- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #20.761
Çok teşekkürler,tecrübelerimizi paylaşmak iyi oluyorTekrar geçmiş olsun, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederiz hep not ediyorum, siz ameliyatınızı kime olmuştunuz? Ölçünüz kaçtı?
95 den 80 düştümÇok teşekkürler,tecrübelerimizi paylaşmak iyi oluyorBursa Hayat hast. Adil Aydemir.harika bir dr. 95 den 80 d
Ewet sadece göğüs küçültme olucak çok saoluniyi haberlerini bekliyoruz, yalnızca göğüs küçültmemi
slmlar ameliyat olanlara geçmiş olsun, benim gögüs ölçüm 80 E şubat sonunda ameliyat olmayı düşünüyorum, birde karın liposaction yaptırmam lazım iki kat karnm var, şimdiye kadar korktuğum ve kilo verip öyle olayım diye olmadım ama kilo veremedim tabi. dr görüşmelerim devam ediyor, 2 dr B kup iyi olu dedi omuzlarım genizş küçük olmaz mı diye endişel,iyim, bir de bir dr liposactin + karın germe, diğeri yalnızca liposaction dedi, konu hakkında tecrübesi olan var mı,
yaklaşık fiyat bilgisi alabiliyor muyuz,
çok uzattım di mi :))
Canım sen hangi şehirdesin istersen Prof.Dr.Mahmut Hocayla bir görüş derim ben ve tüm ailem mahmut hocaya gideriz gerçekten 10 numara bir doktor ilgisi ve alakasıyla bir görüşün derim ücret konusundada üzmeyecektir bizlere çok yardımcı oldu ordan biliyorum şimdiden geçmiş olsun canım.
İnş kolay atlatırsınız bende salı günü olucammerhabalar ben de önümüzdeki hafta içi meme küçültme ameliyatı oluyorum inşallah iyi geçer tek sıkıntım sigara kullanıyor olmam umarım ameliyat sonrası fazla sıkıntı yaşamam
İnş kolay atlatırsınız bende salı günü olucam
istanbul dayımProf.Dr. Mahmut Can YAĞMURDUR.
Hayır olmuyor ama ağrı eşiğine de bağlı. Ama şöyle düşünün ben kan alınmasından vs. Korkan bi insanım amelyat oldum çıktım amelyat acısından değil sonrasında alınan kanlardan dolayı ağladım :)cok agri oluyomu ameliyat sonrasi? En cok ondan korkuyorum, dikisler cok sizliyomu? Sezaryen sonrasi cok kasildim bas bas bagirdim, gozum korktu bi kere bu ameliyat isinden. Bi yandan anneme bakiyorum 110du onunda baya bi kilo verdi 90 falan takiyo simdi, resmen anne-kiz rolleri degistik kendi annemi kiskanir oldum
Benim şimdi ki ölçüm 80D Buraya yazan kişiler hep büyük ölçüde 80 d olup yaptıran bir kişi gördüm ama bana büyük geliyor ve kamburluğum varÇok teşekkürler,tecrübelerimizi paylaşmak iyi oluyorBursa Hayat hast. Adil Aydemir.harika bir dr. 95 den 80 d
80 d büyük değilmi neden kuçültmemişler göğsünüBenim şimdi ki ölçüm 80D Buraya yazan kişiler hep büyük ölçüde 80 d olup yaptıran bir kişi gördüm ama bana büyük geliyor ve kamburluğum var
Banada doktorum 80 b olur dedi sırt kısmın dar dedi ..küçük olsun kilo alımında hormon değisiminde tekrar büyüyebilir ...o masaya yattigimiza değsin o strese acıyaEvet benim şimdiki ölçüm 80 E gittiğim her iki Dr da B kabın iyi olacağını söyledi. İnternete izlediğim fatih Dağdelen de B kab ideal ölçüdür dedi ama omuzlarım geniş küçük duracağına dair kaygılarım var
Canım burda antalyada amelyat olan kimse yok malesef online olanlardan yanlış bilmiyorsamMrh arkadaslar araniza yeni katildim bu konuyla ilgili merak ettigimcok sey var bende bu ameliyati olmak istiyorum antalyada universite hastanesinde bu ameliyati olan var mi acaba ne asamalrdan gectiniz acaba dr nasil karar verdi ameliyati yapmaya maliyet ne oldu amaliyat kac saat surdu ve cok agrili oldumu ben 18 yasinda bi muayene olmustum dr operasyon gecirmem gerektiğini ancak bekar oldugum icin git cocuk yap gel demisti simdi 25 yasindayim iki kizim var 85 olan gogus olcum 100 oldu kucuk kizim 6 aylik sutten ayirir ayirmaz olmak istiyorum antalya da ameliat olanlar dr onerebilirmi ve basindan gecenleri ayrıntısıyla anlatabilr mi lütfennnnn☺
Selam canim Ben iki hafta önce ameliyat oldum Fatih Dagdelen de ve cok memnunum zaten insani vücudun göre ayarliyorEvet benim şimdiki ölçüm 80 E gittiğim her iki Dr da B kabın iyi olacağını söyledi. İnternete izlediğim fatih Dağdelen de B kab ideal ölçüdür dedi ama omuzlarım geniş küçük duracağına dair kaygılarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?