor hersey...
Tesekkur ederim... Cesaret etmem cok zor buna.. eskiden aklimdaydi. Ama boylede yasanmaz zaten kesin hasta olurum... Napicam bilmiyorum yokmu bunun baska bir yolu....Bence şimdi bunu takmayin kafaya bebeğinizi emzirin büyütün allah uzun ömürler versin bebişinize.o surede anestezi unutuluyor daha sakin kafayla bir karar alırsınız..
Başka yolu yok maalesef bende cesaret edemem sanıyordum ama şimdi çok istiyorum ..yıllar geçtikçe dahada ağır geliyorTesekkur ederim... Cesaret etmem cok zor buna.. eskiden aklimdaydi. Ama boylede yasanmaz zaten kesin hasta olurum... Napicam bilmiyorum yokmu bunun baska bir yolu....
Merhaba. Bebeginizi elinizden geldiği kadar sık sık emzirin benim kiler emmemisti bu yüzden cok sıkıntı cektim zamanla büyümeye başladılar ve yıllar sonra bi ccesaret oldum kücültme amaliyatımı 27 gün oldu cok zor geçtiTesekkur ederim... Cesaret etmem cok zor buna.. eskiden aklimdaydi. Ama boylede yasanmaz zaten kesin hasta olurum... Napicam bilmiyorum yokmu bunun baska bir yolu....
Gecmis olsun... Uclarini yara yaptigi icin bebek zaten sagip veriyorum su anda, sagmasam zaten zonkluyo. Dediginiz gibi buyumeye devam ettikleri icin alinacak yag dokusuda oyle az buz olmadigi icin bende cesaret edemiyorum. Sonrasi cok mu zor oluyo ameliyatin?Merhaba. Bebeginizi elinizden geldiği kadar sık sık emzirin benim kiler emmemisti bu yüzden cok sıkıntı cektim zamanla büyümeye başladılar ve yıllar sonra bi ccesaret oldum kücültme amaliyatımı 27 gün oldu cok zor geçti( başımdan geçtigi icin biliyorum bebek sık sık emmeli...birde gögüs hareketleri yapın hemen karar vermeyin ben ne yaptıysam olmadı büyümeye devam ettiler .
Çok abartılcsk bi zorluğu yok tatlım en fazla 1 hafta sıkıntın olur ki o da en zor kötü süreç geçirenlerde böyle. Direnlerin çıktıktan sonra bazen 3. Günden sonra çıkartıyorlar ağır iş yapmadığın sürece hiçbir sıkıntın olmazGecmis olsun... Uclarini yara yaptigi icin bebek zaten sagip veriyorum su anda, sagmasam zaten zonkluyo. Dediginiz gibi buyumeye devam ettikleri icin alinacak yag dokusuda oyle az buz olmadigi icin bende cesaret edemiyorum. Sonrasi cok mu zor oluyo ameliyatin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?