Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cok agri oluyomu ameliyat sonrasi? En cok ondan korkuyorum, dikisler cok sizliyomu? Sezaryen sonrasi cok kasildim bas bas bagirdim, gozum korktu bi kere bu ameliyat isinden. Bi yandan anneme bakiyorum 110du onunda baya bi kilo verdi 90 falan takiyo simdi, resmen anne-kiz rolleri degistik kendi annemi kiskanir oldum

Kisiye göre degisiyor bazıları hic sorun yasamadan atlatiyor süreci benim 5 kilo alindı baya büyüktü cünki benim baska sorunlarda vardı kansızlık tansiyon bu sebeplerden dolayı amaliyat sonrası zor kalktım.. Ama herkes böyle olcak diye bisey yok

Anladim. Dogum gibi demekki kisiden kisiye degisiyo...

Cokta dayanılmıycak agrılar olmuyor

Anladim. Dogum gibi demekki kisiden kisiye degisiyo...
Sezaryen ile karşılaştırmayın ben de henüz olmadım ama Dr um; seZaryen büyük bir ameliyat tüm batın açılıyor burda vücutun dışındaki sarkmış bir parçaya müdahale ediyorsunuz demişti.Daha önce hem sezaryen hem bu ameliyatı olanlar forumda yazmıştı, sezaryene göre kolay olduğunu yazmışlardı ben iki sezaryen ile doğum yaptım ilkinde göğüslerim biraz büyümüş sonra eski haline gelmişti benim 20 yıldır ölçüm 80d ama ben de olmak istiyorum ilerki yaştaki sağlığımı düşünüyorum

Bunu duyduguma gercekten cok sevindim, o kadar aci cekmeyeceksem en azindan dusunebilirim tesekkur ederim

Bunu duyduguma gercekten cok sevindim, o kadar aci cekmeyeceksem en azindan dusunebilirim tesekkur ederim

Merhaba kızlar,uzun zaman oldu girmeyeli.ameliyat süresinde işyerindeki işlerimi aksatmıştım tam 40. günüm ameliyat olalı..Ve iyiki olmuşum diyorum.Hala aklında şüphesi,takıldığı bir yer varsa kesinlikle hiçbir şey düşünmeyin..Şiddetle tavsiye ediyorum.çok güzel bir duygu.Üstünüzden büyük bir yük kalmış gibi.Her istediğiniz kıyafeti beden derdi olmadan giyebiliyorsunuz

15 günden beri nerhemlere başladım.4 tane kendi kendine düşmesi gereken dikiş vardı artık onlarda yok.Doktorumun kremler konusunda söylediğini size aktarıcam kremler bir işe yarıyacağı yok,zamanla çizgiler daha belirsiz hale felicek.önemli olan o kısımları nemli tutmak.

İki krem adı vardı biri hepimizin genelde evinde bulunan krem bepanthol.diğeri amrliyat sonrası kullanılan cotratıbex.bepantholü zaten evden hiç eksik etmezdim.daha öncede oğlumun yüzüne dikiş atılmıştı eniştem eczacı ondan almıştım contratıbex si..bepantholü silverdin yanık kremi ile karıştırdım,günde ikikez uyguluyorum.conratıbexi gece yatarken.önemli olan masaj yaparak sürmek ve devamlı nemli olmasını sağlamak.zaten giydiğiniz kıyafetlerdeki dekolte bile olsa belli olmuyor.zamanla sadece pembe bir görüntü kalıcak.Halam 6 sene oldu ve incecik pembe bir çizgi var belli belirsiz.Birde belli bir eczacınız varsa devamlı alış veri yaptığınız,(ölmez çiçek yağı)isteyin küçüçük bir şişede ama gerçekten çok faydalı ben oğlumun yüzüne kullandım.çok etkili bir yağ.hiç aksatmadan her gece yaralı bölgeye çok az damlatarak masaj yapın.Ama kesinlikle her gece sürmeyi ihmal etmeyin.Her eczacı bilmez belki ama depodan istemelerini söyleyin.Ameliyat olacak yada yeni üye olan arkadaşlar sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.. Ben çok ama çok mutluyum

Arkadaşlar Ben Ankara da yaşıyorum , meme konusunda çok değerli doktor olan Prof.Dr. Mahmut Can Yağmurdur' a ameliyat oldum, ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi,alakası inanılmaz bir doktor.Benim gibi sıkıntı çekenlere söylemek istedim. Soracağınız özel sorular olur ise mesaj atabilirsiniz.

Tekrar geçmiş olsun, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederiz hep not ediyorum, siz ameliyatınızı kime olmuştunuz? Ölçünüz kaçtı?

slmlar ameliyat olanlara geçmiş olsun, benim gögüs ölçüm 80 E şubat sonunda ameliyat olmayı düşünüyorum, birde karın liposaction yaptırmam lazım iki kat karnm var, şimdiye kadar korktuğum ve kilo verip öyle olayım diye olmadım ama kilo veremedim tabi. dr görüşmelerim devam ediyor, 2 dr B kup iyi olu dedi omuzlarım genizş küçük olmaz mı diye endişel,iyim, bir de bir dr liposactin + karın germe, diğeri yalnızca liposaction dedi, konu hakkında tecrübesi olan var mı,
yaklaşık fiyat bilgisi alabiliyor muyuz,
çok uzattım di mi :))

Arkadaşlar slm bende haftaya salı ameliyat olucam inş güzel geçer Üsküdar devlet hastanesinde dr Perçin hnm ameliyat olmaya Burda yazılanlardan karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…